Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

NLP-koulutus – lisää merkitystä elämään

NLP on tehokas menetelmä ja käytännönläheinen mielen malli aivomme toiminnan kehittämiseen. NLP:tä kuvataan usein onnistumisen psykologiaksi; se onkin yksi parhaita työkaluja, kun haluamme saavuttaa parempia tuloksia elämässämme. NLP on syvällinen tutkimismatka omaan mieleen, joka auttaa sinua kehittämään omia resurssejasi.

Onnistumisen rakennusaineet ovat jo olemassa ja löytyvät meistä jokaisesta, ne täytyy vain ottaa käyttöön! NLP:n avulla voit ohjata omaa kokemistasi, osaamistasi ja ajatteluasi. Menetelmä avaa tien mielen mahdollisuuksiin: miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme.

NLP:tä on hyödynnetty laajasti työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, urheiluvalmennuksessa, koulutuksessa sekä henkilökohtaisessa valmennuksessa jo 50 vuoden ajan.

Oivaltamaan Jaana on yksi pisimpään Suomessa NLP:tä kouluttaneista. Jaanan visio on, että me kaikki löytäisimme mielen metodeilla lisää hyvinvointia, onnistumisen kokemuksia, merkitystä sekä yhteyden tunnetta elämään.