Vapaudu uskomusten kahleista – valmennusilta, 18.3.2020, Turku

45,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

”En ole ansainnut menestystä ja hyvää parisuhdetta”- oli mantrani aina 38 vuotiaaksi. Onneksi löysin omat uskomuskahleeni sekä keinot purkaa niitä.” -Jaana

Aika: Keskiviikko 18.2.2020 klo 17.30-20.00

Paikka: Kalastajankatu 1, Turku (Elämyspuun tilat)

Elämässä oma mieli ja uskomuksemme asettavat usein esteitä menestymisen, hyvinvoinnin ja onnellisuuden eteen. Uskomukset ovat niitä vahvoja sisäisiä sääntöjä, jotka ohjaavat ajattelua, tunteita, päätöksiä ja käyttäytymistä usein tiedostamattamme – eli määrittelevät ison osan meidän minäkuvaa ja elämän mahdollisuuksiamme.

-Haluatko oppia purkamaan mielen uskomuskahleitasi, jotka estävät sinun voimaasi?
-Onko elämä on ehkä mennyt suorittamiseksi päivästä toiseen tai huomaat että keveys on vähentynyt elämässä?
.Koetko sydämessäsi, että jotain uupuu ja haluaisit löytää sen uupuvan palasen?

LÖYDÄ ELÄMÄÄSI LISÄÄ SISÄISTÄ VOIMAA, LÄSNÄOLOA JA HYVINVOINTIA vapautumalla uskomusten kahleista.

Valmennusillan aikana oivalletaan, voimaannutaan sekä tehdään harjoituksia omien uskomusten kanssa. Valmennusilta perusuu Jaana kirjoitamaan kirjaan Rohkeiden aikuisten kirja – Vapaudu uskomuten kahleista. Kirja sisältyy valmennusillan hintaan, joka on 45 € (sis. 25 € kirjan). Jos sinulle on jo kirjan, olet sydämellisesti. tervetullut viemään kirjan oivalluksia käytäntöön ja valmennuksen hinta on sinulle 20 €.

Illan jälkeen kirja voi toimia sinun matkaoppaanasi, jotta kuulet paremmin jatkossa omaa sisäistä ääntäsi ja uskallat pysähtyä rohkeasti sinun elämäsi äärelle pävittäin.

Valmennuspäivästä saat vinkkejä miten jatkossa rakennat päivittäin sinun näköistä ainutlaatuista elämää niin etteivät uskomuskahleet ole esteenä vaan voit rohkesti seurata sydämen ääntä.

Tervetuloa,

Jaana

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vapaudu uskomusten kahleista – valmennusilta, 18.3.2020, Turku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *