Toimitusehdot

Äänitteet

Äänitteet lähetetään latauslinkkeinä sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ladattavista tiedostoista ei tule toimituskuluja.

Kurssit ja koulutukset

Kurssin tai koulutuksen (jäljempänä koulutuksen) varausmaksun maksaminen verkkokaupassa toimii ilmoittautumisena koulutukseen: kun maksat varausmaksun, ilmoittautumisesi rekisteröidään. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Loppuosa koulutuksesta maksetaan koulutuksen alkaessa.

Osallistuminen koulutukseen tulee peruuttaa viimeistään neljätoista (14) päivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Peruutuksesta ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen jaana.hautala@oivaltamaan.fi. Varausmaksua ei palauteta, mutta varausmaksun voi siirtää johonkin toiseen koulutukseen.

Myöhemmin tehdystä peruutuksesta laskutetaan 50% koulutuksen hinnasta tai sovitaan osallistumisesta toiseen vastaavaan koulutukseen.

Firstbeat

Vastaanotettuaan toimituksen asiakkaan tulee varmistaa, että tuote on ehjä ja virheetön. Mikäli asiakas havaitsee, että tuote on virheellinen, hänen tulee virheen havaittuaan tai viimeistään 14 vuorokauden kuluessa ilmoitettaa virheestä puhelimitse tai sähköpostitse jaana.hautala@oivaltamaan.fi, minkä jälkeen Oivaltamaan Oy toimittaa tilalle virheettömän tuotteen.

Liitä palautuksen mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautusosoite

Oivaltamaan Oy
Peilikuja 7 A
02780 Espoo

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun (jaana.hautala@oivaltamaan.fi).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Oivaltamaan Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.