Osaamisen kehittämisen virtuaalitapahtuma 3.-4.3.2021

Jatkuva oppiminen on ratkaisevan tärkeää niin oman hyvinvoinnin kuin työssä menestymisen kannalta. UpSkill-virtuaalitapahtuma on Sinulle, joka olet kiinnostunut työelämän ajankohtaisista aiheista ja haluat kehittää osaamistasi.

Olen puhumassa tapahtumassa 4.3 KLO 11 Mielen muotoilu viitoittaa tien menestykseen ja hyvinvointiin

Jatkuvat muutokset kuormittavat. Tarvitsemme niin työssä kuin oman elämän johtamisessa vahvemmin metataitojen tiedostamista ja vahvistamista. Joustava valmius muuttaa ja muotoilla omaa ajattelua on tärkeää, ja sitä voi harjoitella mielen muotoilulla. Mielen muotoilulla pystymme yhdistelemään tietoa luovasti ja tekemään parempia valintoja. Näemme uusia mahdollisuuksia ja koemme onnistumisia tarttuessamme niihin. Tässä puheenvuorossa kuulet, miten mielen muotoilla voi vaikuttaa niin hyvinvointiin, päätöksentekoon, itseohjautuvuuteen kuin työyhteisön henkeen.

Kaiken kaikkiaan ohjelma on huikea ja maksuton, joten liity mukaan. Täältä näet koko ohjelman. 

Tapahtuma järjestetään 3.–4.3.2021 virtuaalisessa messukeskuksessa, jossa sinua odottavat mielenkiintoiset näytteilleasettajat ja innostavat puhujat. Osallistuminen on ilmaista – tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Täältä pääset liittymään mukaan!.

Nähdään osaamisen kehittämisen tapahtumassa,

Jaana