Asiakkaita ja yhteistyökumpaneita

Kiitos kaikille teille sadoille asikkaille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä viimeisen 12 vuoden aikana.

 

Henkinen suorituskyky, itsetuntemus, mielentaidot, stressinhallinta ja palautuminen sekä työyhteisötaidot ja vuorovaikutus ovat tämän päivän työelämän menestystekijöitä. Näillä teemoilla olen saanut jättää vahvoja muistijälkiä luennoillani ja koulutuksissani sekä valmentaa, mentoroida ja innostaa tuhansia ihmisiä.

 

Tapani valmentaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen ja tuon uudenlaista näkemystä, tietoa sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

 

Sydämen asia on laittaa itseni täysin likoon, ja läsäoloni ei jätä ketään kylmäksi. Innostan, kannustan sekä haastan kohti oivalluksia. Jokainen puhe, luento ja valmennus on ainutlaatuinen ja omanlainen kokemus.

 

Ohessa muutamia referenssejä ja kysy rohkeasti tarvittaessa lisää.

 

On ilo tehdä yhteistyötä huimien ihmisten kanssa!

Yhteistyössä Taitotrainingin Anniina Hukarin kanssa pidämme valmennuksia ja webinaareja työelämä menestystekijät teeman alla.

Yhteistyössä Valmentamon kanssa koulutan työelämään valmentajia ja Life Coach`ja.

Yhteistyössä Work Goes Happy kanssa rakennan parempaa työelämää asiantuntijana.

Jaanaa on iloa kuunnella, hänellä vahva ja persoonallinen ote ja lähestymistapa aiheeseen ja kuulijoihin. Mielenkiinto pysyy yllä koko ajan - Katri Janhonen, Kiinko
Oikein ajankohtainen ja ajatuksia herättävä koulutus. Saimme pitkin iltaa keskustelua aikaiseksi ja tykättiin kovasti siitäkin. Aihe on niin laaja, että sen puristaminen 90 minuuttiin on todellinen taitolaji! Hieno suoritus sinulta - MInna Rämö, Tehy
Ajatuksia herättävä ja tässä hetkessä oleva luento. Näistä pehmeistä asioista puhutaan ihan liian vähän organisaatiotasolla. Esityksestä saan monta arvokasta vinkkiä kokeiluun. Erittäin ajankohtainen aihe ja kullanarvoisia käytännön vinkkejä. Suuri kiitos esityksestä! Tästä sai monta ajatusta eteenpäin vietäväksi. Kiitos! Herätti miettimään, ja lisäksi antoi myöskin työkaluja mitä voisin tehdä tiimissä tunneilmapiirin parantamiseksi.

– Koottu palaute, Prosessipäivät seminaari-luento, Helsinki,

Jaanan puheenvuoro opiskelijoille suunnatussa tapahtumassamme oli ajatuksia herättävä sekä sopivasti yleisölle kohdennettu. Jaana puhui puheenvuorossaan ammattitaitoisesti sekä hän otti yleisön huomioon todella hyvin puheenvuoron aikana. Jaanan kokemuksen ammattipuhujana huomasi selkeästi niin puheenvuorossa kuin yhteistyössäkin. Jaanan kanssa työskentely on todella helppoa ja sujuvaa.

-Nella Kauppinen,  Spotlight

Jaana veti onnistuneen ja innostavan etävalmennuksen Naismetsänhoitajat ry:n jäsenille syksyllä 2021. Iltahetki yhdessä vietettynä Jaanan osaavan valmennuksen kautta toi uutta potkua ja motivaatiota arjen stressitilanteisiin ja yleiseen hyvinvoinnin edistämiseen. Saimme jäsenillemme hyvän tietopaketin ja käytännön vinkkejä haastavan pandemiavuoden keskelle arjen hyvinvointiin. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Jaanan kanssa!”

– Maija Maanavilja, Tapahtumavastaava, Naismetsänhoitajat ry.

Aamupäivä oli ajatuksia herättävä, oman itsensä äärelle pysähtymisen hetki. Vaikka elämme epävarmuuden keskellä, meissä kaikissa on sisäisiä voimavaroja, joiden avulla voimme rakentaa sisäistä rauhaa. Luento antoi siihen hyviä eväitä ja teimme konkreettisia harjoituksia, jotka jäivät eri tavalla mieleen kuin pelkkä luennon kuunteleminen. Suosittelen lämpimästi!

