Keskittymiskyky ja palautuminen vauhdin keskellä maksuton webinaari perjantaina 22.11.2019

Suosittu työelämän menestystekijät webinaarisarja jatkuu koko syksyn  Anniina Hukarin, Taitotraining kanssa sekä yhteistyössä oppia.fi kanssa. Webinaarit ovat maksuttomia ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varaa paikkasi.

Keskittyminen ja palautuminen vauhdin keskellä 22.11.2019 klo 09-09.30. Ilmoittautuminen webinaariin täältä.

Työelämän vauhti vie viedä huomaamatta mukanaan. Jatkuvien muutosten sekä keskeyttämiskulttuurin keskellä on tärkeää löytää itselleen toimivat työkalut oman keskittymiskyvyn ja palautumisen ylläpitämiseen. Itsensä johtamisen taidot, aivoergomista huolehtiminen sekä energian johtaminen -ovat kovaa valuuttaa vauhdin keskellä. Palautuminen ja keskittyminenkin ovat taitoja. Tule kuulemaan vinkkejä, miten varmistat ympärivuotisen hyvän palautumisen sekä keskittymisen

Webinaarin sisältö:

  • Huolehtimalla aivoergonomiasta lisää keskittymiskykyä
  • Hyvä suorituskyky syntyy palautumisen ja kuormituksen tasapainosta – miten se tehdään
  • Optimaalisen energian johtamisella kohti ympärivuotista palautumista

Webinaarin aikataulu:

8.45-9.00 Webinaariin liittyminen

9.00-9.30 Aiheen käsittely, yhteenveto ja aikaa kysymyksille

Jaana Hautala

on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaa kokonaivaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä. Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.