NLP Master Practitioner
16 pv

NLP Master Practitioner on sertifioitu NLP:n jatkokoulutus, joka syventää NLP-osaamista. Koulutuksessa syvennytään NLP:n käyttöön harjoitellen, ihmetellen ja oivaltaen, sekä yhdessä pienryhmässä että itsenäisesti. Aktivoidaan intuitiivista mieltä ja avarretaan omaa maailmaa samalla, kun Practitioner-tason taitojen käyttö edistyy. Master koulutuksen myötä oivallukset, työkalut ja kokemukset ikään kuin integroituvat omaan elämään.

 

Seuraava NLP Master koulutus käynnistyy 6.9.2024:

 

Koulutuspäivät: 6.-8.9, 28.-29.9, 26.-27.10, 16.-17.11, 7.-8.12, 18.-19.1 ja 31.-1.2.2025

Extra koulutuspäivänä osallistujille järjestetään maksuton perhekonstellaatio päivä 22.9.2024.

 

Perhekonstellaation avulla voidaan tutkia ja eheyttää sukupolvisia uskomuksia, taakkasiirtymiä ja traumoja. Konstellaatio työskentely avaa mahdollisuuksia tuoda näkymätön näkyväksi jolloin myös eheytyminen on mahdollista. Konstellaatioa päivässä työstämme ylisukupolvisia teemojaja sukupolvilta siirtyneitä tunnetaakkoja, joita nousee NLP ryhmässä.

 

Paikka: Peilikuja 7, Espoo

 

Koulutustila ja koulutusryhmä: Koulutus järjestetään pienryhmissä maks.16 henkilöä/ryhmä. Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen sekä äänitteitä omaan käyttöön. Koulutustilamme sijaitsee Espoossa luonnon keskellä ja lähellä merenlahtea. Lasinen koulutustila herää henkiin keväällä luonnon tuoksuista ja syksyllä takkatulen räiskinnästä. Käytämme myös luonnon energiaa harjoituksiin.

 

Koulutuksen investointi: 1750 € + alv 24 % sisältää 16 päivän NLP Master Practitioner koulutuksen ja todistuksen sekä kattavan koulutusmateriaalin.

 

Earlybird ennakkovaraajan alennukset: 

Saat 300 euron alennuksen koulutuksesta, kun vahvistat koulutuksen 30.6.2024. Tällöin koulutuksen kokonaishinta on: 1450 + alv 24%.

 

Osamaksu

 

Voit maksaa koulutuksen kuukausittain ilman lisäkuluja viidessä osassa. Näin osamaksut ovat 100 euron varausmaksun jälkeen kuukausittain 339,60 € (sis.alv).

 

Varausehdot: Vahvistetun kurssipaikan voi peruuttaa maksutta 1 kuukausi ennen. 2 viikkoa tai myöhemmin peruutetuista kurssipaikoita veloitetaan 70 % ja viikkoa ennen 100 %.

 

Pääkouluttaja: Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on henkilöstö- ja mentaalivalmentaja, NLP Master Trainer, NLP kouluttaja sekä tietokirjailija ja puhuja. Hän on toiminut Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017. Jaana on kirjoittanut Otavan julkaiseman tietokirjan Mielen voimasta: Selkäkipu ja Mielen voima yhdessä Jerry Ketolan kanssa. Toisen Jaanan tietokirjan Rohkeiden aikuisten kirja – vapaudu uskomusten kahleista julkaisi Readme. Keväällä 2022 Jaana oli mukana Paremman työelämän opas kirjassa yhtenä asiantuntijoista.

NLP-yhdistyksen suositukset koulutuksille

 

Suomen NLP-yhdistys on luonut suositukset koulutuksen keston, kouluttajan, sisällön ja poissaolojen osalta. Kriteerit ovat muodostuneet yhdistyksen 30 vuoden koulutushistorian aikana ja ne pohjautuvat kansainvälisiin pitkiin NLP-koulutuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että koulutukset sisältävät tunnetuimmat ja käyttökelpoisimmat NLP-mallit, joilla saadaan haluttuja muutoksia aikaan. Koulutusten pituus ja jaksotus pohjautuu prosessiajatteluun. Prosessi etenee ja syvenee myös koulutuspäivien välillä ja osallistujat voivat heti vapaasti hyödyntää NLP:tä arjessaan.

