Kuka olen ja mistä puhun ja miksi rakastan ihmisten kohtaamista

Intohimoa ja merkitystä tuottava asia itselleni on puhumalla innostaa, oivalluttaa ja saada rohkeutta ihmisille. Työelämä on muuttunut ja tarvitsemme uudenlaisia työelämässämenestyjän taitoja.

Olen  kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja mielen valmentaja, kouluttaja, luennoitsija sekä tietokirjailija. Intohimoni on  henkinen suorituskyky ja mielentaidot, tunneäly sekä palautuminen alati uudistuvassa työympäristössä. Tapani valmentaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen ja tuonuudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen ollut yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana  tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin toimin 15 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä ja kouluttajana, jonka tarinoita ja kokemusta hyödynnän luennoissani. Tuon rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

Läsnäoloni ja kokemus ei jätä ketään kylmäksi vaan laitan itsensä likoon sekä innostan, kannustan sekä haastan kohti oivalluksia. Jokainen puhe ja luento on ainutlaatuinen ja oma kokemus. Tällä hetkellä kirjoitan toista tietokirjaani. ”Omista tarinasi” ilmestyy lokakuussa 2019 Readme`n julkaisemana.

Tervetuloa Täysii Seminaariin 16.11.2019, jossa olen puhumassa rohkeudesta pysähtyä!

Puhujateemoja

Ajatuksia nostattava luento on hyvä tapa herätellä, lisätä energiaa, käynnistää muutos tai motivoida. Luennot ovat puolesta kolmeen tunnin mittaisia, vuorovaikutteisia tilaisuuksia, joissa tempaudutaan irti arjesta. Muutamia luentoteemoja esimerkkinä. Jokainen lyhytkin luento aina räätälöidään kuulijakunnalle.

 • Uskomukset kehityksen mahdollistajina ja voimavarana työyhteisössä
 • Kuormittava stressi kuriin-lisää keskittymistä ja voimavaroja
 • Parempaa palautumista ja stressinhallintaa
 • Johda energiaasi optimaalisesti ympäri vuoden
 • Mielen taidoilla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia
 • Itsensä johtamisen menestystekijät
 • Sydämentaidoitlla parempaa vuorovaikutusta, empaattisuutta ja luovuutta
 • Valmistaudu onnistumaan
 • Henkinen suorituskyky ja tilannetaju paineen alla
 • Vuorovaikutus ja viestintä haastavassa kohtaamisessa
 • Tunneilmapiirin johtaminen – jokaisen vastuulla
 • Tietoisuus- ja itsetuntemustaidot
 • Työnilo ja armollisuus voimavarana
 • Myönteisyys mahdollistajana – pienet arjen teot
 • Viisas vuorovaikutus – virtaa työyhteisöön
 • Aivoergonomialla lisää keskistymiskykyä
 • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ABC
 • Työhyvinvoinnin strateginen johtaminen

Muutamia referenssejä luennoilta

Täysii Seminaari 2019:Ihana! Lämmin, voimaannuttava. Upea puheenvuoro herätti ajattelemaan, mitä kaikkia uskomuksia  itsestään sitä kantaa mukanaan, Pidin paljon Jaanan pohdiskelevasta tyylistä,  Tottunut esiintyjä.Jaanan puheenvuoro oli aivan loistava. Jaanan kirja on erinomaisesta  aiheesta. Aiheesta johon jokaisen aikuisen on hyvä tutustua ja  tiedosta.”

Alma Talent 2019 :Jaanan esitys oli koko päivien paras – aivan ihanan luonteva ja rauhallinen ja sai kuulijan uskomaan ja oivaltamaan asioita jo ihan läsnäolollaan. Paljon yksinkertaisia ja arkeen helposti otettavia vinkkejä. 1,5 h meni ihan siivellä ja asiaa olisi ollut enemmänkin. Aivan loistava!

Lähitapiola 2018: Jaanan luento toimi isollekkin kuulijakunnalle, tuntui, että puhuu ”juuri minulle”.  Jaana on läsnä ja helposti lähestyttävän oloinen aikuinen nainen. Innostavaa oli kuulla valmentajan omakohtaisesta kokemuksesta ja elämänmuutoksesta. Vahvistaa sitoutumista ja tahtoa korjata asioita omassakin elämässä. Jaanan tyyli esiintyä oli todella miellyttävä ja omakohtaiset kokemukset toivat esitykseen luotettavuutta. Mukaan tarttui paljon uusia ajattelemisen arvoisia asioita.

Educa seminaari 2019: Pääsin Educa 2019 messuilla kuulemaan erään vaikuttavimman puheenvuoron, kannatti ajaa tämän vuoksi lauantaina paikalle. Jaana Hautala ihastutti sekä valoisalla olemuksellaan että viestillään. Esityksen lopuksi messuhäly jäi taakse, kun hän ohjasi meidät rentoutumaan. Penkistä noustessa oli erittäin virkistynyt ja hieman hämillinenkin. Hieno kokemus. Tätä tekee mieli välittää myös eteenpäin!

Esimies-ja asinantuntijapäivät 2018: Asiansa osaaja ja osasi hyvin käyttää persoonaansa esityksessä. Olisi kuunnellut pitempäänkin. Hyviä oivalluksia. Herätti toisaalta huomaamaan sen, että kuormittumisen ehkäisy ei ole rakettitiedettä. Kiva kun sai itsekin tehdä jotain luennon aikana.

Muuta

Vaikutan vahvasti somessa ja ydin teemani ovat #henkinensuorituskyky #mielentaidot #työkyky #työhyvinvointi  #tunnetaidot #palautuminen #potentiaali #voimaantuminen #vuorovaikutus #työelämässämenestyminen #oivaltamaan

Voit käydä tutustumassa minuun täältä

Linkedin

Twitter

Webinaarit

Unelmientyöpäivä