NLP -tutustumis- ja valmennuswebinaari tiistaina 30.11 klo 17.30-19.00

Maksuton NLP valmennus-webinaari

Haluatko kehittää itsetuntemusta ja ihmistuntemusta? Haluatko johtaa omaa energiaa paremmin? Tule kuulemaan lisää webinaariin ja kokemaan NLP-menetelmien vaikutuksen itse!
NLP:tä kuvataan onnistumisen psykologiaksi ja se on tehokkaimpia menetelmiä itsensä kehittämiseen ja oman mielen valmentamiseen. NLP:ssä opiskellaan miten ihmismieli toimii ja NLP menetelmillä voit muuttaa myös omia rajoittavia mielen esteitä. NLP:n avulla laajennat näkökulmia, lisäät itsetuntemusta, rentoutta ja läsnäoloa sekä opit ymmärtämään ihmisten erilaisuutta niin että on helpompi kommunikoida ja tulla ymmärretyksi.
Löysin itse NLP:n  2000 luvulla. Löysin samalla työkalut itsetuntemukseen, omaan hyvinvointiin sekä myöhemmin elämän merkitykseen. NLP tuli pysyvästi elämääni ja viimeiset 10 vuotta olen saanut kouluttaa ja valmentaa NLP:tä sadoille.
Parasta NLP:ssä onkin sen kokemuksellisuus ja työkalut itsensä kehittämiseen ja ihmisenä kasvamiseen. NLP on käytännöllistä ja sisältää paljon toimivia mentaalityökaluja. Toisinaan oma mieli voi tuoda stressiä, suorittamista tai riittämättömyyden tunnetta. Kuitenkin NLP on työkalu mielenvoimaan, jolla aktivoimme meidän huimaa potentiaalia.
NLP webinaari on kaikille, jotka haluavat tietää, mitä NLP oikein on, miten se toimii sekä saada kokemuksen ja kuvan NLP:stä.
NLP teknologialla voit muuttaa myös omia rajoittavia uskomuksiasi, lisäät itsetuntemusta, rentoutta ja läsnäoloa. NLP:n avulla opit ymmärtämään ihmisten erilaisia ajattelutapoja ja motivointitapoja. Saat oivalluksia parempaa vuorovaikutukseen ja esim. esimiestyöhön tai valmentamiseen. NLP lisää ymmärrystä ja tuo tietoisuutta, jonka jälkeen on helpompi muokata sitä miten ajattelemme, tunnemme, teemme eli muokata omia toimintastrategioitamme.

NLP Webinaarisssa oivallat mm:

– Miten rakennat myönteisyyttä aivoihin
– Miten saat mielen voiman paremmin käyttöön
– Miten säätelet omia tunteita paremmin

Rekisteröidy mukaan suoraan ilmoittautumalla zoom linkin kautta täältä.

Kuulet loppuun lyhyesti myös tulevista NLP koulutuksista. Seuraava NLP Practitioner koulutus alkaa 12.3.2022. Lisätietoa täältä.
Lisätietoa NLP:stä

NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Koulutus on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen koulutus.

NLP on työkalu esimiehille, yrittäjille, asiantuntijoille kuin kaikille ihmisille, jotka haluavat tutustua mielen mahdollisuuksiin ja löytää merkitystä sekä tasapainoa. Teoria, tutkiminen ja omakohtainen oivaltaminen harjoittelun myötä muodostavat koulutuksesta voimaannuttavan kokonaisuuden. Koulutuksessa käytettävät menetelmät ovat toimivia ja ne voidaan vaivattomasti soveltaa käytäntöön ja viedä niin omaan kuin työelämään.
NLP Practioner-koulutuksen sisältö. NLP koulutuksessa metataidot kirkastuvat eli ajattelu- ja tunnetaidot, intuitio, läsnäolotaidot, paineensietotaito, stressinhallintaito sekä rentoutumisen taito.
Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin väsymätön puolestapuhuja! Ydinosaamistani on mielentaidot ja menestyjän taidot – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, stressinhallinta ja palautuminen sekä vuorovaikutus.
Vaimennukseni ja luentoni innostavat ja oivalluttavat sekä jättävät vahvan läsnäolon ja luottamuksen jälkeensä. Olen viimeisen 10 vuoden aikana kouluttanut ja valmentanut tuhansia kurssilaisia. Olen ollut yli sadassa organisaatiossa parantamassa ja kehittämässä työelämää.
Intohimoni ovat ihmiset, mieli ja henkinen ja sisäinen voima sekä uudistuminen. Koulutan myös metataitoja sekä ratkaisukeskeistä valmennusta ja NLP:tä. Toimin 4. vuotta Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2107. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen kouluttanut satoja NLP kurssilaisia ja seuraava sertifioitu 16 päivän NLP koulutus on jo 27.
Palautteita kurssilaisilta:
“Jaanalla on taito luoda rento, luottamuksellinen ja arvostava ilmapiiri toisilleen entisestään tuntemattomien ihmisten välillä. Hänen ohjauksessaan on turvallista tutkia, ihmetellä, epäröidä ja kokeilla monenlaisia NLP-tekniikoita, ja joka kerta oivaltaa omasta ajatusmaailmastaan ja itsestään jotain merkityksellistä. Olen ollut monessa Jaanan koulutuksessa mukana ja hänen innostamana jatkoin kouluttautumista aina NLP Traineriksi asti. NLP on tuonut paljon hyviä mielen apuvälineitä elämäni työkalupakkiin niin esimiestyöhön kuin yksityiselämään. Rajoittavien uskomusten purku harjoitukset ja muiden ihmisten mallittaminen sekä elämänarvoihin liittyvät tutkistelut kiinnostivat kovasti myös oman avioeron keskellä. Osin niistä saamiin oivalluksiin pohjautuu kirjani Rakkauden (r) evoluutio. Kirjan liki 60 harjoitukseen, olen saanut inspiraatiota myös Jaanalta. Suosittelen Jaanan koulutuksia lämpimästi kaikille!” Kati Niemi
Minulle NLP edustaa huikeaa mielentaitojen työkalupakkia, joka on jokaisen halutessaan helposti ja kätevästi saatavilla ja opeteltavissa. NLP on muuttanut omassa elämässäni asioita ja monta kertaa! Valmistuin NLP Trainer/kouluttajaksi keväällä 2019. Viimeisen kouluttajakoulutuksen oppivuoteni sain viettää Jaanan ammattitaitoisessa valmennuksessa osallistumalla hänen vetämiinsä NLP Practioner ja NLP Master koulutuksiin. Suosittelen lämmöllä Jaanan valmennuksia, koska hänen koulutuksensa ja esiintymisensä on ammattitaitoista, mielenkiintoista ja monipuolista. Jaanalla on taito luoda oppimiselle hyvä, luotettava ja avoin ilmapiiri.” Pia Ekström
“Jaana on lämminhenkinen kouluttaja, joka haastaa ajattelemaan ja pohtimaan asioita, kannustaa luovuuteen ja intuition käyttöön. NLP koulutus, jälleen kerran, sai minut ihmettelemään ihmisen mieltä ja herätti halun tutkia asioita yhä syvemmältä. Jotta ymmärtäisin meitä ihmisiä enemmän. Käytän itse NLP:tä arjessa (sekä asiakkaille) säännöllisesti. ” Ansku Saariaho

Lisätietoa koulutuksista tai kysy suoraan Jaanalta: jaana.hautala@oivaltamaan.fi