NLP -webinaari 16.7 klo 09-11.30, zoomin välityksellä – maksuton

0,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
+ Avaa kuvaus

Kuvittele. miltä elämäsi näyttäisi, jos kykenisit ajattelemaan asioista uudella tavalla, oppisit johtamaan tunnetilojasi paremmin sekä osaisit kommunikoida vaikuttavammin?  NLP :n avulla opit käytännössä  ja harjoittelet taitoja muun muassa mielen hallintaan, toisen ymmärtämiseen, muutoksen tekemiseen sekä tunteiden johtamiseen.

NLP on sinulle, joka haluat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa myönteisellä tavalla. NLP on tehokas menetelmä ja asenne, joka auttaa sinua kehittämään omia resursseja.

NLP on kuin onnistumisen taito. Se on yksi parhaimpia työkaluja, kun haluat tutustua, tutkia ja muuttaa omaa sisäistä toimintaa kuten ajattelua, reaktioita, tunteita ja taitoja. Lisätä itsetuntemusta ja parantaa läsnäoloa sekä saavuttaa parempia tuloksia sekä työssä että yksityiselämässäsi.

Tervetuloa webinaariin saamaan käytännön NLP työkaluja ja kuulemaan lisää mitä hyötyä NLP:stä on sinulle

Aika: 16.7 klo 09-11.30

Webinaarin lopussa kerron hetken tulevista NLP koulutuksista.

Syksyllä alkavista NLP koulutuksista löydäy lisää tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan webinaarin,

Jaana Hautala

0503406 288

jaana.hautala@oivaltamaan.fi

www.oivaltamaan.fi

*Tämä huippu ryhmä valmistui 16 päivän NLP koulutuksesta talvella 2020.

Vähän lisätietoa minusta:

Jaana Hautala on toiminut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kouluttaja, valmentaja sekä puhujana yli 10 vuotta. Jaana on loputtoman kiinnostunut ihmisten mielestä, henkisestä hyvinvoinnista sekä meidän omasta potentiaalistamme eli sisäisestä voimasta. Hänen kiinnostuksensa mielentaitoihin alkoi jo 1980-luvun loppupuolella oman kilpaurheilun myötä. Systemaattinen opiskelu mielen vaikutuksesta niin terveyteen, onnellisuuteen kuin potentiaalin valjastamiseen vahvistui 2000-luvulla. Jaana on kohdannut tuhansia ihmisiä valmentaen ja kouluttaen mielentaitoihin ja hän opiskelee jatkuvasti lisää mielentaitoja yhdistäen siihen myös neurotieteen.

Jaana Hautala on koulutukseltaan muun muassa NLP Master Trainer, Life Coach Trainer, ratkaisukeskeinen valmentaja, hyvinvointikoordinaattori, rentoutus- ja jooga ohjaaja. Jaana on kirjoittanut kaksi tietokirjaa mielen vaikutuksesta hyvinvointiin. Ensimmäinen 2017 Jerry Ketolan kanssa Selkäkipu ja mielen voima. Uusin kirja julkaistiin marraskuussa 2019- Rohkeiden aikuisten kirja – vapaudu uskomusten kahleista. . Jaana haluaan tuoda rohkeutta, uutta ajattelua ja näkemystä meidän kaikkien hyvinvoinnin kehittämiseen sekä oman voiman kuuntelemiseen.

www.uskomukset.fi

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NLP -webinaari 16.7 klo 09-11.30, zoomin välityksellä – maksuton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *