Menestyksen avaimet löytyvät meidän sisältämme – on kyse sitten työstä tai yksityiselämästä. Valmentajana inspiroin, tuen ja haastan sinut löytämään potentiaalia ja voimavaroja itsestäsi. Avaa oma tiesi menestykseen ja tasapainoon!

Jaana Hautala

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin väsymätön puolestapuhuja! Ydinosaamistani on mentaalivalmennus ja työelämätaidot – itsensä johtaminen, henkinen suorituskyky ja tiimityö alati muuttuvassa ympäristössä. Vaimennukset tähtäävät työyhteisöjen parempaan toimintakykyyn ja tehokkuuteen. Haluan olla mukana parantamassa hyvinvointia yhteiskunnassamme: tuon rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä työkykyjohtamisen kehittämiseen.

Valmennan ja koulutan ihmisiä ympäri Suomea. Teen yhteistyötä osaavien ja luotettavien valmennuskumppaneiden kanssa: verkoston avulla palveluni ovat käytössä myös isommissa hankkeissa ja koko Suomessa.

Perusta

Oivallus. Kestävä tulevaisuus ja kehitys rakentuu jokaisen omille oivalluksille. Ihminen sekä tiimi kasvaa omien vahvuuksien ja oivallusten kautta prosessinomaisesti.

Merkityksellisyys. Jokaisessa meissä on aineksia omaan menestystarinaan! Teemme merkityksellisiä asioita sydämestä käsin ja kohtaamme sinut sekä tiimisi aina ainutlaatuisina.

Läsnäolo. Kohtaamme tässä hetkessä pysähtyen, kuunnellen ja kysellen. Kun olemme läsnä itselle voimme olla läsnä muille.

Jatkuva kehittäminen. Kehitämme omia työtapojamme, kyseenalaistamme vallitsevaa, haemme näkökulmia ja kouluttaudumme jatkuvasti. Mukana on uusin tieteellinen perehtyneisyys.

Jaana Hautala

Jaana Hautala on yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP Trainer, rentoutusohjaaja ja Firstbeat asiantuntija. Jaana on toiminut  Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja 2013-2017.

 

Tuleva ”mielen” tietokirjailija sekä henkisen valmentamisen rautainen ammattilainen luennoi ja valmentaa erilaisissa työyhteisöissä sekä seminaareissa. Satojen val­men­nusten ja luentojen jälkeenkin ihmisten kohtaaminen  ja valmentaminen on Jaanalla sekä intohimo että elämän merkityksellisyys, joka välittyy jokaisessa kohtaamisessa.

Omien voimavarojen äärellä

En ole ollut tyyppiä, joka selviytyisi elämästä ilman kolhuja. Mutta jokaisen kohtaamani haasteen ja rankan kokemuksen myötä olen tullut viisaammaksi ja vapaammaksi, oppinut rakastamaan yhä enemmän näitä upeita päiviä, joita meille on annettu.

Olen kasvanut urheillen. Lapsena ja nuorena nautin intohimoisesti juoksemisesta, josta tuli lajini. Kilpailin ja valmensin. Valmistuin liikunnanohjaajaksi Vierumäeltä, se oli ollut haaveeni pikkulapsesta. En kuitenkaan löytänyt urheilun parista paikkaani, vaan heittäydyin ravitsemusalalle: viidentoista vuoden aikana opiskelin työn ohessa restonomiksi, toimin esimiestehtävissä, koulutin, rakensin konsulttina liiketoimintoja ja lopulta ryhdyin myös itse alan yrittäjäksi. Elin monin tavoin unelmaani. Kohtasin tuhansia ihmisiä, auttaen ja oppien.

Työntäyteinen uraputkielämä suistui kuitenkin raiteiltaan ja yhtenä kiireisenä päivänä vuonna 2007 stressin aiheuttamat paniikkikohtaukseni aiheuttivat jo vaaratilanteen liikenteessä. Peilini, jota en ollut katsonut tarpeeksi läheltä viime vuosina, särkyi.

Pysähdyin ja uskalsin puhaltaa pelin poikki. Kuka minä olen, kenen elämää minä elän? Ryhdyin etsimään todellisia voimavarojani ja potentiaaliani – voittamisen anatomiaa. Tällä matkalla ja oman itseni äärellä olen juuri nyt.

Tänään valmennan, luennoin ja koulutan asiakkaitani löytämään mentaalista vahvuutta, tasapainoa, hyvinvointia, onnellisuutta sekä menestystä itselleen. Kohtaan, haastan, oivallutan ja kuljen rinnalla. Tiedän, että meissä kaikissa on voimavarat ja potentiaali olemassa. Joskus hukkaamme oleellisen, eikä se ole hektisessä elämän rytmissä mikään ihme. Joskus tarvitsemme haastajaa etsimään käyttämätöntä potentiaaliamme.

Olen viimeiset 10 vuotta opiskellut ja opiskelen jatkuvasti coachingia, ratkaisukeskeistä valmennusta, NLP:tä, positiivista psykologiaa, mindfulnessia, erilaisia rentoutusmuotoja, hypnoosia sekä perehdyn uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin. Kun kohtaamme, olen kenties innoittajasi, mentorisi ja mahdollistajasi. Harjoittelen päivittäin olemaan täydellisemmin läsnä tässä elämässä, tässä hetkessä. Minulle läsnäolo on vahvempaa meren tuoksua, kirkkaampaa auringonlaskua, voimakkaampaa kihelmöintiä iholla avantouinnin jälkeen, aidompaa lapseni naurua sekä myös rohkeutta ajatella toisin.

Innostuneesti, aidosti ja läsnäollen,

Jaana

Pysähtyminen, palautuminen, elämän tasapaino, hyvinvointi, voimavarat, tavoitteet, potentiaali, uskomukset, irti päästäminen, NLP ja innostus. Nämä ovat tärkeimmät sanani.

Asiakkaiden kertomaa

Yhteistyössä