NLP on työkalu esimiehille, yrittäjille, itsensä kehittäjille ja tutkijoille, valmentajille ja sinulle, joka haluaa valmentaa mieltä onnistumaan ja voida hyvin sekä tasapainoisesti. Suositut Jaanan NLP-koulutukset avaa NLP:n maailman ja mielen mahdollisuudet kaikille!

Oivalluksia NLP:n avulla

 • Lisää itsetuntemusta ja tietoisuutta
 • Työkaluja tiedostaa ja tutkia ajattelu- ja toimintamalleja
 • Oivalluksia tunteiden säätelyyn ja miten vaikuttaa tunnetiloihin
 • Tunneälyn kehittämistä: miten luoda hyvä tunneyhteys ja luottamus
 • Pelkojen ja fobioiden karistamista (esim. esiintymispelko)
 • Työkaluja miten vapautua rajoittavista uskomuksisa
 • Lisää itseluottamusta ja oman potentiaalin löytämistä
 • Tavoitteiden saavuttaminen paranee
 • Rentoutuminen ja stressin hallinta lisääntyy
 • Intuition ja sydämen äänen kuuleminen herkistyy
 • Oppii ymmärtämään erilaisuutta ja muita ihmisiä paremmin
 • Oppii kommunikoimaan selkeämmin ja vakuuttavammin
 • Oivalluksia miten tehdä menestyksekkäitä päätöksiä työssäsi ja elämässäsi

NLP-koulutus lisää tietoisuutta ja valmentaa mieltä onnistumaan

Oivaltamaan Oy:n sertifioitu NLP-koulutus tarjoaa oivalluksia omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä vuorovaikutukseen.

Tutustu suosittuihin NLP-koulutuksiimme ja valmennuksiimme:

NLP on tehokas menetelmä ja asenne, joka auttaa kehittämään omia resurssejasi. Rakennusaineet ovat olemassa ja löytyvät itsestäsi, ne täytyy vain ottaa käyttöön! NLP:n avulla voit ohjata omaa kokemistasi, osaamistasi ja ajatteluasi. Menetelmä avaa tien mielen mahdollisuuksiin: miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme.

 

NLP on käytännöllistä ja toimivaa. Se auttaa sinua kehittämään mentaalisia resurssejasi, aktivoimaan potentiaalia, parantamaan vuorovaikutuksen taitojasi ja lisäämään luovuuttasi sekä menestymään elämässäsi.

 

NLP:tä käytetään laajasti työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, koulutuksessa, urheiluvalmennuksessa ja henkilökohtaisessa valmennuksessa.

 

Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala toimi Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana 2013-2017.

Jaana Hautala – NLP kouluttaja – palautteita koulutuksissa mukana olleilta

Jaanasta NLP-kouluttajana sanottua: ”Asiantunteva, avoin, arvostava, läsnäoleva, lämmin ja rohkaiseva.”

“Kymmenvuotisen kasvupolkuni käänteentekevin löytö on ollut NLP. NLP oli jäänyt mieleeni opinnoissani vuonna 2003, ja keskellä henkilökohtaista kasvua 2018, löysin Jaanan valmennukset. Jaanan turvallisessa ja luottamuksellisessa ohjauksessa olen saanut runsaasti eväitä omien mielentaitojen ja ajattelutaitojen parantamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen arvojen kirkastumisen kautta. Kohtaamis- ja johtamistaidoissa on tapahtunut muutosta rakentavampaan suuntaan. Tiiviissä ryhmissä olen päässyt näkemään monta kaunista kasvutarinaa. NLP on nykyään niin vahvasti osa omaa ajattelua ja toimintaa, että olen jatkanut polkuani Traineriksi saakka. Jaanasta huokuu ihana energia ja lämmin läsnäolo valmennuksissa ja kaikissa kohtaamisissa. Jaana saa ihmisistä parhaan esille. Suosittelen vahvasti Jaanan valmennuksia kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.” Minna Koski, Mehiläinen Oy ja Koski Wellness Oy

NLP on mielentaitojen työkalupakki

” Minulle NLP edustaa huikeaa mielentaitojen työkalupakkia, joka on jokaisen halutessaan helposti ja kätevästi saatavilla ja opeteltavissa. NLP on muuttanut omassa elämässäni asioita ja monta kertaa! Valmistuin NLP Trainer/kouluttajaksi keväällä 2019. Viimeisen kouluttajakoulutuksen oppivuoteni sain viettää Jaanan ammattitaitoisessa valmennuksessa osallistumalla hänen vetämiinsä NLP Practioner ja NLP Master koulutuksiin. Suosittelen lämmöllä Jaanan valmennuksia, koska hänen koulutuksensa ja esiintymisensä on ammattitaitoista, mielenkiintoista ja monipuolista. Jaanalla on taito luoda oppimiselle hyvä, luotettava ja avoin ilmapiiri.” Pia Ekström

 

“Jaana on lämminhenkinen kouluttaja, joka haastaa ajattelemaan ja pohtimaan asioita, kannustaa luovuuteen ja intuition käyttöön. NLP koulutus, jälleen kerran, sai minut ihmettelemään ihmisen mieltä ja herätti halun tutkia asioita yhä syvemmältä. Jotta ymmärtäisin meitä ihmisiä enemmän. Käytän itse NLP:tä arjessa (sekä asiakkaille)
säännöllisesti. ” Ansku Saariaho

