Asiakkaita

Kiitos kaikille teille sadoille asikkaille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä viimeisen 10 vuoden aikana.  Henkinen suorituskyky, itsetuntemus, mielentaidot, stressinhallinta ja palautuminen sekä tiimityötaidot ja vuorovaikutus ovat tämän päivän työelämän menestystekijöitä. Näillä teemoilla olen saanut jättänyt vahvoja muistijälkiä luennoillani ja koulutuksissani sekä valmentaa, mentoroida ja innostaa ihmisiä.

Tapani valmentaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen ja tuon uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

Läsnäoloni ja kokemus ei jätä ketään kylmäksi vaan laitan itsensä likoon sekä innostan, kannustan sekä haastan kohti oivalluksia. Jokainen puhe, luento ja valmennus on ainutlaatuinen ja oma kokemus.

Ohessa muutamia referenssejä ja kysy rohkeasti tarvittaessa lisää.  On ilo tehdä yhteistyötä huimien ihmisten kanssa!

Jaanan arvostus asiakkaitaan kohtaan näkyy ja tuntuu. Jaana esittelee uudet asiat ja ajatukset hienovaraisesti, vähän kerrallaan. Jokainen saa pitkin matkaa mahdollisuuksia oivaltaa, oppia ja syventää oppimaansa.
– Henna Laukka, Koivulaukka Oy

Jaanan esitys oli koko päivien paras – aivan ihanan luonteva ja rauhallinen ja sai kuulijan uskomaan ja oivaltamaan asioita jo ihan läsnäolollaan. Paljon yksinkertaisia ja arkeen helposti otettavia vinkkejä. 1,5 h meni ihan siivellä ja asiaa olisi ollut enemmänkin. Aivan loistava!

– Alma Talent, 2019

Pääsin Educa 2019 messuilla kuulemaan erään vaikuttavimman puheenvuoron, kannatti ajaa tämän vuoksi lauantaina paikalle. Jaana Hautala ihastutti sekä valoisalla olemuksellaan että viestillään. Esityksen lopuksi messuhäly jäi taakse, kun hän ohjasi meidät rentoutumaan. Penkistä noustessa oli erittäin virkistynyt ja hieman hämillinenkin olo, missä kävinkään. Hieno kokemus. Tätä tekee mieli välittää myös eteenpäin!

– Reetta Lukka, Educa messut 2019

Jaanan valmennus toimi isollekkin kuulijakunnalle, tuntui, että puhuu ”juuri minulle”.  Jaana on läsnä ja helposti lähestyttävän oloinen aikuinen nainen. Tyyli esiintyä oli todella miellyttävä ja omakohtaiset kokemukset toivat esitykseen luotettavuutta. Uskon, että mukaan tarttui paljon uusia ajattelemisen arvoisia asioita.

– Maria Laaksonen, Lähitapiola, 2018

 Jaana onnistui vetämään luennon 200 hengen yleisölle luennon niin, että kokemuksesta tuli jokaiselle henkilökohtainen. Kiitokset!

– Merja Vihersalo, PAM palvelualojen ammattiliitto ry, 2018

 Jaana on ravisteleva puhuja, joka auttaa kyseenalaistamaan omia tottumuksiaan. Inspiroiva ja asiantunteva, joka tuo tieteellistä faktaa arkeen vietävällä tavalla.

– Talousseminaari, 2017

 ”Lähdin uteliaan innostuneesti Jaanan vetämään NLP-practitioner koulutuksen. Halusin löytää työkaluja esimiestyöhöni, kiireen kesyttämiseen ja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutus oli minulle ennen kaikkea matka omaan itseeni. Ensimmäistä kertaa elämässäni pystyin antamaan aikaa 16 päivää oman toimintani, vahvuuksieni, uskomuksien, toiveideni, pettymysten, menneisyyteni, nykyisyyteni ja tulevaisuuteni tarkasteluun.

Jaanan luennot ja harjoitteet olivat hyvin laadittu kokonaisuus. Kiire kesyyntyi ja löysin uusia työvälineitä myös esimiestyöhöni.   Voin vilpittömästi suositella Jaanan osaamista oman tai työyhteisönne kehittämisen tueksi.

– Tiina Thure-Toivanen, Omnia

 ”Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.”

– Sara Rouvinen, Sanabox Oy

”Jaanan tietämys ja taito mentaalivalmennukseen liittyen ovat käsittämättömän suuria. Lisäksi arvostan kovasti hänen avarakatseisuuttaan ja suvaitsevaisuuttaan niin ihmisten, tilanteiden, asioiden kuin valmennuksenkin suhteen. Vankka kokemus näkyy ja tuntuu – suosittelen Jaanaa todella lämpimästi!”

– Riina Laaksonen, Hyvinvointistudio Lupaus

 ”Minulle Huipulta hallittuun tyhjiöön -projekti antoi paljon eväitä urheilu-uran jälkeiseen elämään.
Projekti myös kirkasti minäkuvaani (kävimme paljon läpi omia asenteita, vahvuuksia, haaveita ja unelmia), ja se antoi minulle myös loistavat valmiudet urheilu-uran jälkeiseen työnhakuun.
Sain Jaanalta vahvistusta omille ajatuksilleni ja tiesin mitä metataitoja haluaisin tuoda vahvemmin esille esim. haastattelutilanteissa. Kuten Jaana sanoo, asioilla on tapana järjestyä kun vain fokus on kunnossa…”

– KATRI MATTSSON (O.S. NOKSO-KOIVISTO), EX-AMMATTIJALKAPALLOILIJA, NAISTEN JALKAPALLOMAAJOUKKUE 1999-2015

”Oivaltamaan Oy:n NLP koulutus oli todella hyvin rakennettu ja toimiva kokonaisuus. Se antoi runsaasti eväitä sekä omaan kasvuun että muiden ihmisten kanssa toimimiseen. Jaana on äärimmäisen hyvä kouluttaja, joka hitsasi ryhmän upealla tavalla yhteen. Hänellä on valmentajana mielettömän osaamisen ja kokemuksen lisäksi mahtava läsnäolemisen ja kuuntelun taito.Suosittelen koulutusta erittäin lämpimästi ihan kaikille.Erityisen tärkeä koulutus olisi jokaiselle johtajalle, esimiehelle, kouluttajalle ja coachille.”

– Anniina Hukari, Taito Training Oy

”Jaanan valmennusmatka on on auttanut paljon selvittämään mitä oikeasti haluan urheilulta ja elämältä.  Ollut äärimmäisen hienoa saada valmennusapua ammattilaisilta.  Koen tämän yhtä tärkeäksi kun lajivalmennuksen tai oheistreenivalmennuksen. Mielestäni Suomessa ei koeta tarpeeksi tärkeäksi henkistä valmennusta.

– Emma Laine, tennispelaaja

Yhteistyössä