Parempaa palautumista ja stressinhallintaa -valmennus 20.3.2019, Helsinki

Palautumisen merkitys ymmärretään usein aivan liian myöhään. Palautuminen on yksi tärkeimmistä keskittymiskykyyn, paineensietokykyyn, tilannetajun ja työn tuottavuuteen vaikuttavista tekijöistä. Miten kuormituksen kulttuurista palautumisen kulttuuriin? Koulutuspäivän aikana oivalletaan keinoja sekä työkaluja, joilla palautumista ja stressinhallintaa voi parantaa omassa työssään.

Tuotekuvaus

Vaikka palautuminen on paljon esillä mediassa ja siitä puhutaan toistuvasti. Harva meistä kuitenkaan tunnistaa omassa arjessaan palautumista edistäviä ja heikentäviä tekijöitä. Kehon kuormitus ja palautuminen koostuvat työstä, vapaa-ajasta, elintavoista sekä arjen rutiineista. Kun palautuminen ei ole riittävää suhteessa kuormitukseen, ihminen väsyy ja hänen työkuntonsa heikkenee. Parempi palautuminen vaatii usein myös ajattelumallien muuttamista, luopumista jostain sekä uusien rutiinien rakentamista. Liian usein palautumisen merkitys tunnistetaankin vasta työuupumisen jälkeen tai ylikunnon yhteydessä.

Hyvinvoivassa työyhteisössä pidetään huolta omasta toimintakyvystä, jaksamisesta ja palautumisesta. Mitä kaikkea parempaan palautumiseen ja hyvinvointiin liittyy? Miten oma työnjohtaminen ja palautuminen liittyvät toisiinsa. Mikä merkitys on aivoergonomialla?

Kenelle

Koulutusaamupäivä soveltuu koko henkilstön palautumisen sekä stressinhallinnan kehittämiseen. Vinkkejä ja työkaluja tulee erityisesti tieto- ja aivotyöläisille, jotka kaipaavat konkreettisia välineitä paremman palautumisen rakentamiseen ja palautumiskulttuurin luomiseen.

Sisältö ja teemat

Hallitse stressiä ja lisää keskittymiskykyä

  • Aivojen palautuminen
  • Miten tunnistaa stressaavat tilanteet sekä kuormittavat tekijät
  • Miten lisää keskittymis- ja paineensietokykyä
  • Henkinen suorituskyky paranee fokuksen kirkastamisella
  • Tunnista toimivat palauttavat hetket

Palaudu paremmin -unentaidot sekä virittäytyminen kuntoon

  • Paranna unenlaatua: Unen huolto-ohjeet
  • Motivoi unirutiinit kuntoon
  • Miten lisää palauttavaa unenlaatua
  • Optimoi palautumistasi ja palauta voimavarasi

Aika

20.3.2019 klo 09.00-13.00

Paikka

Itälahdenkatu 20, Helsinki

Hinta

390 € (+ alv 24 %).

Hinta sisältää aaamukahvitarjoilun sekä koulutuksen sekä paremman palautumisen – verkkovalmennuksen, jolla voi päivän oppeja jatkaa

Koulutus järjestetään yhteistyössä Oppija.fi kanssa ja valmennusaamuun voi varata paikan täältä Oppijan varausjärjestelmän kautta.

Valmentajasi

Jaana Hautala on kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja. Jaanan intohimo on palautuminen, henkinen suorituskyky sekä mielentaidot. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta sekä uudenlaista näkökulmaa parempaan palautumiseen ja stressinhallintaan. Kouluttajana Jaana on aidosti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Koulutuksia hänellä on takan reilusti yli 500. Tietotaidon lisäksi toiminnallisuus, omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.

Lisätietoa saat Jaanasta Oivaltamaan nettisivuilta: www.oivaltamaan.fi tai sosiaalisesta mediasta, jossa Jaana on aktiivinen vaikuttaja.

Linkedinissä blogeja ja vinkkejä työkykyyn sekä hyvinvointiin.

Twitterissävideoita ja viikon oivalluksia.

Unelmientyöpäivässä 5.10.20018. Tutustu viime vuoden työhyvinvointiluentoon, jota seurasi yli 15 000.