Urheilijan mentaalivalmennus

NLP for Sports

NLP for Sports on suunnattu urheilijoille, valmentajille, personal trainereille ja golf pro:ille sekä kaikille jotka ovat kiinnostuinta mentaalivalmennuksesta. Oivaltamaan Oy:n  viikonlopun mittainen NLP for Sports -mentaalikoulutus kokonaisuutta on pidetty jo 10 kertaa. Koulutusviikonlopussa jää huikea työkalupakki mentaalivalmennusvälineitä niin urheiljoille kuin valmentajille. Jaanalla on yli 10 vuotta mentaalivalmennusta ja nippu onnistuneita tarinoita takana.

 

Henkinen vahvuus erottaa huiput huipuista.

Mikä tekee sen todellisen eron urheilussa, kun fyysiset rajat ovat vastassa? Miten luodaan voittajia?

Valmennuksessa opit ymmärtämään, miten ihmismieli ja keho toimivat ja kuinka voit vaikuttaa niihin helposti ja myönteisesti. NLP on yksi parhaimmista työkaluista, kun haluat saavuttaa parempia tuloksia sekä yltää optimaaliseen onnistumiseen.

 

NLP:stä oivalluksia urheiluun

  • Mentaalivahvuuuden perusta
  • Mielen voima ja kehon viisaus
  • Motivointi ja tavoitteiden asettaminen
  • Omien voimavarojen käyttöönotto
  • Keskittymiskyvyn lisääminen
  • Kielteisten kokemusten muuttaminen voimavaraksi
  • Stressinhallinta ja paineensietokyky
  • Optimaalinen suorituskyky
  • Tunteiden ja vireystilan hallinta
  • Oma flow-tila

Kouluttajana toimii Jaana Hautala, NLP kouluttaja, Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja (2013-2017), yritys- ja mentaalivalmentaja sekä rentous-ja hypnoosiohjaaja.

NLP for Sports koulutuksen kokemuksia:
”Jäi huippu fiilis, että tämä on iso ja merkittävä askel päästä eteenpäin elämässä urheilun saralla. Paljon käytännön harjoituksia. Kiitos!”

”Asiantunteva ja rento meininki. Käytännönläheisyys ja paljon mentaalitekniikoita valmennukseen. Oivalsin paljon loistavassa pienryhmässä!”

Koulutuksessa on usein mukana vierailevina kouluttajina sekä valmentajina eri lajien henkisen valmennuksen osaajia. Vierailijoina ovat olleet mm.

Pertti Ratilainen
Työyhteisövalmentaja, mentori, henkinen valmentaja ja rentouttaja. Mukana suomalaisessa jääkiekossa monella eri tasolla neljällä vuosikymmenellä.
”Neljällä kulmakivellä loistaviin tuloksiin: läsnäolo, rentous, levollisuus ja itsevarmuus.”

Jaakko Soratie
Mental coach, NLP and hypno guidance. Sisäinen, erityisesti negatiivinen, puhe vaikuttaa vahvasti suorituksiin. Sisäinen puhe liittyy myös suggestioon itsesuggestiotaitona. Miten paljon paremmin voisimme toimia työssä ja valmennuksessa, jos osaisimme käyttää suggestioita paremmin! ”Tiedosta mitä ajattelet ja voit nähdä suoritustesi parantuvan.”

NLP for Sports Espoossa

Aika: 7.-8.7.2108, koulutuspäivät klo 09-16.00

Paikka: Peilikuja 7, 02780 Espoo

NLP-sivulle takaisin

[LoginRadius_Share]