NLP ja mentaalivalmennus illat zoomissa alkaen 6.5 – tähän ryhmään ei enää mahdu

150,00 

NLP on ratkaisukeskeinen ja vaikuttava lähestymistapa itsensä kehittämiseen. NLP tarjoilee toimia sekä käytännönläheisiä työkaluja, joilla voi vähentää huolestumista, muotoilla omia ajatuksia sekä tunnistaa ja hyödyntää omia voimavaroja.

 

Olen kouluttanut NLP:tä jo yli 10 vuotta, ja nyt tarjoan NLP:n parhaita paloja NLP illoissa, joista saat toimivia metataitoja tähän kummalliseen aikaan. Kaikki neljä NLP ja mentaalivalmennus iltaa ovat eri sisältöisiä ja opit miten NLP sekä mentaalityökaluja voit hyödyntää omassa arjessasi. Osallistujia otetaan mukaan rajallinen määrä, sillä illat ovat vuorovaikutteisia.

 

Iltojen aiheet:

 

  • Mielen muotoilu. Oivallat, miten otat mielenvoiman käyttöösi ja lannistat sisäisen kriitikkosi sekä lisäät minä lempeyttä?
  • Omien tunteiden havaitseminen ja johtaminen. Oivallat miten voit itse vaikuttaa tunnetilaasi ja miten johtaa energiaa tietoisemmin?
  • Uskomukset sisäisen voiman esteenä. Oivallat miten vapautua rajoittavista uskomusten ja mielenkahleista sekä rakennat itseluottamusta tukevia uskomuksia?
  • Voimavarojen tunnistaminen ja hyödyntäminen. Oivallat miten aktivoida omaa voimavaratilaa ja neutraloida kielteisiä energiaa vieviä reaktioita?

 

NLP ja mentaalityökalut kesto: 4 iltaa

Aikataulu: to 6.5, to 13.5, to 20.5 ja to 27.5

Klo: 17.30–20.00

 

Koulutuksen kokonaishinta 150 € (sis. alv. 24 %)
Hintaan sisältyy koulutusmateriaali harjoituksineen.

Jos joudut jäämään jostain illasta pois, saat tallenteen teoriasta sekä harjoituksista käyttöösi.

 

Kouluttaja:  Jaana Hautala, oivaltamaan.fi

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin väsymätön puolestapuhuja! Ydinosaamistani on mentaalivalmennus ja metataidot – itsetuntemus, henkinen hyvinvointi, stressinhallinta ja palautuminen sekä vuorovaikutus alati muuttuvassa ympäristössä.

 

Olen kouluttanut intohimoani NLP:tä vuodesta 2011 ja kevään 2021 koulutus on 29.  pitkä NLP koulutus (16 pv). Syksyllä 2019 suoritin Kalifornian Santa Cruz (NLPU yliopistossa) NLP Master Trainer tutkinnon, joten oma intohimo on kasvaa NLP kouluttajana jatkuvasti maailmalla muiden NLP kouluttajien kanssa yhdessä. Toimin myös Suomen NLP yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017.

Mielen muotoilu, kehon – mielen yhteys ja uskomukset ovat olleet intohimoni jo pitkään, ja niistä on syntynyt myös kaksi tietokirjaa.  Otavan julkaiseman tietokirjan: Selkäkipu ja Mielen voima kirjan kirjoitin yhdessä Jerry Ketolan kanssa vuonna 2017. Marraskuussa 2019 julkaisin toisen tietokirjansa Uskomuksista. Kirja Rohkeiden aikuisten kirja – vapaudu uskomusten kahleista. Molemmat kirjat löytyvät äänikirjana.

Moniosainen kokemukseni kattaa NLP Master Trainer tutkinnon lisäksi Life Coach kouluttaja tutkinnon. Toimin myös mentaalivalmentaja ja rentoutus- sekä hypnoosiohjaaja sekä 2021 valmistun joogaopettajaksi.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
+ Avaa kuvaus

NLP on ratkaisukeskeinen ja vaikuttava lähestymistapa itsensä kehittämiseen. NLP tarjoilee toimia sekä käytännönläheisiä työkaluja, joilla voi vähentää huolestumista, muotoilla omia ajatuksia sekä tunnistaa ja hyödyntää omia voimavaroja.

 

Vahvista hyvinvointiasi ja ota mielenvoima käyttöön.

Oletko kyllästynyt stressaamaan ja olemaan huolissasi? Haluat aktivoida omaa sisäistä voimaa ja vaikuttaa omiin ajatuksiin ja tunteisiin paremmin. Ehkä kaipaat iloa ja keveyttä elämääsi sekä haluat johtaa omaa energiaa tietoisemmin

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NLP ja mentaalivalmennus illat zoomissa alkaen 6.5 – tähän ryhmään ei enää mahdu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.