Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Vapaudu uskomusten kahleista

Tämä kirja on matka oman potentiaalin lähteeseen ja voimaan, joka meillä kaikilla sykkii vahvana ja viisaana. Joskus oman sydämen äänen kuulemisen estää elämän varrella muodostuneet kerrokset ja mielen kahleet, eli uskomukset. Kun oivaltaa, miten uskomukset syntyvät ja vahvistuvat, on myös helpompi muuttaa omia uskomuksiaan.

Kirja toimii matkaoppaanasi luomaan parempaa yhteyttä omaan sisäiseen ääneesi ja auttaa sinua löytämään rohkeutta elää vapaasti oman potentiaalisi kautta. Kirjan harjoitusten avulla voi herättää elämänsä uuteen loistoon. Kun vapautuu rajoittavien uskomusten kahleista, on helpompi löytää omaa voimaa ja kuunnella sydämensä ääntä.

19,90  (sis. alv)

Ote kirjastani Vapaudu uskomusten kahleista

Uskon itse, että suurin voimamme ja potentiaalimme löytyvät syvältä sisältämme. Joskus on tärkeää kohdata myös oma keskeneräisyys ja haavoittuvuus, jotta uskaltaa tuoda itsensä paikalle kokonaisena – omana itsenään. Haavoittuvuus on sitä rohkeutta, joka tuo merkitystä elämään. Uskallamme silloin myös tehdä virheitä ja pyytää rohkeammin apua. Minuus muuttuu kuitenkin koko elämämme ajan, joten voimme aina vaikuttaa siihen, mihin suuntaan haluamme sitä muuttaa. Kyse on silloin oman uskomusjärjestelmän joustavasta muokkaamisesta ja päätöksestä mihin suuntaan haluaa mennä.