Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Oivaltamaan metodit

Haluatko löytää teille sopivia tapoja onnistua, menestyä ja voida hyvin työelämässä? Tuntuuko, että tiimissä ei pystytä parhaimpaan, kun arki on sirpaleina, töiden hallinta on kaoottista ja muutosten keskellä vallitsee riittämättömyyden tunne?

Kun halutaan luoda inhimillisempää työelämää ja varmistaa henkilöstön optimaalinen suorituskyky, tarvitaan tiedostamista, systemaattista kehittämistä ja konkreettisia toimenpiteitä.

Miten Oivaltamaan voi auttaa?

Oivaltamaan auttaa työyhteisöjä ja yksilöitä menestymään tarjoamalla työyhteisön kehittämis- ja valmennuspalveluita. Olemme mukana luomassa inhimillisempää työelämää. Valmennuksemme sisältävät toimivia sekä mittavia valmennusmenetelmiä ja metodeja niin itsensä kuin tiimin taitojen kehittämiseen.

Oivaltamaan metodeita on rakennettu jo 15 vuotta yhdessä yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Metodien perustana on itsetuntemus, hyvinvointi, yhteisöllisyyden vahvistaminen sekä inhimillisemmän työelämän rakentaminen.

Itsensä tunteva yksilö tai tiimi jaksaa ja suoriutuu hyvinvoiden, puhaltaa yhteen hiileen motivoituneemmin sekä sitoutuu yhteisöönsä.

Oppimalla tuntemaan persoonallisuutesi piirteet sekä aivosi ja hermostosi mahdollisuudet, autat itseäsi sekä muita menestymään.

Oivaltamaan työkaluja

Oivaltamaan käyttää vaikuttavia ja tutkittuja työkaluja vallitsevan itsetuntemuksen, palautumisen sekä vuorovaikutuksen selvittämiseen, tutkimiseen sekä kehittämiseen. Kysy lisää Oivaltamaan työkaluista.

Pysähdytään rohkeasti tämän hetken äärelle ja lähdetään kehittämään inhimillisempää ja tasapainoisempaa työkulttuuria!

WorkPlace Big Five Profile ™

Tehokas henkilö- ja tiimiprofilointityökalu yhteistyön kehittämiseen.

Maslach Burnout Toolkit™

MBI + AWS -työkalupaketti auttaa tunnistamaan palautumisen ja kuormituksen tason.

Sensokartoitus™

Auttaa tuntemaan aivojen ja hermoston mahdollisuudet sekä käyttämään synnynnäisiä vahvuuksia