Asiakkaita

Jaana Hautala on luonut työn imua ja tiimienergiaa sadoissa yrityksissä, jättänyt vahvoja muistijälkiä luennoilla ja koulutuksissa sekä valmentanut, mentoroinut ja innostanut ihmisiä. Ohessa muutamia referenssejä. On ollut ilo tehdä yhteistyötä huimien ihmisten kanssa!

Jaanan arvostus asiakkaitaan kohtaan näkyy ja tuntuu. Jaana esittelee uudet asiat ja ajatukset hienovaraisesti, vähän kerrallaan. Jokainen saa pitkin matkaa mahdollisuuksia oivaltaa, oppia ja syventää oppimaansa.
– Henna Laukka, Koivulaukka Oy

 ”Lähdin uteliaan innostuneesti keväällä 2016 Jaanan vetämään NLP-practitioner koulutuksen. Halusin löytää työkaluja esimiestyöhöni, kiireen kesyttämiseen ja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutus oli minulle ennen kaikkea matka omaan itseeni. Ensimmäistä kertaa elämässäni pystyin antamaan aikaa 16 päivää oman toimintani, vahvuuksieni, uskomuksien, toiveideni, pettymysten, menneisyyteni, nykyisyyteni ja tulevaisuuteni tarkasteluun.

Jaanan luennot ja harjoitteet olivat hyvin laadittu kokonaisuus. Kiire kesyyntyi ja löysin uusia työvälineitä myös esimiestyöhöni.   Voin vilpittömästi suositella Jaanan osaamista oman tai työyhteisönne kehittämisen tueksi.

– Tiina Thure-Toivanen, Omnia

 Jaana onnistui vetämään luennon 200 hengen yleisölle luennon niin, että kokemuksesta tuli jokaiselle henkilökohtainen. Kiitokset!

– Merja Vihersalo, PAM palvelualojen ammattiliitto ry, henkilöstöjohtaja

 Jaana on ravisteleva puhuja, joka auttaa kyseenalaistamaan omia tottumuksiaan. Inspiroiva ja asiantunteva, joka tuo tieteellistä faktaa arkeen vietävällä tavalla.

– Talousseminaari

 ”Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.”

– Sara Rouvinen, Sanabox Oy

”Jaanan tietämys ja taito mentaalivalmennukseen liittyen ovat käsittämättömän suuria. Lisäksi arvostan kovasti hänen avarakatseisuuttaan ja suvaitsevaisuuttaan niin ihmisten, tilanteiden, asioiden kuin valmennuksenkin suhteen. Vankka kokemus näkyy ja tuntuu – suosittelen Jaanaa todella lämpimästi!”

– Riina Laaksonen, Hyvinvointistudio Lupaus

 ”Minulle Huipulta hallittuun tyhjiöön -projekti antoi paljon eväitä urheilu-uran jälkeiseen elämään.
Projekti myös kirkasti minäkuvaani (kävimme paljon läpi omia asenteita, vahvuuksia, haaveita ja unelmia), ja se antoi minulle myös loistavat valmiudet urheilu-uran jälkeiseen työnhakuun.
Sain Jaanalta vahvistusta omille ajatuksilleni ja tiesin mitä metataitoja haluaisin tuoda vahvemmin esille esim. haastattelutilanteissa. Kuten Jaana sanoo, asioilla on tapana järjestyä kun vain fokus on kunnossa…”

– KATRI MATTSSON (O.S. NOKSO-KOIVISTO), EX-AMMATTIJALKAPALLOILIJA, NAISTEN JALKAPALLOMAAJOUKKUE 1999-2015

”Oivaltamaan Oy:n NLP koulutus oli todella hyvin rakennettu ja toimiva kokonaisuus. Se antoi runsaasti eväitä sekä omaan kasvuun että muiden ihmisten kanssa toimimiseen. Jaana on äärimmäisen hyvä kouluttaja, joka hitsasi ryhmän upealla tavalla yhteen. Hänellä on valmentajana mielettömän osaamisen ja kokemuksen lisäksi mahtava läsnäolemisen ja kuuntelun taito.Suosittelen koulutusta erittäin lämpimästi ihan kaikille.Erityisen tärkeä koulutus olisi jokaiselle johtajalle, esimiehelle, kouluttajalle ja coachille.”

– Anniina Hukari, Taito Training Oy

”Jaanan valmennusmatka on on auttanut paljon selvittämään mitä oikeasti haluan urheilulta ja elämältä.  Ollut äärimmäisen hienoa saada valmennusapua ammattilaisilta.  Koen tämän yhtä tärkeäksi kun lajivalmennuksen tai oheistreenivalmennuksen. Mielestäni Suomessa ei koeta tarpeeksi tärkeäksi henkistä valmennusta.

– Emma Laine, tennispelaaja

Yhteistyössä