Joustava ja jämäkkä johtajuus, voivatko ne toteutua yhtä aikaa? Nakertaako joustavuus vahvaa johtajuutta? Kun oma johtamistyyli kirkastuu, niin silloin myös omat rajat selkeytyvät.  Tiedät  Sinulle tärkeät asiat ja missä asioissa voit antaa tilaa muille.

Löydä  ainutkertainen tyylisi olla johtaja.

Onko sinulla useita johtajuuskoulutuksia takana, mutta silti välillä tunne, että et ole löytänyt omia vahvuuksiasi parhaiten hyödyntävää tapaa johtaa.  Haluat uudistua, antaa parasta itsellesi, alaisille sekä yritykselle.

Oman tyylin kirkastuminen  antaa selkeyttä, joustavuutta ja vie sinut aitouteen sekä itseymmärrykseen. Kun tunnet itsesi, niin tunnet myös rajasi ja asiat joista voit joustaa jämäkästi.  Eräs laaja-alainen johtaja sanoi  “Emme ajattele samalla tavalla asioista, mutta meillä on sama päämäärä. Anna palaa.”

Saat varmuutta ja tuntumaa miten oma tyyli antaa itsellesi lisää rentoutta, joustavuutta ja johdonmukaisuutta johtamiseen. Heijasteen Päivi Saarela ja Oivaltamaan Jaanan Hautala yhdistivät vankan kokemuksen.  Takana yli  kaksikymmentä vuotta esimies- ja johtoryhmien valmennuksia ja satoja oivalluttavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Päivi ja Jaana rakensivat valmennuskokonaisuuden johtajille, miten oman tyylin löytämällä saadaan lisää rentoutta, tasapainoa ja johdonmukaista johtajuutta.

Valmennuksen sisältöä mm:

  • Aivot,  palautumiskyky, stressi ja paineensietokyky,
    optiona painekäyttäytymisprofiili
  • Arjen tietoisuustaidot.  Kuka minä johtajana olen ja kuinka kohtaan erilaisuutta
  • Johtajan identiteetti  ja Minä Oy Ab – tule todeksi itsesi kanssa. Kun ymmärrät itseäsi paremmin, niin ymmärrät paremmin myös toisia.
  • Rohkeus ja uskallus olemiseen  (muutos, uudistuminen sekä vanhasta luopuminen)
  • Miten kohti  aitoutta ja core-tilaa

Jämäkkä joustavuus muuttuvassa maailmassa  – mikä muuttuu ja mikä pysyy?

Valmennuksen alkuun voidaan tehdä  esim. painekäyttäytymiprofiili tai Firstbeatin palautumisprofiili, jotka antavat  aivoihin ja fysiologiaan perustuvaa tietoa  johtajan jaksamisesta ja vahvuuksista paineen alla.  Oman Minä Oy Ab:n ohjelman avulla lähdetään kehittämään joustavan johtajuuden taitoja.

Valmennuksen hyödyt: Toimintakyky pysyy jämäkkänä ja joustava paineen alla, saavutetaan enemmän tuottavaa toimintaan sekä nopeampaa palautumista muuttuvissa ja yllättävissä tilanteissa.

Räätälöimme  aina valmennuksen vastaamaan yrityksesi tarpeita.
1-3 tunnin interaktiivinen luento on hyvä startti, ajattelun avartaja isollekin ryhmälle. Valmennuksen suositeltava kesto  esim.   2 päivää (1+1 pv) tai  6 kertaa 3 tuntia.
Lisätiedot: Heijaste, Päivi Saarela,   040- 515 54 64  tai Oivaltamaan, Jaana Hautala,   050- 34 06 288,  jaana.hautala@oivaltamaan.fi

Avoimet Joustava Johtajuus™ -valmennuspäivät  tarjoavat tilaisuuden myös verkostoitumiseen.  2 päivän ohjelmaan sisältyy välisparraus . Seuraavat avoimet Joustava Johtajuus -valmennuspäivät helmikuussa 2017. Kysy lisää.

Valmennuspaikka: Helsingin keskusta ( varmistetaan lähemmin)

Hinta:  1295 €  + alv  2 päivää  tai   675  € + alv / pv.
Valmennuspäivät ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten voit myös osallistua vain 1 päivään.