NLP Trainer

Haluatko syventää NLP oppeja ?  Olen kouluttanut NLP:tä Suomessa nyt 7 vuotta ja koulutuksistani on valmistunut 21 ryhmää. Tänä syksynä valmistuin Kalifornian NLPU yliopistossa NLP Master Traineriksi, joten nyt on aika suunnitella ja käynnistää ensimmäisen NLP Trainer koulutus. Tuon koulutukseen mukaan myös kansainvälistä tuulahdusta. Kaliforniassa NLPU:ssa verkostoiduin lähes 50 osaavan NLP kouluttaja-ammattilaisen, joten ilo saada muutamia heistä mukaan Suomeen. Tarkempi NLP Trainer koulutusohjelma varmistuu marraskuun 2019 aikana, kun saan sovittua yhteistyöstä eurooppalaisten huippukouluttajien kanssa.

NLP Trainer on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää oman sisäisen voimasi, ottaa oman sisäisen johtajuuden käyttöösi. NLP Trainer on kouluttajakoulutus, valmentajakoulutus, erittäin kehittävä vuorovaikutuskoulutus. Koulutuksessa on paljon keinoja ryhmäytymiseen, ryhmän ohjaamiseen sekä kollektiivisen opimisen aikaansaamiseen.

Kenelle:

Koulutus sopii kaikille kouluttajille, coacheille, työnohjaajille, esimiehille tai tulevaisuutta NLP:n parissa harkitseville.

Milloin:

NLP Trainer koulutus käynnistyy elokuuss 2020. Tarkemmat koulutuspäivät ja koulutusrunko julkaistaan marraskuun 2019 aikan. Voit kysellä tässä vaiheessa lisätietoa suoraan: jaana.hautala@oivaltamaan.fi tai 050 34 06288

Pääkouluttaja: Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP Master Trainer, NLP kouluttaja sekä tietokirjailija ja puhuja. Hän on toiminut Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017. Jaana on kirjoittanut Otavan julkaiseman tietokirjan Mielen voimasta 2017. Tällä hetkellä Jaana kirjoittaa toista kirjaansa Uskomuksista. Kirja Rohkeiden aikuisten kirja – vapaudu uskomusten kahleista ilmestyy marraskuussa 2019.

Henkinen vahvuus erottaa huiput huipuista.

 

NLP-sivulle takaisin

[LoginRadius_Share]