Aamumahdollisuus – viritä itsesi uuteen päivään Jaanan kanssa 23.3-14.4, maksuton

0,00 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Elämä luo kaiken epävarmuuden keskellä mahdollisuuden pysähtyä, luoda uudenlaisia toimintamalleja ja hyvinvointirutiineja. Tällä hetkellä on tärkeää varmistaa oma keskittyminen sekä henkinen suorituskyky. Keskellä epävarmuutta ja suurta muutosta, kutsun sinut kanssani luomaan itsellesi hyvinvoivaa ja keskittynyttä päivää. Kääntymään aamulla hetkeksi sisäänpäin omaan voimaan ja vahvuuteen, voit virittää itsesi uuteen päivään. Olen valmentanut näitä asioita jo 12 vuotta, mutta suurimman oivalluksen sain, kun aloitin itse reilut 4 vuotta sitten tekemään joka-aamuisen oman harjoituksen. Se säännöllisyys rakensi uudenlaista henkistä suorituskykyä ja rentoutta – oma visioni on laittaa kiertoon vuosien opit ja oivallukset.
Haluatko lisää keskittymistä, selkeää fokusta sekä henkistä suorituskykyä päiviisi?
Aloitan tiistaina 24.3 yhteiset aamuvirittäytymiset, jotka voit tehdä kotona. Teemme erilaisia hengitys, mielikuva, fokusointi ja rentoutusharjoituksia. Ohjaamme aamun energiaa ja luomme selkeyttä päiviimme.
Aika:
Tiistai 24.3.2020- Tiistai 14.4.2020
Joka aamu aina 21 päivän ajan klo 6.30-6.50.
Miten mukaan:
Tilauksen jälkeen, saat joka aamu sähköpostiisi linkin videoon klo 6.30, jossa aamun harjoitus. Voit tehdä harjoituksen sinulle sopivaan aikaan. Pääset myös katsomaan muiden päivien aamuharjoituksia jälkikäteen ja materiaali jää käyttöösi.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan rakentamaan hyvinvointirutiineja aamuun ja voimaantumaan,

NLP ja Coach kouluttaja, mentali-ja rentousvalmentaja, kirjalija, puhuja ja valmistuva kundaliinijoogaopettaja

Jaana

0503406288

jaana.hautala@oivaltamaan.fi

www.oivaltamaan.fi

www.uskomukset.fi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aamumahdollisuus – viritä itsesi uuteen päivään Jaanan kanssa 23.3-14.4, maksuton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *