Puhuja Jaana onnistui vetämään luennon 200 hengen yleisölle niin, että kokemuksesta tuli jokaiselle henkilökohtainen. Kiitokset!
- Lähitapiola

Hyvä puhuja ja ajatuksia nostattava luento on hyvä tapa käynnistää muutos, lisätä energiaa tai motivoida

Puhujan tehtävänä on innostaa, oivalluttaa ja antaa rohkeutta ihmisille. Minulle on tärkeää, että puheen aihe on minulle itselleni intohimoa ja merkitystä tuottava. Työelämä on muuttunut ja tarvitsemme kaikki uudenlaisia työelämässämenestyjän taitoja.

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja mielen valmentaja, kouluttaja, luennoitsija sekä tietokirjailija. Intohimoni on henkinen suorituskyky ja mielentaidot, tunneäly sekä palautuminen alati uudistuvassa työympäristössä. Tapani valmentaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen ja tuon uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

 

Puhuja Jaana Hautala

Yli kymmenen vuoden aikana olen ollut yli sadassa organisaatiossa puhujana, valmentajana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin toimin 15 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä ja kouluttajana, jonka tarinoita ja kokemusta hyödynnän luennoissani. Tuon rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

 

Läsnäoloni ja kokemus ei jätä ketään kylmäksi, vaan laitan itseni likoon sekä innostan, kannustan sekä haastan kohti oivalluksia. Jokainen puhe ja luento on ainutlaatuinen ja oma kokemus, joka oivalluttaa vielä pitkään.

Puhujateemoja

Ajatuksia nostattava luento on hyvä tapa herätellä, lisätä energiaa, käynnistää muutos tai motivoida. Luennot ovat puolesta kolmeen tunnin mittaisia, vuorovaikutteisia tilaisuuksia, joissa tempaudutaan irti arjesta. Luennot taipuvat myös hyvin virtuaaliluennoiksi.

Esimerkkejä luentoteemoista
Jokainen lyhytkin luento räätälöidään
aina kuulijakunnalle sopivaksi:

 • Kuormittava stressi kuriin-lisää keskittymistä ja voimavaroja
 • Kohti parempaa palautumista ja hyvinvointia
 • Etätyöapatia ja motivoituminen
 • Johda energiaasi optimaalisesti ympäri vuoden
 • Mielen taidoilla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia
 • Vähennä etätyön kuormitusta ja luo hyvä itsesi johtamisen rutiinit
 • Epävarmuudessa toimiminen ja keskeneräisyyden hyväksyminen
 • Viisaampaa itsensä johtamista arjen valinnoilla
 • Valmistaudutaan yhdessä onnistumaan
 • Vuorovaikutus ja viestintä haastavassa kohtaamisessa
 • Tunneilmapiirin johtaminen – jokaisen vastuulla
 • Työnilo ja armollisuus voimavarana
 • Tietoisuus- ja itsetuntemustaidot
 • Itsemyötätunto ja työssäjaksaminen
 • Uskomukset kehityksen mahdollistajina ja voimavarana työyhteisössä
 • Sydämentaidoilla parempaa vuorovaikutusta, empaattisuutta ja luovuutta
 • Henkinen suorituskyky ja tilannetaju paineen alla
 • Myönteisyys mahdollistajana – pienet arjen teot
 • Viisas vuorovaikutus – virtaa työyhteisöön
 • Aivoergonomialla lisää keskistymiskykyä
 • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ABC

Muutamia referenssejä puhuja luennoilta

Helsingin kaupunki- koulutus ja kasvatuksen toimiala 2020: “Meillä oli ilo saada Jaana Hautala luennoimaan varhaiskasvatuksen alueellemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja jaksamisesta, vuorovaikutuksesta ja myönteisyydestä sekä tunteiden säätelystä ja resilienssista. Luentosarja oli juuri sitä, mitä varhaiskasvatuksen työntekijät tarvitsivat. Jaanan kokemukset ja näkemykset olivat helposti lähestyttäviä sekä hänen esiintymistavasta pidettiin. Jaana antoi oikein hyviä ja helposti toteutettavia käytännön vinkkejä arkeen!”

