Menestyksen avaimet löytyvät meidän sisältämme – on kyse sitten työstä tai yksityiselämästä. Puhujana ja valmentajana Jaana Hautala inspiroi, tukee ja haastaa sinut löytämään potentiaalia ja voimavaroja itsestäsi. Avaa oma tiesi menestykseen ja tasapainoon!

Jaana Hautala

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin väsymätön puolestapuhuja! Ydinosaamistani on mentaalivalmennus ja työelämässä menestyjän taidot – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, stressinhallinta ja palautuminen sekä vuorovaikutus alati muuttuvassa ympäristössä. Vaimennukseni ja luentoni innostavat ja oivalluttavat sekä jättävät vahvan läsnäolon ja luottamuksen jälkeensä.

Rohkeutta, innovatiisuutta ja erilaisia näkökulmia

Olen ollut mukana viimeisen kymmenen vuoden aikana yli sadassa organisaatiossa parantamassa ja kehittämässä työelämää. Olen ollut tuomassa inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Tuon rohkeutta, innovatiivisuutta ja erilaista näkemystä henkilöstön hyvinvoinnin uudistamiseen sekä parempaan toimintakykyyn ja yhdessä ajattelemiseen.

Siellä missä tarvitaan

Valmennan ja koulutan ihmisiä ympäri Suomea.  Intohimoni ovat ihmiset sekä uudistuminen ja koulutan myös metataitoja sekä ratkaisukeskeistä valmennusta ja NLP:tä. Teen yhteistyötä osaavien ja luotettavien valmennuskumppaneiden kanssa: verkoston avulla palveluni ovat käytössä myös isommissa hankkeissa ja koko Suomessa.

Perusta

Oivallus. Kestävä tulevaisuus ja kehitys rakentuu jokaisen omille oivalluksille. Ihminen sekä tiimi kasvaa omien vahvuuksien ja oivallusten kautta prosessinomaisesti.

 

Merkityksellisyys. Jokaisessa meissä on aineksia omaan menestystarinaan! Teemme merkityksellisiä asioita sydämestä käsin ja kohtaamme sinut sekä tiimisi aina ainutlaatuisina.

 

Läsnäolo. Kohtaamme tässä hetkessä pysähtyen, kuunnellen ja kysellen. Vasta kun olemme läsnä itselle voimme olla läsnä muille.

 

Jatkuva kehittäminen. Kehitämme omia työtapojamme, kyseenalaistamme vallitsevaa, haemme näkökulmia ja kouluttaudumme jatkuvasti. Mukana on uusin tieteellinen perehtyneisyys.

Jaana Hautala

Toimin yritys- ja mentaalivalmen­tajana, puhujana, NLP sekä Coach kouluttajana sekä tietokirjailija. Olen toiminut  Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja 2013-2017. Intohimoni on tehdä vapaaehtoistyötä yrityskummina eli mentorina.

Luennot ja valmennukset

Mielentaitojen, palautumisen sekä henkisen valmentamisen rautaisena ammattilaisena luennoin ja valmennan erilaisissa työyhteisöissä sekä seminaareissa. Satojen val­men­nusten ja luentojen jälkeenkin ihmisten kohtaaminen  ja valmentaminen on minulle sekä suuri intohimo että luo elämän merkityksellisyyttä, joka uskon välittyvän jokaisessa kohtaamisessa vahvalla läsnäololla ja aitoudella.

Oman tasapainon ja potentiaalin äärellä

Meille kaikilla on tarinamme. Itse en ole ollut tyyppiä, joka selviytyisi elämästä ilman kolhuja. Mutta jokaisen kohtaamani haasteen ja kokemuksen myötä olen tullut viisaammaksi ja vapaammaksi, oppinut rakastamaan yhä enemmän näitä upeita päiviä, joita meille on annettu.

Urheilija ja valmentaja

Olen kasvanut urheillen. Lapsena ja nuorena nautin intohimoisesti juoksemisesta, josta tuli lajini. Kilpailin ja valmensin. Valmistuin liikunnanohjaajaksi Vierumäeltä, se oli ollut haaveeni pikkulapsesta asti. En kuitenkaan löytänyt urheilun parista paikkaani, vaan heittäydyin ravitsemusalalle: viidentoista vuoden aikana opiskelin työn ohessa restonomiksi, toimin esimiestehtävissä, koulutin, rakensin konsulttina liiketoimintoja ja lopulta ryhdyin myös itse alan matkailuyrittäjäksi. Elin monin tavoin unelmaani. Kohtasin tuhansia ihmisiä, auttaen ja oivaltaen.

Uupuminen

Työntäyteinen uraputkielämä suistui kuitenkin raiteiltaan ja yhtenä kiireisenä päivänä vuonna 2007 stressin aiheuttamat paniikkikohtaukseni aiheuttivat jo vaaratilanteen liikenteessä. Peilini, jota en ollut katsonut tarpeeksi läheltä viime vuosina, särkyi.

Pysähdyin ja uskalsin puhaltaa pelin poikki. Kuka minä olen, kenen elämää minä elän? Ryhdyin tutkimaan arvojani ja etsimään voimavarojani sekä potentiaaliani. Tällä matkalla ja oman itseni äärellä olen juuri nyt. Päivä päivältä enemmän ja aidommin unelmieni keskellä.

Meissä kaikissa on voimavaroja – autan löytämään ne

Tänään valmennan, luennoin ja koulutan asiakkaitani löytämään mentaalista vahvuutta, tasapainoa, hyvinvointia, onnellisuutta sekä menestystä itselleen. Kohtaan, haastan, oivallutan ja kuljen rinnalla. Tiedän, että meissä kaikissa on voimavarat ja potentiaali olemassa. Joskus hukkaamme oleellisen ärsyketulvan ja hektisyyden keskellä. Joskus tarvitsemme haastajaa uudistumiseen sekä etsimään sitä käyttämätöntä potentiaalia, joka meissä kaikissa on.

Innostunut jatkuva opiskelija

Olen viimeiset 10 vuotta myös  uudistanut itseäni jatkuvasti opiskelemalla neuropsykologiaa,  coachingia, ratkaisukeskeistä valmennusta, NLP:tä, positiivista psykologiaa, mindfulnessia, erilaisia rentoutusmuotoja ja hypnoosia. Kirjoittaessani tietokirjoja hurahdin myös tieteellisiin tutkimuksiin. Kun kohtaamme, olen kenties innoittajasi, mentorisi ja mahdollistajasi. Harjoittelen päivittäin olemaan täydellisemmin läsnä tässä elämässä, tässä hetkessä. Minulle läsnäolo on vahvempaa meren tuoksua, kirkkaampaa auringonlaskua, voimakkaampaa kihelmöintiä iholla avantouinnin jälkeen, aidompaa lapseni naurua sekä myös rohkeutta ajatella toisin.

Ota yhteyttä!

Minua kuvataan usein sanoilla  innostava, aito, oivalluttava ja itsensä likoon laittava. Valmennuksissani pyrin olemaan luottamuksen rakentaja ja vahvistaja, jolloin vahva läsnäoloni ja sallivuus antavat tilaa sekä uudistumiselle että kasvulla.

 

Toivottavasti tapaamme pian,

Jaana

Mielentaidot, pysähtyminen, palautuminen, tunnetaidot, voimavarat, tavoitteet, potentiaali, uskomukset, irti päästäminen ja NLP. Nämä ovat tärkeimmät sanani.

Asiakkaiden kertomaa

Yhteistyössä