Uskomukset kasvun esteenä vai mahdollistajina, 20.5.2019, Helsinki

Meillä kaikilla on rajoittavia uskomuksia siitä, mikä meille itselle ja ihmiselle yleisesti ottaen on tässä maailmassa mahdollista, ja mitä pidämme meille mahdottomana. Me jokainen myös luomme koko ajan maailmaamme omilla käsityksillämme ja uskomuksillamme. Uskomuksemme koskevat niin ympäristöämme, käyttäytymistämme, taitojamme kuin meitä itseämme. Toisinaan uskomukset ovat jättäneet vahvan tunnejäljen ihmiseen, uskomuksista on voinut muodostua vahva ajattelu – ja toimintastrategia, ettemme enää kyseenalaista niiden totuudenmukaisuutta.

Miten sinä olet pysähtynyt tutkimaan uskomuksiasi, jotka määrittelevät sinut coachina? Entä miten teet uskomustyöskentelyä valmennusasiakkaiden kanssa?

Oivaltamaan Jaana Hautala julkaisee syksyllä 2019 seuraavan kirjansa, joka liittyy uskomustyöskentelyyn. Illan aikana Jaana oivalluttaa uskomusten maailmaan ja valmennuksellisessa illassa tehdään harjoituksia, miten omia uskomuksia voi tutkia ja muokata. Mukaan saat työkaluja, joilla voit coachina oivalluttaa myös omien valmennettavien uskomuksia.

Ajankohta: 20.5.2019 klo 17.00 – 20.00
Kahvit klo 17.00 – Koulutus alkaa klo 17.30
Paikka: Clear Mind -koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, 4. krs, 00100 Helsinki

Ilmoittautumiset Suomen cocahing yhdistyksen kautta täältä.