 

Esimies- ja asiantuntijat luento, Arctic Biomaterials 2020: Onneksi työhyvinvointitiimimme löysi Jaanan ja Oivaltamaan. Jaana räätälöi meidän tarpeiden mukaisen interaktiivisen aamupäivän. Saimme tapahtuman, josta henkilöstö sai työkaluja, uutta näkökulmaa ja innostusta. Luento sai paljon positiivista palautetta ja valitsemalla Jaanan tiimimme sai onnistumiskokemuksen- Jaanasta on moneksi.

 

Täysii Seminaari 2019: Ihana! Lämmin, voimaannuttava. Upea puheenvuoro herätti ajattelemaan, mitä kaikkia uskomuksia itsestään sitä kantaa mukanaan. Pidin paljon Jaanan pohdiskelevasta tyylistä, Tottunut esiintyjä. Jaanan puheenvuoro oli aivan loistava. Jaanan kirja on erinomaisesta aiheesta. Aiheesta johon jokaisen aikuisen on hyvä tutustua ja tiedosta.”

 

Ely keskus 2019: Jaana veti mainion kehittämispäivän aamupäivän Uudenmaan ELY-keskuksen E-vastuualueelle. Porukkaa osallistettiin hyvin ja poimittuihin lopputulemiin olimme erittäin tyytyväisiä. Jaana toteutti kokonaisuuden erinomaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suosittelen Jaanaa lämpimästi puhujaksi, fasilitaattorisksi kun toiminnan kehittämistä suunnittelette vaikka suuremmallakin joukolla.- Petri Knaapinen

 

Alma Talent 2019: Jaanan esitys oli koko päivien paras – aivan ihanan luonteva ja rauhallinen ja sai kuulijan uskomaan ja oivaltamaan asioita jo ihan läsnäolollaan. Paljon yksinkertaisia ja arkeen helposti otettavia vinkkejä. 1,5 h meni ihan siivellä ja asiaa olisi ollut enemmänkin. Aivan loistava!

 

Lähitapiola 2018: Jaanan luento toimi isollekkin kuulijakunnalle, tuntui, että puhuu ”juuri minulle”. Jaana on läsnä ja helposti lähestyttävän oloinen aikuinen nainen. Innostavaa oli kuulla valmentajan omakohtaisesta kokemuksesta ja elämänmuutoksesta. Vahvistaa sitoutumista ja tahtoa korjata asioita omassakin elämässä. Jaanan tyyli esiintyä oli todella miellyttävä ja omakohtaiset kokemukset toivat esitykseen luotettavuutta. Mukaan tarttui paljon uusia ajattelemisen arvoisia asioita.

 

Educa seminaari 2019: Pääsin Educa 2019 messuilla kuulemaan erään vaikuttavimman puheenvuoron, kannatti ajaa tämän vuoksi lauantaina paikalle. Jaana Hautala ihastutti sekä valoisalla olemuksellaan että viestillään. Esityksen lopuksi messuhäly jäi taakse, kun hän ohjasi meidät rentoutumaan. Penkistä noustessa oli erittäin virkistynyt ja hieman hämillinenkin. Hieno kokemus. Tätä tekee mieli välittää myös eteenpäin!

 

Esimies-ja asinantuntijapäivät 2018: Asiansa osaaja ja osasi hyvin käyttää persoonaansa esityksessä. Olisi kuunnellut pitempäänkin. Hyviä oivalluksia. Herätti toisaalta huomaamaan sen, että kuormittumisen ehkäisy ei ole rakettitiedettä. Kiva kun sai itsekin tehdä jotain luennon aikana.

Vaikutan vahvasti somessa ja ydinteemani ovat:

#henkinensuorituskyky #mielentaidot #työkyky #työhyvinvointi  #tunnetaidot #palautuminen #potentiaali #voimaantuminen #vuorovaikutus #työelämässämenestyminen #oivaltamaan

Voit käydä tutustumassa minuun täältä

Linkedin

Twitter

Webinaarit

Unelmientyöpäivä