Menestyksen avaimet löytyvät meidän sisältämme – on kyse sitten työstä tai yksityiselämästä. Puhujana ja valmentajana Jaana Hautala inspiroi, tukee ja haastaa sinut löytämään potentiaalia ja voimavaroja itsestäsi. Avaa oma tiesi menestykseen ja tasapainoon!

Jaana Hautala

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä inhimillisen työelämän väsymätön puolestapuhuja! Ydinosaamistani on mentaalivalmennus ja työelämän menestyjän taidot – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, stressinhallinta ja palautuminen sekä vuorovaikutus alati muuttuvassa ympäristössä. Valmennukseni, työpajani ja luentoni innostavat ja oivalluttavat sekä jättävät vahvan läsnäolon ja luottamuksen jälkeensä.

Rohkeutta, innovatiivisuutta ja monimuotoisuutta

Olen ollut mukana viimeisen kymmenen vuoden aikana yli sadassa organisaatiossa parantamassa ja kehittämässä työelämää. Olen ollut tuomassa inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Tuon rohkeutta, innovatiivisuutta ja erilaista näkemystä henkilöstön hyvinvoinnin uudistamiseen sekä parempaan toimintakykyyn ja yhdessä ajattelemiseen.

Kokenut osaajaverkosto ympärilläni

Valmennan ja koulutan ihmisiä ympäri Suomea. Intohimonani on ihmiset sekä uudistuminen ja koulutan myös metataitoja sekä ratkaisukeskeistä valmennusta ja NLP:tä. Teen yhteistyötä osaavien ja luotettavien valmennuskumppaneiden kanssa: verkoston avulla palveluni ovat käytössä myös isommissa hankkeissa ympäri Suomea.

Perusta

Oivallus. Kestävä tulevaisuus ja kehitys rakentuvat jokaisen omien oivallusten pohjalta. Ihminen sekä tiimi kasvaa omien vahvuuksien ja oivallusten kautta prosessinomaisesti.

 

Merkityksellisyys. Jokaisessa meissä on aineksia omaan menestystarinaamme! Teemme merkityksellisiä asioita sydämestämme käsin ja kohtaamme sinut sekä tiimisi aina ainutlaatuisina.

 

Läsnäolo. Kohtaamme tässä hetkessä pysähtyen, kuunnellen ja kysellen. Vasta kun olemme läsnä itsellemme voimme olla läsnä muille.

 

Inhimillisyys. Menestyksen ja hyvinvoinnin taustalla on inhimilliset voimavarat ja metataidot, kuten yhteistyötaidot, luovuus, ajattelutaidot ja halu oppia uutta. Haluan olla kanssasi rakentamassa inhimillistä työelämää!

 

Jatkuva kehittäminen. Kehitämme omia työtapojamme, kyseenalaistamme vallitsevaa, haemme uusia näkökulmia ja kouluttaudumme jatkuvasti. Mukana on uusin tieteellinen perehtyneisyys.

Jaana Hautala

Toimin henkilöstö- ja mentaali-valmen­tajana, puhujana, NLP- ja Coach-kouluttajana sekä tietokirjailijana. Toimin vuosina 2013–2017 Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja. Intohimoni on tehdä vapaaehtoistyötä yrityskummina eli mentorina.

Luennot ja valmennukset

Mielentaitojen, palautumisen sekä henkisen valmentamisen rautaisena ammattilaisena luennoin ja valmennan erilaisissa työyhteisöissä sekä seminaareissa. Satojen val­men­nusten ja luentojen jälkeenkin ihmisten kohtaaminen ja valmentaminen on minulle sekä suuri intohimo että luo elämääni merkityksellisyyttä, jonka uskon välittyvän jokaisessa kohtaamisessa vahvalla läsnäololla ja aitoudella.

Oman tasapainon ja potentiaalin äärellä

 

Meillä kaikilla on tarinamme. Itse en ole ollut tyyppiä, joka selviytyisi elämästä ilman kolhuja. Mutta jokaisen kohtaamani haasteen ja kokemuksen myötä olen tullut viisaammaksi ja vapaammaksi sekä oppinut rakastamaan yhä enemmän näitä upeita päiviä, joita meille on annettu.

Urheilija ja esihenkilö

Olen kasvanut urheillen. Lapsena ja nuorena nautin intohimoisesti juoksemisesta, josta tuli lajini. Kilpailin ja valmensin. Valmistuin liikunnanohjaajaksi Vierumäeltä, sillä se oli ollut haaveeni pikkulapsesta asti. En kuitenkaan löytänyt paikkaani urheilun parista, vaan heittäydyin ravitsemusalalle. Viidentoista vuoden aikana opiskelin työn ohessa restonomiksi, toimin esimiestehtävissä, koulutin, rakensin konsulttina liiketoimintoja ja lopulta ryhdyin myös itse matkailualan yrittäjäksi. Elin monin tavoin unelmaani. Kohtasin tuhansia ihmisiä, auttaen ja oivaltaen.

Uupuminen käänsi suunnan

Työntäyteinen uraputkielämä suistui kuitenkin raiteiltaan ja yhtenä kiireisenä päivänä vuonna 2007 stressin aiheuttamat paniikkikohtaukseni aiheuttivat jo vaaratilanteen liikenteessä. Peilini, jota en ollut katsonut tarpeeksi läheltä viime vuosina, särkyi.

 

Pysähdyin ja uskalsin puhaltaa pelin poikki. Kuka minä olen, kenen elämää minä elän? Ryhdyin tutkimaan arvojani ja etsimään voimavarojani sekä potentiaaliani. Tällä matkalla ja oman itseni äärellä tällä hetkellä olen, päivä päivältä enemmän ja aidommin unelmieni keskellä.

Meissä kaikissa on voimavaroja

Tänä pävänä valmennan, luennoin ja koulutan asiakkaitani löytämään psyykkistä vahvuutta, uudenlaista ajattelua, tasapainoa, hyvinvointia, onnellisuutta sekä menestystä itselleen. Kohtaan, haastan, oivallutan ja kuljen heidän rinnalla. Tiedän, että meissä kaikissa on jo voimavarat ja potentiaali olemassa. Joskus kuitenkin hukkaamme oleellisen kaiken tämän ärsyketulvan ja hektisyyden keskellä. Joskus tarvitsemme haastajaa uudistumiseen sekä etsimään sitä käyttämätöntä potentiaalia, joka meissä kaikissa on.

Innostunut opiskelija läpi elämän

Olen viimeiset 15 vuotta myös uudistanut itseäni jatkuvasti opiskelemalla neuropsykologiaa, coachingia, ratkaisukeskeistä valmennusta, NLP:tä, positiivista psykologiaa, mindfulnessia, erilaisia rentoutusmuotoja ja hypnoosia. Kirjoittaessani tietokirjoja hurahdin myös tieteellisiin tutkimuksiin. Kun kohtaamme, olen kenties innoittajasi, mentorisi, mahdollistajasi. Harjoittelen päivittäin olemaan täydellisemmin läsnä tässä elämässä, tässä hetkessä. Minulle läsnäolo on vahvempaa meren tuoksua, kauniimpaa auringonlaskua, voimakkaampaa kihelmöintiä iholla avantouinnin jälkeen, aidompaa lapseni naurua sekä rohkeutta ajatella toisin.

Ota yhteyttä!

Minua kuvataan usein sanoilla innostava, yhteyden rakentaja, aito, oivalluttava ja itsensä likoon laittava. Valmennuksissani pyrin olemaan luottamuksen rakentaja ja vahvistaja, jolloin vahva läsnäoloni ja sallivuus antavat tilaa sekä inhimilliselle uudistumiselle että kasvulle.

 

Toivottavasti tapaamme pian!

Jaana

Mielentaidot, pysähtyminen, palautuminen, tunnetaidot, voimavarat, tavoitteet, potentiaali, uskomukset, irti päästäminen ja NLP. Nämä ovat tärkeimmät sanani.

Asiakkaiden kertomaa

Yhteistyössä