 

”Minulle NLP Practitioner oli oman kehittymiseni varmistamista ja vahvistamista. Johdan start up -yritystä ja uusia asioita tulee koko ajan. Oman täyden potentiaalini hyödyntämisen varmistan sillä, että voin hyvin ja johdan tehokkaasti omaa energiaani. Kaikessa tässä auttoi NLP Practitioner, ja toi myös konkreettisia työkaluja arkeen.” Riina Laaksonen, Hyvinvointistudio Lupaus

”Oivaltamaan Oy:n NLP Practioner oli todella hyvin rakennettu ja toimiva koulutuskokonaisuus. Se antoi runsaasti eväitä sekä omaan kasvuun että muiden ihmisten kanssa toimimiseen. Jaana on äärimmäisen hyvä kouluttaja, joka hitsasi ryhmän upealla tavalla yhteen. Hänellä on valmentajana mielettömän osaamisen ja kokemuksen lisäksi mahtava läsnäolemisen ja kuuntelun taito.Suosittelen koulutusta erittäin lämpimästi ihan kaikille. Erityisen tärkeä koulutus olisi jokaiselle johtajalle, esimiehelle, kouluttajalle ja coachille.” Anniina Hukari, Muutos- ja kehittämisasiantutija, kouluttaja, Business coach, Taito Training Oy

 

Lue Linda Kovasen blogi  NLP matkasta vuonna 2017: Tämä matka tulisi kaikkien tehdä.

 

”Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.” Sara Rouvinen, Esiintymisen ja äänenkäytön valmentaja, Sanabox Oy

Mitä NLP on ja kurssilaisten kokemuksia

NLP-koulutus on tie menestykseen!

Ajattelun ja vuorovaikutuksen johtaminen, NLP

Ajattelun ja vuorovaikutuksen valmentamisessa kyse on ihmisen ajattelun systeemisestä ymmärtämisestä ja taidoista vaikuttaa. Valmennus perustuu uusimman aivotutkimustulosten soveltamiseen, neuroplastisuuden hyödyntämiseen, NLP-tekniikoihin sekä vuorovaikutus harjoitteisiin. Ajattelun johtaminen koulutus tarjoaa konkreettisia työkaluja omiin mielentaitoihin ja ajattelun kehittämiseen. Valmennus räätälöidään juuri teille sopivaksi.

NLP Practitioner
16 pv

NLP:n peruskoulutus, NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Sertifioitu peruskoulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa. NLP tarjoaa ratkaisukeskeiset ja kokonaisvaltaiset työkalut ajattelu- ja tunnetaitojen kehittämiseen.

NLP Master Practitioner
16 pv

NLP:n sertifioitu jatkokoulutus, NLP Master Practitioner syventää NLP-osaamista. Koulutuksessa syvennytään NLP:n käyttöön harjoitellen, ihmetellen ja oivaltaen, sekä yhdessä pienryhmässä että itsenäisesti. Koulutusessa aktivoidaan intuitiivista mieltä, harjoitellaan mallittamista, syvennetään kehon ja mielen yhteyttä ja avarretaan omaa maailmaa samalla, kun Practitioner-tason taitojen käyttö edistyy.

NLP Coachingiin

Tämä NLP- koulutus coachingiin syventää itsetuntemusta, lisää tunneälyä sekä antaa monipuoliset työkalut vuorovaikutuksen kehittämiseen myös haastavissa tilanteissa. Käytännönläheisiä työkaluja voi heti hyödyntää suhteessa itseesi, omaan tiimiisi, asiakkaisiisi sekä koko organisaation toimintakulttuuriin. Kun tunnistaa omia ajatus,- tunne ja toimintamalleja itsessä, huomaa ne helpommin myös muissa. Koulutuksessa saa oivalluksia erilaisten ihmisten parempaan ymmärtämiseen, kohtaamisen sekä vaikeidenkin johtamistilanteiden kääntämiseen mahdollisuuksiksi.

 

 

 

.  

 

 

NLP Trainer

Haluatko syventää NLP oppeja? NLP Trainer on sinulle, joka haluat ottaa oman sisäisen johtajuuden käyttöösi sekä kehittää vaikuttavia esiintymis-, kohtaamis- ja kouluttajataitoja. Koulutus on tarkoitettu NLP Practitioner – ja NLP Master Practitioner –koulutukset käyneille. NLP Trainer koulutus sopii erinomaisesti esimiehille, kouluttajille, coacheille, HR-asiantuntijoille, terapeuteille ja kaikille, jotka haluavat saada entistä syvemmän yhteyden niin itseen kuin muihin.

NLP tulee sanoista Neuro Linguistic Programming. Neuro viittaa aisteihin ja neurologisiin prosesseihin eli tiedon käsittelyyn, linguistic puhuttuun ja kehon kieleen sekä siihen, miten viestintämme vaikuttaa meihin ja muihin ihmisiin. Programming liittyy siihen, miten voimme muuttaa esim. ajattelu- ja käyttäytymismallejamme.