-Helena Räisänen, Etelä-Savon TYP-johtaja

Jaana piti koko meidän tiimille kuukausittain noin 45 min palautumishetken. Käsittelimme kevään 2021 aikana monenlaisia asioita aina hyvästä unesta priorisointiin. Hetket tulivat hektisessä etätyössä tarpeeseen. Saimme uusia ajatuksia ja toivottavasti myös rutiineiksi muuttuvia palauttavampia tapoja toimia.

– Grapevine Media Oy, Marika Siniaalto, toimitusjohtaja

Oikein hyvä webinaari tärkeästä aiheesta, sai todellakin pohtimaan omia selviytymismalleja haastavassa tilanteessa! Todella hyvä koulutus ja erinomainen ja asiantuntevat puhuja. Jaana Hautala oli super hyvä esiintyjä. Vaikka osallistuinkin jo webinaariin, aion katsoa tämän vielä uudestaan ajan kanssa läpi. Tämä oli todella hyvä seminaari, joka osui juuri ajan hermoon aihepiiriltään.  Erittäin hyvä tilaisuus ja tästä saa esimiestyöhön työkaluja.

-Koottu palaute, Business Campus Tre

Työhyvinvointitiimimme löysi Jaanan Oivaltamaan koulutuksen. Jaana räätälöi meidän tarpeiden mukaisen interaktiivisen ja inspiroivan koulutuksen meille helmikuussa 2020. Saimme tapahtuman josta henkilöstö sai työkaluja, uutta näkökulmaa ja innostusta. Koulutus-luento sai paljon positiivista palautetta ja valitsemalla Jaanan myös työhyvinvointitiimimme sai onnistumiskokemuksen. Laatu ja kustannus kohtaavat erittäin kilpailukykyisellä tavalla. Jaanasta on moneksi

– Marjo Ketonen, Artic Biomaterials Oy

Jaana veti mainion kehittämispäivän aamupäivän Uudenmaan ELY-keskuksen E-vastuualueelle. Porukkaa osallistettiin hyvin ja poimittuihin lopputulemiin olimme erittäin tyytyväisiä. Jaana toteutti kokonaisuuden erinomaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suosittelen Jaanaa lämpimästi puhujaksi, fasilitaattorisksi kun toiminnan kehittämistä suunnittelette vaikka suuremmallakin joukolla.

– Petri Knaatinen, Uudenmaan Elykeskuksen ylijohtaja,

Jaanan esitys oli koko päivien paras – aivan ihanan luonteva ja rauhallinen ja sai kuulijan uskomaan ja oivaltamaan asioita jo ihan läsnäolollaan. Paljon yksinkertaisia ja arkeen helposti otettavia vinkkejä. 1,5 h meni ihan siivellä ja asiaa olisi ollut enemmänkin. Aivan loistava!

– Alma Talent

Pääsin Educa 2019 messuilla kuulemaan erään vaikuttavimman puheenvuoron, kannatti ajaa tämän vuoksi lauantaina paikalle. Jaana Hautala ihastutti sekä valoisalla olemuksellaan että viestillään. Esityksen lopuksi messuhäly jäi taakse, kun hän ohjasi meidät rentoutumaan. Penkistä noustessa oli erittäin virkistynyt ja hieman hämillinenkin olo, missä kävinkään. Hieno kokemus. Tätä tekee mieli välittää myös eteenpäin!

– Reetta Lukka, Educa messut

Jaanan valmennus toimi isollekkin kuulijakunnalle, tuntui, että puhuu ”juuri minulle”.  Jaana on läsnä ja helposti lähestyttävän oloinen aikuinen nainen. Tyyli esiintyä oli todella miellyttävä ja omakohtaiset kokemukset toivat esitykseen luotettavuutta. Uskon, että mukaan tarttui paljon uusia ajattelemisen arvoisia asioita.

– Maria Laaksonen, Lähitapiola

 Jaana onnistui vetämään luennon 200 hengen yleisölle luennon niin, että kokemuksesta tuli jokaiselle henkilökohtainen. Kiitokset!

– Merja Vihersalo, PAM palvelualojen ammattiliitto ry

 

Jaana on ravisteleva puhuja, joka auttaa kyseenalaistamaan omia tottumuksiaan. Inspiroiva ja asiantunteva, joka tuo tieteellistä faktaa arkeen vietävällä tavalla.

