“Mitä ihmettä täällä tapahtuu?”

Työpaikat tarvitsevat totuttujen ajattelutapojen ravistelua ja uudenlaista inhimillistä energiaa. Epävarmuuden ja kompleksisuuden keskellä psyykkisen suorituskyvyn vaatimukset kasvavat koko ajan – enemmän, kovempaa ja tehokkaammin työskentelytapa ei enää tuota hyvinvointia eikä tulosta. Kilpailueduksi on noussut mielen hyvinvointi. Tulevaisuuden työpaikka on paikka, jossa henkilöstön mielen hyvinvoinnista ennakoivasti huolehtiminen ei ole vain vastuullista, vaan se on kriittistä menestykselle.

Tule webinaariin kuulemaan miksi on Kuullas, ja mitä uutta Saara Rantaen ja Irina Krohn haluavat tuoda työelämään – ja erityisesti sitä rakentamassa oleville ihmisille.

Webinaarissa kuulet Kuullaksen perustajien viisi huomiota työelämän haasteista ja uusia ratkaisuja niihin. Olen itse mukana itse mukana webinaarin keskusteluissa. Olen myös mukana Kuullaksessa omistajana ja sijoittajana.

Olenkin äärimmäisen innostunut pitkän linjan kokeneena yritysvalmentajana sekä mielen kouluttajana  tästä uudesta mallista.  Kuullas tarjoaa yritysten työntekijöille uudenlaista mielen valmennusta joustavana digipalveluna. Kuullaksen alustaratkaisun kautta työntekijöiden käytettävissä on joukko sertifioituja mielen ammattilaisia helposti ja joustavasti saavutettavissa etäyhteydellä. Sopiva ammattilainen löytyy Kuullas Match -työkalun avulla.

Ilmoittaudu 12.4.2024 klo 09-10 järjestettävään maksuttomaan Kuullas -webinaariin tämän oheisen linkin kautta täältä.