NLP on työkalu esimiehille, yrittäjille, itsensä kehittäjille ja tutkijoille, valmentajille ja sinulle, jotka haluat tutustua mielen mahdollisuuksiin ja voida hyvin sekä tasapainoisesti. Oivaltamaan Oy:n NLP-koulutus avaa NLP:n maailman kaikille!

Omia oivalluksia NLP:n avulla

 • Lisää itsetuntemusta
 • Muokkaa ajattelu- ja toimintamalleja
 • Vaikuta omiin tunnetiloihisi
 • Kehitä tunneälyä: luo hyvä tunneyhteys ja luottamus
 • Karista pelot ja fobiat (esim. esiintymispelko)
 • Muokkaa itseäsi rajoittavia uskomuksia
 • Lisää itseluottamusta
 • Saavuta tavoitteita paremmin
 • Rentoudu ja hallitse stressiä
 • Kehitä intuitiota ja lisää luovuutta
 • Kommunikoi selkeämmin ja vakuuttavammin
 • Tee menestyksekkäitä päätöksiä työssäsi ja elämässäsi

NLP-koulutus tarjoaa käyttöoppaan aivoille

Oivaltamaan Oy:n sertifioitu NLP-koulutus tarjoaa oivalluksia omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä vuorovaikutukseen. Tutustu suosittuihin NLP-koulutuksiimme ja valmennuksiimme:

NLP on tehokas menetelmä ja asenne, joka auttaa kehittämään omia resurssejasi. Rakennusaineet ovat olemassa ja löytyvät itsestäsi, ne täytyy vain ottaa käyttöön! NLP:n avulla voit ohjata omaa kokemistasi, osaamistasi ja ajatteluasi. Menetelmä avaa tien mielen mahdollisuuksiin: miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme.

NLP on käytännöllistä ja toimivaa. Se auttaa sinua kehittämään mentaalisia resurssejasi, aktivoimaan potentiaalia,  parantamaan vuorovaikutuksen taitojasi ja lisäämään luovuuttasi sekä menestymään elämässäsi.

NLP:tä käytetään laajasti työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, koulutuksessa, urheiluvalmennuksessa ja henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala toimi Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana 2013-2017.

Jaanasta NLP-kouluttajana sanottua: ”Asiantunteva, avoin, arvostava, läsnäoleva, lämmin ja rohkaiseva.”

” Minulle NLP edustaa huikeaa mielentaitojen työkalupakkia, joka on jokaisen halutessaan helposti ja kätevästi saatavilla ja opeteltavissa. NLP on muuttanut omassa elämässäni asioita ja monta kertaa! Valmistuin NLP Trainer/kouluttajaksi keväällä 2019. Viimeisen kouluttajakoulutuksen oppivuoteni sain viettää Jaanan ammattitaitoisessa valmennuksessa osallistumalla hänen vetämiinsä NLP Practioner ja NLP Master koulutuksiin. Suosittelen lämmöllä Jaanan valmennuksia, koska hänen koulutuksensa ja esiintymisensä on ammattitaitoista, mielenkiintoista ja monipuolista. Jaanalla on taito luoda oppimiselle hyvä, luotettava ja avoin ilmapiiri.” Pia Ekström

“Jaana on lämminhenkinen kouluttaja, joka haastaa ajattelemaan ja pohtimaan asioita, kannustaa luovuuteen ja intuition käyttöön. NLP koulutus, jälleen kerran, sai minut ihmettelemään ihmisen mieltä ja herätti halun tutkia asioita yhä syvemmältä. Jotta ymmärtäisin meitä ihmisiä enemmän. Käytän itse NLP:tä arjessa (sekä asiakkaille)
säännöllisesti. ” Ansku Saariaho

”Minulle NLP Practitioner oli oman kehittymiseni varmistamista ja vahvistamista. Johdan start up -yritystä ja uusia asioita tulee koko ajan. Oman täyden potentiaalini hyödyntämisen varmistan sillä, että voin hyvin ja johdan tehokkaasti omaa energiaani. Kaikessa tässä auttoi NLP Practitioner, ja toi myös konkreettisia työkaluja arkeen.” Riina Laaksonen, Hyvinvointistudio Lupaus