– Talousseminaari

Kompastuin onnenkantamoisesti Jaanan NLP-koulutukseen syksyllä 2021. Olin aloittanut samoihin aikoihin Turun yliopistossa ratkaisukeskeisen valmentajakoulutuksen ja NLP osoittautui aivan loistavaksi työkaluksi ratkesin rinnalla. Näin jälkeenpäin olen super kiitollinen, että olin juuri vuoden 2022 Jaanan opeissa. Vuosi oli suurten muutosten vuosi ja NLP auttoi ottamaan muutokset paremmin vastaan. Sain vihdoin itselleni mielen työkaluja, joita olisin kaivannut jo parikymppisenä opiskellessani markkinointia Wienin yliopistossa ja myöhemmin työelämässä. Koen, että olen saanut Jaanan vetämien NLP practitioner ja NLP master practitioner koulutuksien kautta niin henkilökohtaiseen elämääni kuin myös työelämään erittäin tärkeitä mielen taitoja, joiden avulla minun on mahdollista kasvaa rohkeasti ja läsnäollen. Kiitos Jaana huimasta henkisen kasvun vuodesta! Suosittelen Jaanan koulutuksia ja valmennuksia erittäin lämpimästi.

– Irina Krohn, startup yrittäjä

Jaana on lempeä ja intuitiivinen valmentaja, jonka opissa oli todella miellyttävää ja turvallista olla. Odotin jokaista koulutuspäivää innoissani ja tämä koulutus on huikea matka oivalluksia sekä kasvua itsensä kanssa. Pidin Jaanan tavasta ohjata ja kouluttaa ryhmää, hän loi luottamuksen ryhmään heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja koulupäivät olivat ihanan kiireettömiä. Päivän teemojen harjoituksia päästiin heti testaamaan opiskelukaverien kanssa ja se oli hyvä, kun sai heti vietyä opit käytäntöön, mikä toi itselle lisää varmuutta valmentajana. Innostuin NLP:stä joitakin vuosia sitten, kun minua oli sillä valmennettu ja Life coach opintojen ohella halusin NLP:n täydentämään valmentajan osaamistani. Muistan vieläkin hetken, kun yksi NLP harjoitus toi huikeamman lopputuloksen kuin vuoden terapia samasta aiheesta. NLP vei mukanaan ja masteropinnot kutsuvat.
Jaana on alansa ammattilainen ja suosittelen Jaanan koulutuksia kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

– Sohvi Nyman, Ihanuusvalmentaja, kirjailija

Kymmenvuotisen kasvupolkuni käänteentekevin löytö on ollut NLP. NLP oli jäänyt mieleeni opinnoissani vuonna 2003, ja keskellä henkilökohtaista kasvua 2018, löysin Jaanan valmennukset. Jaanan turvallisessa ja luottamuksellisessa ohjauksessa olen saanut runsaasti eväitä omien mielentaitojen ja ajattelutaitojen parantamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen arvojen kirkastumisen kautta. Kohtaamis- ja johtamistaidoissa on tapahtunut muutosta rakentavampaan suuntaan. Tiiviissä ryhmissä olen päässyt näkemään monta kaunista kasvutarinaa. NLP on nykyään niin vahvasti osa omaa ajattelua ja toimintaa, että olen jatkanut polkuani Traineriksi saakka. Jaanasta huokuu ihana energia ja lämmin läsnäolo valmennuksissa ja kaikissa kohtaamisissa. Jaana saa ihmisistä parhaan esille. Suosittelen vahvasti Jaanan valmennuksia kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

– Minna Koski, Mehiläinen Oy ja Koski Wellness Oy

Jaanalla on taito luoda rento, luottamuksellinen ja arvostava ilmpiiri toisilleen entisestään tuntemattomien ihmisten välillä. Hänen ohjauksessaan on turvallista tutkia, ihmetellä, epäröidä ja kokeilla monenlaisia NLP-tekniikoita, ja joka kerta oivaltaa omasta ajatusmaailmastaan ja itsestään jotain merkityksellistä. Olen ollut monessa Jaanan koulutuksessa mukana ja hänen innostamana jatkoin kouluttautumista aina NLP  Traineriksi asti. NLP on tuonut paljon hyviä mielen apuvälineitä elämäni työkalupakkiin niin esimiestyöhön kuin yksityiselämään. Rajottavien uskomusten purkuharjoitukset ja muiden ihmisten mallittaminen sekä elämänarvoihin liittyvät tutkistelut kiinnostivat kovasti myös oman avioeron keskellä. Osin niistä saamiin oivalluksiin  pohjautuu kirjani Rakkauden (r) evoluutio. Kirjan liki 60 harjoitukseen, olen saanut inspiraatiota myös Jaanalta. Suosittelen Jaanan koulutuksia lämpimästi kaikille!

