Kundaliinijoogaa ja äänimaljarentoutus 5.4 alkaen, Kauklahti

129,00 

Kundaliinijoogaa ja äänimaljarentoutusta

 

Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Tunneilla fokus keskitetään kääntymään sisäänpäin. Jooga-liikkeet, hengitysharjoitukset, meditaatiot sekä̈ mantrat luova yhdessä tasapainoisen kokonaisuuden, jonka ympärille jokainen tunti rakentuu. Kokonaisvaltaisilla harjoituksilla tunnit tarjoavat tutkimusmatkan omaan sisimpään. Liikkeet ovat yksinkertaisia, ja kundaliinijoogan harrastaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Kuka tahansa ikää ja kokemukseen katsomatta voi harrastaa sitä.

 

Kundaliinijooga antaa avaimia tasapainoiseen elämään tässä hetkessä. Vaikutukset ovat mm. hermoston vahvistaminen ja intuition aktivointi. Kudnaliinijooga auttaa ymmärtämään mieltä sekä tunnetilojen vaihteluita sekä lisää elämistä tässä hetkessä.

 

Jokainen kundaliinijoogatunti yhdistetään tasapainottavaan äänimaljarentoutukseen. Äänimaljarentoutus on tiibetiläinen, kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä. Äänimaljat ja muut soittimet hoitavat lempeästi syvärentouttaen sekä kehoa että mieltä. Ne auttavat hermostoasi palautumaan saaden kehosi solut värähtelemään eri taajuuksilla ikäänkuin sisäisesti hieroen sieltä minne ihmisen sormet eivät yllä.

 

Aika: Keskiviikkoisin 5.4, 19.4, 3.5, 17.5 ja 31.5 klo 18–19.30

 

Paikka: Anandamaya Yoga @ Wellnesstudio, Kauklahti

 

Hinta: 129 € kaikki 5 iltaa. Tämä myydään 5 kerran hyvää tekevänä yhteisenä matkana. Jos et pääse jollakin kertaa mukaan, voit luovuttaa paikkasi ystävälle tai tutulle.

 

https://www.anandamaya.fi

Vetäjät: Jaana Hautala, Kundaliinijoogaopettaja ja Anniina Hukari, Äänimaljahoitaja

www.voimakkuus.fi

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
+ Avaa kuvaus

Kundaliinijoogaa ja äänimaljarentoutusta

Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Tunneilla fokus keskitetään kääntymään sisäänpäin. Jooga-liikkeet, hengitysharjoitukset, meditaatiot sekä̈ mantrat luovat yhdessä tasapainoisen kokonaisuuden, jonka ympärille jokainen tunti rakentuu. Kokonaisvaltaisilla harjoituksilla tunnit tarjoavat tutkimusmatkan omaan sisimpään. Liikkeet ovat yksinkertaisia eikä kundaliinijoogan harrastaminen vaadi aikaisempaa kokemusta; kuka tahansa, iästä tai kokemuksesta huolimatta, voi harrastaa sitä.

 

Kundaliinijooga tarjoaa avaimia tasapainoisempaan elämään. Sen vaikutuksia ovat mm. hermoston vahvistaminen ja intuition aktivointi. Kudnaliinijooga auttaa ymmärtämään mieltä ja tunnetilojen vaihteluita paremmin sekä lisää elämistä tässä hetkessä.

 

Jokainen kundaliinijoogatunti yhdistetään tasapainottavaan äänimaljarentoutukseen. Äänimaljarentoutus on tiibetiläinen, kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä. Äänimaljat ja muut soittimet hoitavat lempeästi syvärentouttaen sekä kehoa että mieltä. Ne auttavat hermostoasi palautumaan saaden kehosi solut värähtelemään eri taajuuksilla ikään kuin sisäisesti hieroen siellä, jonne ihmisen sormet eivät yllä.

 

Aika: Keskiviikkoisin – 5.4, 19.4, 3.5, 17.5 ja 31.5  klo 18–19.30

 

Paikka: Anandamaya Yoga Wellnesstudio, Kauklahti

 

Hinta: 129 € – yhteensä viideltä iltaa.

Tämä myydään vain 5 kerran hyvää tekevänä yhteisenä matkana. Jos et pääse jollakin kertaa mukaan, voit luovuttaa paikkasi ystävälle tai tutulle.

 

https://www.anandamaya.fi

Vetäjät: Jaana Hautala, Kundaliinijoogaopettaja ja Anniina Hukari, Äänimaljahoitaja

www.voimakkuus.fi

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kundaliinijoogaa ja äänimaljarentoutus 5.4 alkaen, Kauklahti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *