Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Matkani mielen ja hyvinvoinnin oivalluttajaksi

Ulottuvillamme on enemmän tietoa kuin koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa, mutta osaammeko hyödyntää sitä? Minulta kysytään usein: mikä on se kultainen avain tai metodi, jonka avulla päästään nopeasti paremman palautumisen ja syvimmän potentiaaliin luokse asiantuntijoina, johtajina ja tiimeinä? Itse olen onnistumisen anatomiaa ja sudenkuoppien logiikkaa opiskellut vuosia, enkä usko, että nopeaa pikavoittoa on.

Hyödyntämätöntä potentiaalia ja viisautta on meissä kaikissa valtavasti. Minun osaamiseni on auttaa sinua tai tiimiänne poistamaan esteet hyvinvoinnin ja menestyksen tieltä.

Jaana kadulla aurinkolasiit kädessä.

Olen tutkinut liike-elämän ja ihmisyyden dynamiikkaa vuodesta 1992. Valmensin urheilijoita, toimin 15 vuotta esimies- ja johtotehtävissä matkailu- ja ravintola-alalla, rakensin konsulttina liiketoimintoja sekä koulutin henkilöstöä. 2007 sarjainnostujana ja moniosaajana hävitin oman fokukseni sekä kuormituin uupumisen rajalle. Uskalsin silloin puhaltaa pelin poikki, ja lähteä tutkimaan, kuka minä todella olen ja millaisen tulevaisuuden haluan rakentaa. Sen jälkeen olen kulkenut pitkän ja moniulotteisen tien kuormittuneesta yrittäjä-johtajasta tasapainoiseen ja hyvinvoivaan sarja-yrittäjään. 

Hyödyntämätöntä potentiaalia ja viisautta on meissä kaikissa valtavasti. Minun osaamiseni on auttaa sinua tai tiimiänne poistamaan esteet hyvinvoinnin ja menestyksen tieltä.

Ensiksi kiinnostuin opiskelemaan ratkaisukeskeisyyttä ja NLP:tä aikana, jolloin coaching ei ollut vielä kovin tuttua. Lähdin tutkimaan ajattelun yhteyttä kehossa piileviin voimavaroihin, ja matkalla innostuin kansainvälisestä NLP:stä, jonka ytimessä on tärkeät metataidot: ajattelu-, tunne- ja kohtaamisen taidot, tietoisuus sekä intuition käyttö. 

Osaamisreppuani olen täydentänyt vuosien saatossa jatkuvalla opiskelulla, mm. mindfulness-, rentous, ja hypnoosiohjaajakoulutuksissa. Vuonna 2020 valmistuin terveysjoogaohjaajaksi, jossa hyödynnetään sekä hermoston että neurotieteen uusimpia tutkimuksia. Viime vuosina olen perehtynyt syvemmin toiminnalliseen neurotieteeseen sekä systeemiseen konstellaatioon, jotta voin auttaa sinua ja tiimejä juurisyiden kanssa.

Jaana meditoi.
Jaana istuu kivellä.

Olen ikuinen ihmisyyden ja hyvinvoinnin tutkija, ja oma missioni on auttaa sinua sekä erilaisia tiimejä saamaan aikaan pysyviä muutoksia toiminnassa. Olemukseltani olen vahvasti läsnä oleva, innostava ja oivalluttava. Haastan sinua pysähtymään oman ajattelusi ja toimintasi äärelle. 

Tulevaisuudessa tulen kutsumaan sinut uuteen Nollatilaamme Mikkelin Kangasniemelle, jota parhaillaan suunnittelemme. Nollatilassamme on hyvä olla. Siellä mieli on kirkas ja ajatus kulkee paremmin, kun pääsee pysähtymään viisaan luonnon äärelle. Nollatilassa matkaamme kaiken tärkeimmän äärelle eli itseemme herättämään omaa sisäistä viisauttamme.

Jaana