 

Yhdistys on yli 25-vuoden kokemuksella kehittänyt NLP:tä ja on aktiivisesti yhteydessä muihin kansainvälisiin NLP vaikuttajiin ja kehittäjiin. Mainittakoon mm. Richard Bolstadt ja Lucas Derks, Robert Dilts, Deborah Bacon Dilts, Judith DeLozier ja Suzie Smith (NLPU).

Mitä Suomen NLP-yhdistys tekee?

Suomen NLP -yhdistys edistää korkeatasoisen NLP:n tunnettuutta, soveltamista ja kehittämistä Suomessa. Lisäksi yhdistys tiedottaa NLP:n alaan kuuluvista asioista ja julkaisee NLP Mielilehteä. Yhdistys järjestää vuosittain ison NLP -kongressin tai muun vastaavan tapahtuman. Yhdistys toimii alansa asiantuntijana tavoitteenaan tukea eri sovellusalojen ja NLP -kouluttajatahojen työtä ja verkottumista.

NLP ja NLP™ ?

John Grinderin ja Richard Bandlerin tiet erosivat 80-luvun alussa. NLP:n kehitys on kuitenkin ollut nopeaa ja laaja-alaista. Kehittäjiä löytyy eri maista: Iso-Britannia, Uusi-Seelanti, Alankomaat, Kanada ja Yhdysvallat. Yksi merkittävimmistä edelleen kehittäjistä on Robert Dilts (NLPU)

 

NLP:n perusajatukset ja rakenteet kaikissa nykyisissä NLP yhteisöissä ovat samoja jotka luotiin alkuaikoina ja mikään ei kumoa jo sitä mikä on luotu vaan uusi tuo aina lisää syvyyttä ja ulottuvuutta NLP:hen.

Bandler halusi lisensoida NLP koulutuksensa ja perusti 1978 The Society of NLP™:n. Lisensioitua NLP® -kouluttaja on sitoutunut noudattamaan The Society of NLP™:n kansainvälistä koulutusohjelmaa. Nämä sertifioidut NLP-kurssit kestävät seitsemän päivää. Suomen NLP-yhdistyksen koulutukset pohjautuva kansainväliset kriteerit täyttäviin pitkiin NLP-koulutuksiin.

NLP Master koulutuksen osa-alueet muun muassa

  • Keskeiset NLP Practitioner – aiheet uusin sekä syventävin harjoituksin
  • Erottelutyylit, loogiset tasot, kielimallit
  • Meta-arvojen kirkastaminen ja muokkaaminen
  • Intohimo, visio ja elämän missio syventäen
  • Kognitiiviset prosessit, mielleketjut ja uudenlaiset toimintatavat
  • Uskomukset – eri tapoja muuttaa niitä ydintasolla
  • Uudenlaista työskentelyä aikajänteellä
  • Metaforat ja tarinat
  • Erilaisia ja uudenlaisia malleja, mm. Milton, Walt Disney, osamalli
  • Näkökulmainterventioita
  • Hyvän vuorovaikutuskentän rakentaminen ja ylläpitäminen, esittämistaito
  • Työskentely identiteetin tasolla ja persoonallisuuden eri puolet
  • Egon ja sielun yhteistyön vahvistaminen
  • Energiajohtamisen elementit: Kehon energiatasapainon ja hyvinvoinnin lisääminen sekä voimaantuminen (eri tekniikat)
  • Kehollisuus ja Somaattisuus
  • Intuition vahvistaminen
  • Hiljaisen tiedon tietoinen mallittaminen, mallitustyökalujen oppiminen
  • Oman mallitustyön tekeminen ja ryhmällä esittäminen

NLP-sertifointi

Koulutuksesta saa sertifioinnin: NLP Master Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen, sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä.

 

Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen osalta sisältö, kesto- ja kouluttajavaatimukset.

