Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Mitä on NLP Practitioner?

NLP on käytännöllinen tietoisuuden kasvattamisen väline, joka sisältää runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja kasvuun. NLP:n opiskelu antaa välineitä omien ajattelutapojen, tunteiden, kokemusten ja toiminnan tarkasteluun ja myös niiden muuttamiseen.

NLP Practitioner -koulutuksessa opit hahmottamaan, kuinka ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa myönteisesti. NLP koulutuksessa on mahdollista oivaltaa oman elämänsä merkitys, päästä eroon rajoittavista uskomuksista, löytää lisää sisäisiä voimavaroja sekä oppia kohtaamaan sekä viestimään viisaammin ja rohkeammin.

Haluatko löytää keinot kohottaa elämänlaatuasi uudelle tasolle?

Koulutuspäivät ovat inspiroivia ja voimaannuttavia kokonaisuuksia. Kurssin lopuksi huomaat, kuinka monia uusia työkaluja sinulla on mieleen ja vuorovaikutukseen. Olet laajentanut näkemystä itsestäsi ja maailmasta sekä elämä tuntuu entistä paremmalta.

NLP-workshop-ryhmä ulkona

Oivaltamaan suosittuja NLP-kursseja on järjestetty jo 12 vuotta ja syksyllä alkaa 41. koulutus. Annamme aina 100 % takuun tyytyväisyydelle.

Kenelle NLP Practitioner sopii?

NLP sopii sinulle, joka halut kehittää omia ajattelu- ja vuorovaikutustaitoja. NLP on yleismaailmallinen. Tämä tarkoittaa sitä, että sen sisältämät perusperiaatteet ja menetelmät soveltuvat kaikille elämän osa-alueille.

NLP on työkalu esimiehille, yrittäjille, itsensä kehittäjille, tutkijoille, valmentajille sekä sinulle, joka haluat valmentaa mieltäsi onnistumaan sekä voida hyvin ja tasapainoisesti. Suositut Jaanan NLP-koulutukset avaavat NLP:n maailman ja mielen mahdollisuudet kaikille. Kyse on ihmisistä ja ihmisten välisistä yhteydestä, aivoista ja mielestä sekä siitä, miten ne toimivat.

Seuraavan sertifioidun NLP Practitioner koulutuksen aikataulu

Ma-ke 16.-18.9, ma-ti 7.-8.10, to-pe 31.10-1.11, ma-ti 18.-19.11, to-pe 19.-20.12.2024 sekä ma-ti 20.-21.1 ja ke-pe 12.-14.2.2025

 • Miellejärjestelmät – Miten ihmiset rakentavat oman kokemuksensa todellisuudesta?
 • Mielle-editoinnit – Miellepiirteet ovat kuin aivojen viivakoodeja, joita mielemme lukee, rakentaen kunkin koodin mukaisen kokemuksen. Kun koodi muuttuu, muuttuu kokemuskin. Esim., miten voimistaa myönteisiä asioita ja häivyttää kuormittavia asioita mielestämme?
 • Uudelleenmäärittely – Käsitysten ja merkitysten muuttaminen. Miten luoda merkityksiä asioille ja elää merkityksellisempää elämää?
 • Aikakäsitys – Me kaikki hahmotamme aikaa omalla tavalla mielessämme. Se vaikuttaa kokemukseemme menneisyydestä ja tulevaisuudesta, sekä myös keskittymiseemme, läsnäoloomme ja tapaamme rakentaa tavoitteita.
 • Tavoitteet – Miten rakentaa tavoitteet mieleen sopivaan muotoon? Suuntaa mielesi ja kehosi uudella tavalla, niin että tavoitteen saavuttaminen onnistuu?
 • Metataidot ja muutosprosessit – Miten oikeasti muutetaan ajatuksia, reaktioita, tunteita ja käyttäytymistä?
 • Metataitojen kirkastaminen – Ajattelutaidot, tunnetaidot, paineensietotaito, intuition kirkastaminen sekä läsnäolo- ja rentoutumistaidot.
 • Ihmisten viestinnän lukeminen eli kalibrointi – Miten tunnistat ja luet toisen ihmisen sisäisen tilan muutoksia? Meidän nonverbaalinen viestintä kertoo meidän sisäisistä tiloistamme.
 • Tunneyhteys ja kontaktin luominen Hyvän tunnesiteen rakentaminen toiseen ihmiseen tai ryhmään auttaa syventämään yhteyttä.
 • Kielen rakenne ja metamallit – Miten kerätä tietoa toisen puheesta? Kun tunnet ihmiset ympärilläsi paremmin, on helpompaa toimia heidän kanssa viisaammin.
 • Vaikuttava puhe – Miten puhe ja sanonut sanat vaikuttavat tiedostamattomaan mieleemme? Miten puhua vaikuttavasti?
 • Uskomukset ja niiden rakenne sekä uskomusten muuttaminen – Syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme ohjaavat uskomukset ja käsitykset, joita meillä on itsestämme, toisistamme ja elämästämme.
 • Loogiset tasot ja systeeminen ajattelu – Kun tutkimme toimintaa monella eri tasolla, voimme oivaltaa ongelma- tai kehittämiskohteita ja saavuttaa tasapainon eri tasojen välillä.
 • Motivoitumisstrategiat – Miten ihmiset motivoituvat? Miten hyödynnät motivoitumistyylejä, esimerkiksi vuorovaikutuksessa ja johtamisessa?
 • Ankkurointi ja ankkurien ketjutus – Resurssien ja voimavarojen hyödyntäminen. Ankkurien avulla ohjelmoit aivosi ja mielesi siten, että saat tarvittaessa nopeasti käyttöösi erilaisia resursseja hyvää oloon.
 • Swish – Miten saat hankalassakin tilanteessa käyttöönsä voimavaroja?
 • Nopea fobianhoito – Miten vapaudut peloista ja pitkään jatkuneiden pelkoa tuottavien kokemusten vaikutuksesta?
 • Mentaaliset strategiat – Ihmismielen mallintaminen on NLP perustyökalu ja yksi kovimmista oppimisentyökaluista. Kun tutkimme ajattelua onnistumisten taustalle, opimme millainen ajattelu synnyttää onnistumista ja miten johtaa onnistumista.
 • Metataitojen kirkastuminen eli ajattelu- ja tunnetaidot, intuitio, läsnäolotaidot, paineensietotaito, stressinhallintaito sekä rentoutumisen taito.

