Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Sertifioidut NLP-koulutukset

Oivaltamaan on erikoistunut mielenvalmennukseen ja NLP-metodeihin – olemme alan johtavia NLP-kouluttaja. Jo yli 500 tyytyväistä kurssilaista suosittelee NLP-koulutuksiamme, jotka pohjautuvat tuloksellisiin kansainvälisiin NLP-metodeihin, joita on kehitetty yli 50 vuotta.

Oivaltamaan sertifioidut ja kansainväliset NLP-koulutukset tarjoavat oivalluksia omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, itsensä kehittämiseen sekä viisaampaan vuorovaikutukseen.

Sertifioidut NLP-koulutukset sisältävät runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja kasvuun. NLP:n opiskelu antaa välineitä omien ajattelutapojen, tunteiden, kokemusten ja toiminnan tarkasteluun sekä myös niiden muuttamiseen.

Oivaltamaan NLP koulutuksissa opiskellaan vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitojen lisäksi myös tunne- ja ajattelutaitoja. NLP on yksi tämän ajan tärkeimpiä metataitojen kehittämisen metodeja.

Sertifioidut NLP-koulutukset

Oivaltamaan NLP-koulutus

 • Opiskelet pienessä ryhmässä (mukaan otetaan vain 16 osallistujaa), joka mahdollistaa vahvan luottamuksellisen tilan, jossa pääsee aidosti kohtamaan ja jakamaan omia tuntemuksiasi. NLP sisältää vaikuttavia ja käytännönläheisiä menetelmiä, joiden avulla saat aikaan haluamiasi vaikuttavia muutoksia.
 • Koulutuksessa oppimasi NLP-menetelmät soveltuvat niin henkilökohtaiseen elämään kuin yritysmaailmaan, esihenkilötyöskentelyyn sekä ammatilliseen käyttöön (esim. coachin, työnohjaajan tai terapeutin työkalupakkiin). Jaanalla on 15 vuoden kokemus kouluttajana sekä valmentajana, jota aiemmalta ajalta hänellä on 15 vuoden kokemus yritysmaailmasta esihenkilönä. Jaana hyödyntää työelämäkokemustaan jakaen runsaasti esimerkkejä käytännön sovelluksista.
 • 16 päivän aikana pääset itse harjoittelemaan yli 40 erilaista NLP-tekniikkaa. NLP:n perusmenetelmien lisäksi opit myös NEXT-Generation NLP:tä, jota Jaana on opiskellut NLPU:ssa Kalifornian Santa Cruz -yliopistoalueella.
 • Koulutuksissa oppiminen tapahtuu teorian, toiminnallisten pariharjoitusten ja pienryhmäkeskustelujen kautta.
 • Jaana takaa koulutuksistaan 100 % tyytyväisyystakuun. Pääkouluttaja Jaanalla on:
  • yli 12 vuoden ja yli 40 ryhmän kokemus sertifioitujen pitkien NLP Practitioner, NLP Master Practitioner ja NLP Trainer -koulutuksien ohjaamisesta
  • yli 15 vuoden kokemus NLP:n käyttämisestä asiakastyössä, yritysvalmennuksissa ja hyvinvoinnin prosesseissa
  • yli 400 tyytyväistä kurssilaista – voit lukea suosituksia täältä.
 • Koulutukset pidetään viihtyisissä Espoon Lasilaakson koulutustiloissa, jotka ovat kodinomaiset ja keskellä luontoa. Kaikkiin koulutuksiin voit myös osallistua ympäri maailmaa etäyhteyden välityksellä.
 • Suosittelemme hyödyntämään oppimaasi heti käytäntöön ja laajan koulutusmateriaalin avulla voit palata harjoituksiin milloin vain koulutuksen jälkeenkin.
 • Suoritettuasi koulutuksen hyväksytysti saat sertifioinnin.

Tutustu koulutuksiin

NLP-koulutuksia jo yli vuosikymmenen

Lähdin opiskelemaan NLP:tä ja mielen voimaa vuonna 2008. Nyt olen jo 15 vuotta tutkinut, hämmästellyt, kohdannut, kouluttanut, valmentanut ja luennoinut mielen potentiaalista, henkisestä suorituskyvystä ja itsensä kehittämisestä. Lue lisää tarinastani NLP:n luokse. 

Inhohimoni on sparrata juuri sinua löytämään lisää mentaalista vahvuutta, omaa potentiaalia, hyvinvointia, menestystä sekä onnellisuutta. NLP-metodeilla avaat tien mielen kokonaisvaltaisempiin mahdollisuuksiin. NLP:n avulla voit avata enemmän todellista potentiaaliasi, tehdä parempia päätöksiä ja saada aikaan haluttuja muutoksia.

NLP on myös monien taitojen mallittamista sekä soveltamista. NLP:tä käytetään laajasti työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, kouluttamisessa sekä henkilökohtaisen kasvun lisäksi urheiluvalmennuksessa, terapiassa, terveydenhuollossa, johtamisessa ja opetuksessa. Käyttökohteita on runsaasti.

NLP on työkalu esimiehille, yrittäjille, itsensä kehittäjille, tutkijoille, valmentajille sekä sinulle, joka haluat valmentaa mieltäsi onnistumaan sekä voida hyvin ja tasapainoisesti. Suositut Jaanan NLP-koulutukset avaavat NLP:n maailman ja mielen mahdollisuudet kaikille!

Miksi Jaanan NLP-koulutus?

Uudistan itseäni jatkuvasti opiskelemalla lisää kansainvälisessä yhteisöissä neurotieteitä ja NLP:tä. Tällä hetkellä opiskelen myös perhekonstellaatio terapeutiksi sekä toiminallisen neurotieteen valmentajaksi.

NLP-kursseiltani on valmistunut viimeisen 12 vuoden aikana yli 400 upeaa opiskelijaa, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä minuun. Jokainen kohtaaminen on kasvattanut minua kouluttajana. Minua itseä kuvataan sanoilla innostava, aito, oivalluttava ja itsensä likoon laittava. Kurssien yleisin palaute on, että minulla on kyky luoda turvallinen ja myönteinen ilmapiiri, jossa on turvallista kasvaa ja omia oivalluksia on hyvä jakaa.

Jaana Hautala NLP-kouluttaja