UUTTA: NLP Practitioner 16 pv Espoo arkipäivinä,29.1.2018 alkaen

Jo 13. Sertifioitu kuudentoista päivän NLP Practitioner- koulutukseni on huikea koulutus ihmismielen sekä vaikuttavan vuorovaikutuksen maailmaan. Koulutus antaa paljon työkaluja itsensä johtamiseen. NLP onkin tehokas menetelmä ja asenne, joka auttaa aktivoimaan omaa potentialia.

Koulutus järjestetään toiveiden mukaan arkikoulutuksena. Seuraava viikonloppu koulutus alkaa maaliskuun 2018 lopulla.

Koulutus koostuu tiedosta, tutkimisesta sekä omakohtaisesta oivaltamisesta. NLP-koulutus sisältää lukuisia mielenkiintoisia ja toimivia menetelmiä, joita voi soveltaa työelämässä, kouluttamisessa, valmentamisessa, esimiestyössä ja kaikessa ihmisten välisessä kanssakäymisessä.

NLP on aivojen käyttöopas, joka avaa tien mielen mahdollisuuksiin: miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme.

NLP onkin tehokas menetelmä ja asenne, joka auttaa kehittämään omia resurssejasi. Rakennusaineet ovat olemassa ja löytyvät itsestäsi, ne täytyy vain ottaa käyttöön! NLP:n avulla voit ohjata omaa kokemistasi, osaamistasi ja ajatteluasi. NLP on käytännöllistä ja toimivaa ja sitä käytetään laajasti työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, koulutuksessa, urheiluvalmennuksessa ja henkilökohtaisessa kehittymisessä.

Koulutuksen ajankohta 2018:

ma-ke 29.-31.2, to-pe 22.-23.2, ma-ti 19.-20.3, ma-ti 16.-17.4, ma-ti 7.-8.5, ma-ti 28.-29.5 ja to-la 14.-16.6

Koulutuspaikka: Lounaisväylä 8A, Helsinki. Koulutuspaikka sijaitsee lauttasaaressa meren läheisyydessä. Koulutuspäivien harjoitteluun tullaan hyödyntämään luonnon voimaannuttavaa ja näkökulmia avartavaa tilaa säiden salliessa.

Hinta: 1 250 € + alv. 24 %. Hinta sisältää kattavan n. 180 sivuisen materiaalin ja pienen kahvi- ja teetarjoilun koulutuspäivien aamuina.

Kouluttaja: Jaana Hautala, NLP Trainer, yritys- ja mentaalivalmentaja ja tietokirjailija. Jaana toimi Suomen NLP yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017.