Koulutus järjestetään pienryhmissä (maks. 16 henkilöä/ryhmä). Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen sekä äänitteitä omaan käyttöön. Koulutustilamme sijaitsee Espoossa luonnon keskellä ja lähellä merenlahtea. Lasinen koulutustila herää henkiin keväällä luonnon tuoksuista ja syksyllä takkatulen räiskinnästä. Hyödynnämme myös luonnon voimaannuttavaa sekä oivalluttavaa energiaa harjoituksissamme.

Peilikuja 7, Espoo, tai etänä zoomin välityksellä.

Sertifioinnin saamiseksi voit olla poissa max 2,5 päivää. Lähinnä se tarkoittaa, että jos jatkaa opiskelua NLP Practitioner Masterille, puuttuvat päivät on suositeltava korvata ennen jatkokoulutusta.

Hinta: 1650 € (+alv 24%)

Juhlavuoden hinta
Ennakkovaraajan hinta 1650 €, eli 1331 € + alv 24% (normaali 1650 € + alv 24 %). Koulutus on Oivaltamaan 41. koulutus, ja juhlavuoden hinta 1331 € (+alv 24%) on voimassa koulutukseen 31.7.2024 asti. Vahvistat paikkasi maksamalla 100 euron varausmaksun. Koulutuksen muu laskutus tapahtuu syyskuusta 2024 alkaen.

Osamaksu
Voit maksaa koulutuksen kuukausittain ilman lisäkuluja viidessä tai jopa kahdeksassa erässä. Kirjoita varausmaksun yhteyteen “osamaksu” ja näin tämä huomioidaan laskutusten yhteydessä.

Vahvistetun kurssipaikan voi peruuttaa maksutta kuukausi ennen koulutuksen alkamista. Kaksi viikkoa ennen kurssin alkua peruutetuista kurssipaikoista veloitetaan 70 % ja viikkoa ennen peruutetuista 100 %.

Koulutuksesta saa sertifioinnin: NLP Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen sisältö, kesto- ja kouluttajasuositukset.

Tyytyväisiä kurssilaisia on jo satoja

”Jaanan NLP-koulutus on hyvin silmiä avaava kokemus, joka opettaa oman voimavarojen löytämisen sekä niiden käyttämisen omaksi hyödykseen, kukin itselleen oikealla tavallaan! Pidin koulutusta hyvin antoisana sekä arvokkaana kokemuksena omassa kehitysprosessissani! Jaana osaa avata sydämesi sekä mielesi oivaltamaan itseäsi rajoittavilla uskomuksillasi. Pääset tutkimaan monia oivalluksia itsestäsi ja tuntemaan itsesi merkittävästi uudella tavalla. Lämmin suositus kaikille, jotka haluavat edetä elämässään oikeilla työkaluilla ja muuttaa itseään ja ihmisiä ympärillään arvokkaalla tavalla!”
-Asou Kawa, Area Manager, Henkilöstöpalvelut

NLP Master Practioner kurssi.
Keltaiseen seinään nojaillen.

Kouluttaja

Jaana Hautala, NLP-kouluttaja, työelämäkehittäjä, mentaalivalmentaja, tietokirjailija sekä hypnoosi- ja rentoutusohjaaja. Syksyllä 2024 Jaana valmistuu myös systeemisen konstellaation ohjaajaksi. Jaana toimi myös Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017.

Jaana on yksi Suomessa pisimpään NLP:tä kouluttaneista – kokemusta on yli 12 vuotta ja 40. NLP-kurssia. Jaana systemaattisesti päivittää osaamistaan kansainvälisten kouluttajien opissa ja suoritti syksyllä 2019 Robert Diltsin opeissa tasokkaan NLP Master Trainer tutkinnon Kalifornian Santa Cruz -yliopistoalueella.