NLP on työkalu esimiehille, yrittäjille, liike-elämän ammattilaisille, urheilijoille ja kaikille ihmisille, jotka haluavat tutustua mielen mahdollisuuksiin ja voida hyvin sekä tasapainoisesti. Oivaltamaan Oy:n NLP-koulutus avaa NLP:n maailman kaikille!

Omia oivalluksia NLP:n avulla

 • Lisää itseluottamusta
 • Muokkaa ajattelu- ja toimintamalleja
 • Vaikuta omiin tunnetiloihisi
 • Kehitä tunneälyä: luo hyvä tunneyhteys ja luottamus
 • Karista pelot ja fobiat (esim. esiintymispelko)
 • Muokkaa itseäsi rajoittavia uskomuksia
 • Saavuta tavoitteita paremmin
 • Rentoudu ja hallitse stressiä
 • Kehitä intuitiota ja lisää luovuutta
 • Kommunikoi selkeämmin ja vakuuttavammin
 • Tee menestyksekkäitä päätöksiä työssäsi ja elämässäsi

NLP-koulutus tarjoaa käyttöoppaan aivoille

Oivaltamaan Oy:n sertifioitu NLP-koulutus tarjoaa oivalluksia omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä vuorovaikutukseen. Tutustu suosittuihin NLP-koulutuksiimme ja valmennuksiimme:

NLP on tehokas menetelmä ja asenne, joka auttaa kehittämään omia resurssejasi. Rakennusaineet ovat olemassa ja löytyvät itsestäsi, ne täytyy vain ottaa käyttöön! NLP:n avulla voit ohjata omaa kokemistasi, osaamistasi ja ajatteluasi. Menetelmä avaa tien mielen mahdollisuuksiin: miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme.

NLP on käytännöllistä ja toimivaa. Se auttaa sinua kehittämään mentaalisia resurssejasi – parantamaan vuorovaikutuksen taitojasi ja lisäämään luovuuttasi sekä menestymään elämässäsi.

NLP:tä käytetään laajasti työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, koulutuksessa, urheiluvalmennuksessa ja henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on ollut Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja vuodesta 2013.

Jaanasta NLP-kouluttajana sanottua: ”Asiantunteva, avoin, arvostava, läsnäoleva, lämmin ja rohkaiseva.”

Mitä NLP on?

NLP-koulutus on tie menestykseen!

Yrityksille:
Better Business with NLP − Mielenravistelulla tuloksiin

Mentaaliravistelu pysäyttää suorituskyvyn ja potentiaalin äärelle: hyvinvointi, kyky toimia paineen alaisena, keskittyminen, vuorovaikutus ja oman itsensä johtaminen ovat valmennuksen keskeisiä teemoja.

>> Katso kaikki yritysvalmennukset

NLP Practitioner
16 pv

NLP:n peruskoulutus, NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Sertifioitu peruskoulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa. Miten rakentaa itselle uusia mielenstrategioita kohti omia tavoitteita.

NLP Master Practitioner
16 pv

NLP:n sertifioitu jatkokoulutus, NLP Master Practitioner syventää NLP-osaamista. Koulutuksessa syvennytään NLP:n käyttöön harjoitellen, ihmetellen ja oivaltaen, sekä yhdessä pienryhmässä että itsenäisesti. Aktivoidaan intuitiivista mieltä, harjoitellaan mallittamista ja avarretaan omaa maailmaa samalla, kun Practitioner-tason taitojen käyttö edistyy.

Vapauta stressi ja kukoista illat

Suositus illat sopivat kaikille, jotka haluavat elää menestyksekkäämpää ja sisällöltään merkityksellisempää elämää. Avoin mieli ja innostus avaavat uusia ovia!

Valmennusillat koostuvat neljästä kokoontumisesta, joissa kehitetään omaa henkistä potentiaalia, etsitään piileviä voimavaroja, innostutaan ja rauhoitutaan. Jokaisesta illasta saat oppaan harjoituksineen arkeen vietäväksi.

Seuraavat illat elokuussa 2017: Klo 17.30-20.0

Ke 16.8  Pysähtyminen on avain menestykseen

Ke 24.8  Oman energian johtaminen ja arjen uudet rutiinit

Ke 31.8  Jarruttavat ja voimaannuttavat uskomukset

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu verkkokaupassamme!

NLP for Sports

Mikä tekee sen todellisen eron urheilussa, kun fyysiset rajat tulevat vastaan? Miten luodaan voittajia? NLP for Sports on tiivis urheilijoille, valmentajille, personal trainereille ja golfpro:lle suunniteltu kokonaisuus.

NLP tulee sanoista Neuro Linguistic Programming. Neuro viittaa aisteihin ja neurologisiin prosesseihin eli tiedon käsittelyyn, linguistic puhuttuun ja kehon kieleen sekä siihen, miten viestintämme vaikuttaa meihin ja muihin ihmisiin. Programming liittyy siihen, miten voimme muuttaa esim. ajattelu- ja käyttäytymismallejamme.