Kurssilaisten palautteita

“Kymmenvuotisen kasvupolkuni käänteentekevin löytö on ollut NLP. NLP oli jäänyt mieleeni opinnoissani vuonna 2003, ja keskellä henkilökohtaista kasvua 2018, löysin Jaanan valmennukset. Jaanan turvallisessa ja luottamuksellisessa ohjauksessa olen saanut runsaasti eväitä omien mielentaitojen ja ajattelutaitojen parantamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen arvojen kirkastumisen kautta. Kohtaamis- ja johtamistaidoissa on tapahtunut muutosta rakentavampaan suuntaan. Tiiviissä ryhmissä olen päässyt näkemään monta kaunista kasvutarinaa. NLP on nykyään niin vahvasti osa omaa ajattelua ja toimintaa, että olen jatkanut polkuani Traineriksi saakka. Jaanasta huokuu ihana energia ja lämmin läsnäolo valmennuksissa ja kaikissa kohtaamisissa. Jaana saa ihmisistä parhaan esille.
Suosittelen vahvasti Jaanan valmennuksia kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.”
Minna Koski, Mehiläinen Oy ja Koski Wellness Oy

” Minulle NLP edustaa huikeaa mielentaitojen työkalupakkia, joka on jokaisen halutessaan helposti ja kätevästi saatavilla ja opeteltavissa. NLP on muuttanut omassa elämässäni asioita ja monta kertaa! Valmistuin NLP Trainer/kouluttajaksi keväällä 2019. Viimeisen kouluttajakoulutuksen oppivuoteni sain viettää Jaanan ammattitaitoisessa valmennuksessa osallistumalla hänen vetämiinsä NLP Practioner ja NLP Master koulutuksiin. Suosittelen lämmöllä Jaanan valmennuksia, koska hänen koulutuksensa ja esiintymisensä on ammattitaitoista, mielenkiintoista ja monipuolista. Jaanalla on taito luoda oppimiselle hyvä, luotettava ja avoin ilmapiiri.” Pia Ekström

 

”Jaana on lämminhenkinen kouluttaja, joka haastaa ajattelemaan ja pohtimaan asioita, kannustaa luovuuteen ja intuition käyttöön. NLP koulutus, jälleen kerran, sai minut ihmettelemään ihmisen mieltä ja herätti halun tutkia asioita yhä syvemmältä. Jotta ymmärtäisin meitä ihmisiä enemmän. Käytän itse NLP:tä arjessa (sekä asiakkaille) säännöllisesti. ” Ansku Saariaho

 

”Minulle NLP Practitioner oli oman kehittymiseni varmistamista ja vahvistamista. Johdan start up -yritystä ja uusia asioita tulee koko ajan. Oman täyden potentiaalini hyödyntämisen varmistan sillä, että voin hyvin ja johdan tehokkaasti omaa energiaani. Kaikessa tässä auttoi NLP Practitioner, ja toi myös konkreettisia työkaluja arkeen.” Riina Laaksonen, Hyvinvointistudio Lupaus

 

”Oivaltamaan Oy:n NLP Practioner oli todella hyvin rakennettu ja toimiva koulutuskokonaisuus. Se antoi runsaasti eväitä sekä omaan kasvuun että muiden ihmisten kanssa toimimiseen. Jaana on äärimmäisen hyvä kouluttaja, joka hitsasi ryhmän upealla tavalla yhteen. Hänellä on valmentajana mielettömän osaamisen ja kokemuksen lisäksi mahtava läsnäolemisen ja kuuntelun taito.Suosittelen koulutusta erittäin lämpimästi ihan kaikille. Erityisen tärkeä koulutus olisi jokaiselle johtajalle, esimiehelle, kouluttajalle ja coachille.” Anniina Hukari, Muutos- ja kehittämisasiantutija, kouluttaja, Business coach, Taito Training Oy

 

”Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.” Sara Rouvinen
Esiintymisen ja äänenkäytön valmentaja, Sanabox Oy

Ota yhteyttä ja kysy seuraavasta alkavasta koulutuksesta! Voit myös tilata uutiskirjeen: ilmoitamme kirjeissä alkavista koulutuksistamme.