Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Löydä lisää sisäistä voimaa ja hyvinvointia

Kaksi oivalluksia täynnä olevaa tietokirjaani on julkaistu mielentaidoista ja itsensä kehittämisestä ja kasvusta. Kolmas tietokirjani, Paremman työelämän opas, oli kokoelma työelämän huippuasiantuntijoiden ajatuksia paremmasta työelämästä, johon kirjoitin osuudessani metataidoista inhimillisen työelämän ytimessä. Kirjan voit tilata oivaltamaan verkkokaupasta.

Ensimmäisen tietokirjani kirjoitin yhdessä osteopaatin ja terveystiedon maisterin Jerry Ketolan kanssa. Avasin kirjassa myös omaa 25 vuotta kestänyttä selkäkiputarinaani, joka on jo lähes historiaa. Fyysinen kirja on valitettavasti loppuunmyyty, mutta löydät suositun Selkäkipu ja mielen voima kirjan äänikirjana lähes kaikista palveluista.

Toinen tietokirjani toimii matkaoppaanasi luomaan parempaa yhteyttä omaan sisäiseen äänesi ja auttaa sinua löytämään rohkeutta pysähtyä vapaasti oman potentiaalisi äärelle. Jokaisen elämä on täynnä uskomusesteitä, jotka tiedostamatta ohjaavat päivien kulkua. Kirjan harjoitusten avulla voi herättää elämäsi uuteen loistoon. Kirjan voit tilata oivaltamaan verkkokaupasta.

Kaikki kirjat löytyvät myös äänikirjoina lähes kaikista palveluista. Luin itse kirjani Vapaudu uskomusten kahleista!