Luo toimiva mindsetti hybridityöskentelyyn 29.10, Webinaari

Työelämän menestystekijät syksyn maksuttomat webinaarit jatkuvat tärkeällä aiheelle. Työkyky on noussut syksyn aikana merkittäväksi puheenaiheeksi.

Miten onnistua hybridityössä, joka on tullut jäädäkseen. Hybridityö on muuttanut radikaalisti tapaamme työskennellä. Emme tule enää palaamaan vanhaan, joten nyt on tärkeä yhdistää ja tuunata parhaita hybridityön käytäntöjä ja oppeja. Mitkä taidot ovat relevantteja tässä ajassa?

Verkon välityksellä luotu yhteys on aina toisenlainen kuin livenä. Tulevaisuudessa onkin tärkeää turvata monien kaipaama sosiaalinen kanssakäyminen. Hybridityössä onnistuminen vaatii näin uusia käytäntöjä sekä pelisääntöjä ja uudenlaista tapaa vahvistaa vuorovaikutusta. Moni joutuu tarkistamaan myös omaa asennetta tulevaan. Kun työtä voi tehdä joustavammin paikasta riippumatta ja kun toimintatavat ovat selkeät, työtyytyväisyys sekä sisäinen motivaatio kasvaa. Avoin kulttuuri ja luottamus luovat onnistumisen edellytykset ja yhdessä voimme valmistautua laadukkaaseen hybriditulevaisuuteen.

Webinaarissa käsiteltäviä aiheita:

· Mitä itsensä johtaminen on hybridiaikana

· Utelias kasvun mindsetti supervoimaksi hybridiaikana

· Yhteiset toimintatavat ja luottamus uuteen hybridiaikaan

Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto

Valmentajanasi webinaarissa:
Jaana Hautala

on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.
Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.