”Oivaltamaan Oy:n NLP Practioner oli todella hyvin rakennettu ja toimiva koulutuskokonaisuus. Se antoi runsaasti eväitä sekä omaan kasvuun että muiden ihmisten kanssa toimimiseen. Jaana on äärimmäisen hyvä kouluttaja, joka hitsasi ryhmän upealla tavalla yhteen. Hänellä on valmentajana mielettömän osaamisen ja kokemuksen lisäksi mahtava läsnäolemisen ja kuuntelun taito.Suosittelen koulutusta erittäin lämpimästi ihan kaikille. Erityisen tärkeä koulutus olisi jokaiselle johtajalle, esimiehelle, kouluttajalle ja coachille.” Anniina Hukari, Muutos- ja kehittämisasiantutija, kouluttaja, Business coach, Taito Training Oy

Lue Linda Kovasen blogi  NLP matkasta vuonna 2017: Tämä matka tulisi kaikkien tehdä

”Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.” Sara Rouvinen, Esiintymisen ja äänenkäytön valmentaja, Sanabox Oy

Mitä NLP on?

NLP-koulutus on tie menestykseen!

Ajattelun ja vuorovaikutuksen johtaminen, NLP

Ajattelun ja vuorovaikutuksen koulutuksessa kyse on ihmisen ajattelun systeemisestä ymmärtämisestä ja taidoista vaikuttaa. Koulutus perustuu uusimman aivotutkimustulosten soveltamiseen, NLP-tekniikoihin  sekä vuorovaikutus harjoitteisiin. Avoin ajattelun johtaminen koulutus tarjoaa konkreettisia työkaluja omiin mielentaitoihin ja ajattelun kehittämiseen.

NLP Practitioner
16 pv

NLP:n peruskoulutus, NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Sertifioitu peruskoulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa. Miten rakentaa itselle uusia mielenstrategioita ja aktivoida omaa potentiaalia kohti omia tavoitteita.

NLP Master Practitioner
16 pv

NLP:n sertifioitu jatkokoulutus, NLP Master Practitioner syventää NLP-osaamista. Koulutuksessa syvennytään NLP:n käyttöön harjoitellen, ihmetellen ja oivaltaen, sekä yhdessä pienryhmässä että itsenäisesti. Aktivoidaan intuitiivista mieltä, harjoitellaan mallittamista ja avarretaan omaa maailmaa samalla, kun Practitioner-tason taitojen käyttö edistyy.

Oivalluttavat NLP teemaillat

NLP-oivalluttavat harjoitteluillat on kaikille jo vähintään NLP -peruskoulutuksen käyneille.  Jos kaipaat NLP-harjoittelua innostavassa ryhmässä, tervetuloa mukaan voimaannuttaviin iltoihin. Iltoihin mahtuu max 14 osallistujaa. Kaikkien iltojen aikana on hieman teoriaa teeman mukaisesti ja paljon syventäviä NLP-harjoituksia.

 

 

 

.  

 

 

NLP for Sports

Mikä tekee sen todellisen eron urheilussa, kun fyysiset rajat tulevat vastaan? Miten luodaan voittajia tai miten löydetään mentaalinen vahvuus sekä tasapaino? NLP for Sports on tiivis urheilijoille, valmentajille, personal trainereille ja hyvinvointialan ammattilaisille suunniteltu kokonaisuus. Koulutuksesta jää huima työkalupakki harjoituksia sekä ymmärrys bio-psyko-fyysis-sosiaaliseen kokonaisuuteen

NLP tulee sanoista Neuro Linguistic Programming. Neuro viittaa aisteihin ja neurologisiin prosesseihin eli tiedon käsittelyyn, linguistic puhuttuun ja kehon kieleen sekä siihen, miten viestintämme vaikuttaa meihin ja muihin ihmisiin. Programming liittyy siihen, miten voimme muuttaa esim. ajattelu- ja käyttäytymismallejamme.