NLP valmennus- ja tutustumisilta ke 8.7 ja webinaari KE 15.7, Espoo

Tervetuloa maksuttomaan NLP-valmennusiltaan !

Maksuton NLP-tutustumisilta on kaikille, jotka haluavat tietää, mitä NLP on, miten se toimii sekä saada kokemuksen ja kuvan siitä, mitä sillä voi tehdä. NLP on kuin onnistumisen psykologiaa ja aivojen käyttöopas. Tule tutustumaan NLP:hen eri näkökulmien kautta.

NLP on avain mieleen, kehoon ja sinun potentiaaliin? Miten hyödyntää intuitiota, rakentaa onnistujan asennetta ja poistaa turhia jarruja omasta tarinasta? Miten löytää vaikuttavan ja arvostavan vuorovaikutuksen? Se sisältää paljon asennetta sekä työkaluja saavuttaa tasapainoa ja menestystä. NLP siirtää ajatteluamme ja toimintaamme mitä-tiedosta miten-tietoon, miten teemme sen mitä teemme. Tietoisuuden jälkeen on myös helpompi muokata sitä miten ajattelemme, tunnenne, teemme eli muokata toimintastrategioitamme.

Illan aikana tehdään erilaisia harjoituksia, jolloin saat kokemuksen NLP:hen ja mielentaitoihin..

Aika: Keskiviikko 8.7  klo 17.30-19.00

Paikka:Peilikuja 7, 02780 Espoo

Ilmoittautumiset: jaana.hautala@oivaltamaan.fi / 050 34 06 288 (mukaan otetaan rajallinen määrä, joten varaa paikkasi ajoissa):

Pidän myös maksuttoman NLP webinaarin, jossa tehdään erilaisia harjoituksia, joilla saat kokoamuksen NLP:hen.

AIka: Keskiviikkona 15.7 klo 10.00-11.30

Paikka: Zoom, netti

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta.

Jaana toimi 4. vuotta Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2107 ja  on kouluttanut satoja NLP kurssilaisia ja seuraava sertifioitu NLP Practitioner on jo 25. Seuraava viikonloppukoulutus alkaa 13.8 2020 ja seuraava arkikoulutus 2.9.2020. Lisätietoa koulutuksista tai kysy suoraan Jaanalta: jaana.hautala@oivaltamaan.fi