NLP-koulutuksen vapaapaikkahaku on käynnissä 3.2.2023 asti

Minulla on ilouutisia sinulle.

Seuraava NLP-Practitioner koulutukseni käynnistyy 3.4.3023 arkikoulutuksen ja kestää 16 päivää. Tähän koulutukseen lahjoitan ilmaisen opiskelupaikan. Kyseessä on jo 36 loistavaa palautetta saanut koulutukseni. NLP on yksi parhaimpia itsetuntemuksen, itsensä johtamisen ja ymmärtämisen sekä kehittämisen työkaluja. Jos haluat tutkia ja kehittää omia ajattelu-, tunne- ja vuorovaikutustaitojasi sekä saada uusia näkökulmia ja merkitystä elämään, koulutus on sinua varten.

Lue koulutuksesta lisää tietoa täältä.

Oivaltamaan NLP-koulutus on kansainvälisen tason NLP-tutkinto. Koulutuksessa on ratkaisukeskeinen lähestymistapa sekä oivalluttava ja voimaannuttava ympäristö. Koulutus järjestetään hybrininä, joten osallistuminen onnistuu niin livenä Espoossa kuin etänä zoomin kautta.
Olen viimeisen 10 vuoden aikana antanut vapaapaikan kaiken kaikkiaan 25:lle upealle ihmiselle.

Kenelle vapaaoppilaspaikka on?

Kerro sähköpostissa mihin tarvitset NLP:tä ja itsensä johtamisen taitoja? Miten hyödyntäisi koulutusta? NLP Practitioner koulutus sopii ihmisten kanssa työskentelyyn, itsensä kehittämiseen, esimiestyöhön, opetustyöhön, valmentamiseen tai vaikka oman elämän merkityksen syventämiseen. Miten sinä jakaisit saamaasi hyvää eteenpäin?
Jos sinusta tuntuu, että tämä vapaaoppilaspaikka (ohv. 1550 €) on sinua varten, lähetä vapaamuotoinen hakemus 3.2.2023 mennessä sähköpostiin jaana.hautala@oivaltamaan.fi