UUTTA: Varaa aikasi netistä

Varaa aikasi yksilövalmentamiseen: Minulla on lähes 10 vuoden kokemus mentaalivalmennuksesta, coachingista sekä mentoroinnista. Urheiluvalmennuksessa olen ollut mukana vuodesta 1986 ja esimieskouluttajana sekä yrittäjänä 1996-2006. Viime vuodet olen  keskittynyt yritysvalmennuksiin, yrittäjien mentorointiin sekä urheilijoiden valmentamiseen. Elokuussa 2016 käynnistän asiakkaiden pyynnöstä myös merkitykselliset yksilövalmennukset Espoon Lasilaaksossa. Osoite Peilikuja 7, 02780 Espoo.

Uutena osaamisalueena mukana on myös hypnoosirentoutus, jota olen viime vuodet opiskellut. Ensimmäinen kohtaaminen on luottamuksen rakentamisesta ja sillä on aina 100 % tyytyväisyytakuu. Joten jos et ole tyytyväinen valmennukseeni, niin se on sinulle veloitukseton. Ensimmäisellä kerralla suunnitellaan valmennuspolku sekä jatkotapaamiset. Ihminen on aina prosessi ja usein suosittelen 3-5 valmennuskertaa, mutta toisaalta fobian poisto voi tapahtua myös yhdellä kerralla. Varaa aika nettikalenterista tai soita minulle tutustumispuhelu ja  jutellaan lisää / Jaana 050 34 06 288

Mentaalivalmennuksen keskiössä on aina prosessi ja ihmisenä kehittyminen. Usein menestyksen esteenä voivat olla jumiutuneet ajattelu-,-tunne ja toimintamallit. Mentaalivavalmennuksissa käytetään coaching-menetelmien sekä positiiviisen psykologian ohella myös NLP:tä, mindfulnessia ja rentoutusmenetelmiä. Mentaalivalmennuksen avulla asiakkaan on helpompi mm. kirkastaa tavoitteitaan, poistaa uskomuksia tai muita mielenstrategioita menestyksen tai kokonaisvaltaisen tasapainon edestä.

Fobiat kuuluvat elämäämme, ja joidenkin arvioiden mukaan lähes joka kolmas opiskelija kärsii esiintymisfobiasta. Monet fobiat ovat kuitenkin hoidettavissa loogisilla menetelmillä. – Rentoutus, NLP- ja mielikuvaharjoitteet sekä hypnoosi ovat usein toimivia hoitoja turvallisessa ja luottamuksellisessa tilassa. Yleensä pelko alkaa hävitä, kun henkilön alitajunta selvittää tilanteen, josta fobia on alkanut tai vahvistunut. Mikäli koet tarvisevasi psykoterapiaa tai terapiaa, niin rentoutus, NLP-ja mielikuvaharjoitteet sekä hypnoosi eivät ole sinulle oikeita hoitomuotoja.

Hypnoosi/ syvärentous lievittää tehokkaasti stressiä ja kasvattaa kykyä sietää sitä. Syvärentoutuminen edistää fyysistä hyvinvointia sekä palautumista ja laukaisee kehon jännitystä. Hypnoosi on tietoisuuden tila, joka poikkeaa normaalista päivätietoisuuden tilasta. Hypnoositila on keskittynyt mielentila, jolle on tyypillistä kokemus olla unen ja valveen rajalla. Tässä olotilassa mieli on avoin uuden oppimiseen, uskomusten purkamiseen ja eri asioiden uudelleen määrittymiseen. Hypnoositila on ihmiselle ominainen. Tämä tila on mielen rentoutumista, joka kokijan ominaisuuksista johtuen vaihtelee eri asteisena kevyen pinnallisesta syvään. Hypnotisointi on tähän tilaan opastamista, jolloin kohdehenkilö omaehtoisesti hypnotisoituu. Hypnoosi on vuorovaikutussuhde, jonka perustana on luottamus, kunnioitus ja halukkuus yhteistyöhön yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Hypnoosi on mielihyvää tuottavaa ja stressiä laukaisevaa.