Maksuttomat työelämän menestystekijät webinaarit jatkuvat perjantaisin 9.8 ja 6.9

Suosittu työelämän menestystekijät webinaarisarja jatkuu koko syksyn yhteistyössä oppi.fi kanssa. Webinaarit ovat maksuttomia ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varaa paikkasi.

Osaamisen kehittyminen ja kasvu työyhteisössä perjantaina 9.8 klo 09-9.30. Ilmoittaudu mukaan!

· Miten osaamisen jakamista ja oppimista voisi optimoida työyhteisössä?

· Miten aikuinen ihminen oikein oppii?

· Miten voin auttaa kollegaa/tiimiläistä kehittymään ja kasvamaan?

· Miten autan itseäni uudelle polulle ja varmistan opitun menon käytäntöön?

Kehittyminen, uuden oppiminen ja omaksuminen ovat äärimmäisen tärkeitä työelämätaitoja jo nyt ja niiden merkitys tulee korostumaan tulevaisuudessa. Valitettavan harvoin pysähdymme kuitenkaan miettimään sitä, miten aikuinen ihminen oikein oppii ja miten oppimista&kehittymistä voisi parhaalla mahdollisella tavalla tukea yksilö-, tiimi-, ja organisaatiotasolla.

Webinaarissa pysähdymme näiden teemojen äärelle.

– Aikuinen ihminen oppijana

– Oppimisen tukeminen yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla

– Oman oppimisen suunnittelu ja käytäntöön viennin varmistaminen

Webinaarin pitäjä Taitotrainingin Anniina Hukari

Anniina Hukari

on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja pusken yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten, johdon ja tiimien kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.

Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on pedagogisella opettajan pätevyydellä varustettu diplomi-insinööri ja business coach master, joka on opiskellut myös mm NLP:tä sekä aivotutkimusta.

Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

Optimaalisen energian ylläpito ja suorituskyky perjantaina 6.9 klo 09.-9.30. Ilmoittaudu mukaan!

  • Energian – ei ajan – johtaminen on tämän päivän työelämässä menestyjäntaito
  • Miten tunnistaa stressaavat tilanteet ja lisätä suorituskykyä
  • Fokuksen sekä aivoergonomian merkitys suorituskykyyn

Webinaarin sisältö:

-Miten pitää yllä optimaalista energiaa paineen ja muutosten keskellä?

  • Miten lisäät energisyyttä ja tilannetajua päiviisi?
  • Miten minimoit asioita, jotka vievät energiaa ja syövät suorituskykyäsi?
  • Optimoi stressinhallinta -eustressi voimavaraksi
  • Näin johdat energiaasi optimaalisesti ympäri vuoden

Webinaarin ylläpitää Oivaltamaan Jaana Hautala

Jaana Hautala

on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaa kokonaivaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä. Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.