Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

NLP Practitioner 16 pv

16.9.2024 alkaen arkipäivisin – Espoo

NLP Practitioner -koulutuksessa opit hahmottamaan kuinka ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa myönteisesti.

Menestyminen on lähtökohtaisesti mielestä kiinni ja tällä kurssilla saat rautaisannoksen työkaluja ihmismielen kehittämiseen. Opit ajattelemaan luovemmin, monipuolisemmin ja laaja-alaisemmin. Herätät piileviä kykyjäsi, parannat vuorovaikutusta ja löydät uusia voimavaroja. Haluatko löytää keinot kohottaa elämänlaatusi uudelle tasolle?

Koulutuksen hinta on 1650 € + alv 24%. Varaa paikkasi maksamalla nyt 100 € + alv 24% varausmaksu.

100,00  (sis. alv)

Koulutuksessa kehitytään tiedon, itsensä tutkimisen sekä omakohtaisen oivaltamisen kautta. NLP-koulutus sisältää lukuisia mielenkiintoisia ja toimivia menetelmiä, joita voi soveltaa työelämässä, kouluttamisessa, valmentamisessa, esimiestyössä, sekä yleisesti ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Kyse on ajattelusta ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Lue lisää mitä oivaltamaan sertifioitu NLP-koulutus sisältää.

 

Seuraava NLP Practitioner kurssi

Ma-ke 16.-18.9.2024, ma-ti 7.-8.10, to-pe 31.10-1.11, ma-ti 18.-19.11, to-pe 19.-20.12, ma-ti 20.-21.1 ja ke-pe 12.-14.2.2025.

Tätä Oivaltamaan suosituinta kurssia on järjestetty jo 12 vuotta ja syksyllä alkaa 41. koulutus. Annamme aina 100 % takuun tyytyväisyydelle. Koulutuspäivät ovat inspiroivia ja voimaannuttavia kokonaisuuksia Espoossa tai zoomin välityksellä. Varaa paikkasi!

Kouluttaja Jaana Hautala on yksi Suomessa pisimpään NLP:tä kouluttaneista – kokemusta on yli 12 vuotta ja 40. NLP-kurssia. Jaana systemaattisesti päivittää osaamistaan kansainvälisten kouluttajien opissa. Lue lisää Jaanasta.

 

Hinta

1650 € + alv 24%

Juhlavuoden hinta
Ennakkovaraajan hinta 1650 €, eli 1331 € + alv 24% (normaali 1650 € + alv 24 %).  Koulutus on Oivaltamaan 41. koulutus, ja juhlavuoden hinta 1331 € (+alv 24%) on voimassa koulutukseen 31.7.2024 asti. Vahvistat paikkasi maksamalla 100 euron varausmaksun. Koulutuksen muu laskutus tapahtuu syyskuusta 2024 alkaen.

Osamaksu
Voit maksaa koulutuksen kuukausittain ilman lisäkuluja viidessä tai jopa kahdeksassa erässä. Kirjoita varausmaksun yhteyteen “osamaksu” ja näin tämä huomioidaan laskutusten yhteydessä.

Varausehdot
Vahvistetun kurssipaikan voi peruuttaa maksutta kuukausi ennen koulutuksen alkamista. Kaksi viikkoa ennen kurssin alkua peruutetuista kurssipaikoista veloitetaan 70 % ja viikkoa ennen peruutetuista 100 %.

 

NLP-sertifointi

Koulutuksesta saa sertifioinnin: NLP Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä.

Tyytyväisiä kurssilaisia on jo satoja. Lue kurssilaisten kokemuksista.

 

————-

 

”Jaanan NLP koulutus on hyvin silmiä avaava kokemus, joka opettaa oman voimavarojen löytämisen sekä niiden käyttämisen omaksi hyödykseen, kukin itselleen oikealla tavallaan! Pidin koulutusta hyvin antoisana sekä arvokkaana kokemuksena omassa kehitysprosessissani! Jaana osaa avata sydämesi sekä mielesi oivaltamaan itseäsi rajoittavilla uskomuksillasi. Pääset tutkimaan monia oivalluksia itsestäsi ja tuntemaan itsesi merkittävästi uudella tavalla. Lämmin suositus kaikille, jotka haluavat edetä elämässään oikeilla työkaluilla ja muuttaa itseään ja ihmisiä ympärillään arvokkaalla tavalla!”
– Asou Kawa, Area Manager – Henkilöstöpalvelut