Firstbeat-hyvinvointianalyysi

225,00 

Palautumisen ja stressin tasapaino on hyvinvoinnin lähtökohta. Mikä auttaa sinua voimaan hyvin? Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät ja löydä tasapaino temisen ja levon suhteen. Hallitse stressiä ja nuku paremmin. Henkilökohtainen Firstbeat -analyysi yhdistettynä asintuntija valmennukseen auttaa löytämään parhaat tavat palautua  niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Firstbeat-hyvinvointikartoitus sisältää alkukyselyn, kolmen vuorokauden sykevälimittauksen helposti itse asennettavilla antureilla ja mittarilla sekä henkilökohtaisen 60 minuutin palautevalmennuksen kasvotusten tai skypen/puhelimen välitysksellä. Valmennuksesta saat ideoita ja ohjeita sinulle parhaiten soveltuvista tavoista hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
+ Avaa kuvaus

Firstbeat on avain hyvinvointiisi

Kattava hyvinvointianalyysi selvittää, onko palautuminen riittävää. Analyysi selvittää kuormitus- ja stressitekijöitä, unen laatua ja liikunnan vaikutusta terveyteen ja hyvinvointiin. Mitattujen tulosten ja analyysin myötä on helppo tehdä omaan hyvinvointiin vaikuttavia korjausliikkeitä. Toiselle muutokset ovat ovat liikunnan lisäämistä, toiselle muutoksia nukkumistottumuksiin tai palauttavien hetkien lisäämistä arjen pyörteisiin.

1. Kiinnitä elektrodit ja mittari

Tilauksen jälkeen otamme Sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti. Kun olemme sopineet mittauksen ajankohdasta, saat postitse pienen mittarin ja kourallisen elektrodeja. Mittaria pidetään kolme vuorokautta yhtäjaksoisesti: mittari poistetaan vain suihkun, saunomisen ja uimisen ajaksi.

2. Mittarin palautus

Mittauksen jälkeen palautat palautuskuoressa mittarin Oivaltamaan Oy:lle, jonka jälkeen asiantuntija purkaa mittausdatan ja muodostaa siitä raportin.

3. Henkilökohtainen valmennustapaaminen

Saat henkilökohtaisen asiantuntija palautteen ja ohjeet mittaustietojen pohjalta. Tunnin mittaisessa valmennuksessa saat asiantuntijalta vinkkejä, miten edistät omaa palautumistasi ja hyvinvointiasi joka päivä, miten hallitset stressiä ja pidät yllä positiivista energiatasoa.  Palautevalmennuksesta saat havainnollisen mittausraportin mukaasi myös kirjallisena.


Firstbeat on Jyväskylän yliopistossa kehitetty sydämen mittaamisen perustuva menetelmä kehon toimintojen analysointiin. Hyvinvointianalyysi perustuu sykevälivaihteluun (HRV) ja fysiologiaan. Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on toiminut Firsbeat-asiantuntijana vuodesta 2011.

Hinta: 225,00 € (sis. alv 24%)

Valmentaja: Firstbeat-asiantuntija Jaana Hautala, Oivaltamaan Oy