– Kati Niemi

Jaana, minusta tuntuu, että olen todella nähnyt sinut, tuntenut aidon läsnäolevan energiasi ja se on todella vaikuttanut minuun. Nlp kaiken kaikkiaan on auttanut minut sieluni tielle ja sinä olet ollut hyvä tiennäyttäjä. Kiitos! Sanoit että kurssi oli sinulle jotain poikkeuksellista. Minäkin tunsin sen ja tuntui että saatoin olla oma itseni myös nyt 2019 kurssilla. Sellainen tunne minulle tuli myös 2015 kurssillasi.  Nlp kaiken kaikkiaan on auttanut minut sieluni tielle ja olet ollut hyvä tiennäyttäjä. Kiitos!

Vieläkin olen oikeasti aika sanaton siitä, kuinka hienoa oli olla paikalla kurssillasi. Kiitos, kun olen saanut tutustua sinuun.

– Taru-Helinä Suutari-Jääskö

Lähdin uteliaan innostuneesti Jaanan vetämään NLP-practitioner koulutuksen. Halusin löytää työkaluja esimiestyöhöni, kiireen kesyttämiseen ja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutus oli minulle ennen kaikkea matka omaan itseeni. Ensimmäistä kertaa elämässäni pystyin antamaan aikaa 16 päivää oman toimintani, vahvuuksieni, uskomuksien, toiveideni, pettymysten, menneisyyteni, nykyisyyteni ja tulevaisuuteni tarkasteluun.

Jaanan luennot ja harjoitteet olivat hyvin laadittu kokonaisuus. Kiire kesyyntyi ja löysin uusia työvälineitä myös esimiestyöhöni.   Voin vilpittömästi suositella Jaanan osaamista oman tai työyhteisönne kehittämisen tueksi.

– Tiina Thure-Toivanen, Omnia

Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.”

– Sara Rouvinen, Sanabox Oy

Jaanan tietämys ja taito mentaalivalmennukseen liittyen ovat käsittämättömän suuria. Lisäksi arvostan kovasti hänen avarakatseisuuttaan ja suvaitsevaisuuttaan niin ihmisten, tilanteiden, asioiden kuin valmennuksenkin suhteen. Vankka kokemus näkyy ja tuntuu – suosittelen Jaanaa todella lämpimästi!

– Riina Laaksonen, Hyvinvointistudio Lupaus

Minulle Huipulta hallittuun tyhjiöön -projekti antoi paljon eväitä urheilu-uran jälkeiseen elämään. Projekti myös kirkasti minäkuvaani (kävimme paljon läpi omia asenteita, vahvuuksia, haaveita ja unelmia), ja se antoi minulle myös loistavat valmiudet urheilu-uran jälkeiseen työnhakuun.

Sain Jaanalta vahvistusta omille ajatuksilleni ja tiesin mitä metataitoja haluaisin tuoda vahvemmin esille esim. haastattelutilanteissa. Kuten Jaana sanoo, asioilla on tapana järjestyä kun vain fokus on kunnossa…

– KATRI MATTSSON (O.S. NOKSO-KOIVISTO), EX-AMMATTIJALKAPALLOILIJA, NAISTEN JALKAPALLOMAAJOUKKUE 1999-2015

Oivaltamaan Oy:n NLP koulutus oli todella hyvin rakennettu ja toimiva kokonaisuus. Se antoi runsaasti eväitä sekä omaan kasvuun että muiden ihmisten kanssa toimimiseen. Jaana on äärimmäisen hyvä kouluttaja, joka hitsasi ryhmän upealla tavalla yhteen. Hänellä on valmentajana mielettömän osaamisen ja kokemuksen lisäksi mahtava läsnäolemisen ja kuuntelun taito.Suosittelen koulutusta erittäin lämpimästi ihan kaikille.Erityisen tärkeä koulutus olisi jokaiselle johtajalle, esimiehelle, kouluttajalle ja coachille.

– Anniina Hukari, Taito Training Oy

Jaanan valmennusmatka on on auttanut paljon selvittämään mitä oikeasti haluan urheilulta ja elämältä.  Ollut äärimmäisen hienoa saada valmennusapua ammattilaisilta.  Koen tämän yhtä tärkeäksi kun lajivalmennuksen tai oheistreenivalmennuksen. Mielestäni Suomessa ei koeta tarpeeksi tärkeäksi henkistä valmennusta.

– Emma Laine, tennispelaaja

Yhteistyössä