Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Mitä on NLP Master Practitioner?

NLP Master Practioner kurssi käynnissä.

Oivaltamaan suosittuja NLP-kursseja on järjestetty jo 12 vuotta ja tämä on 42. järjestetty NLP-koulutus. Annamme aina 100 % takuun tyytyväisyydelle.

NLP Master Practitioner on sertifioitu NLP:n jatkokoulutus, joka on tarkoitettu NLP Practitioner koulutuksen käyneille. Koulutuksessa syvennät ja lavennat NLP osaamistasi harjoitellen, ihmetellen ja oivaltaen, niin itsenäisesti kuin yhdessä pienryhmissä.

Kasvu ja oppiminen ovat prosessi, ja tällä kurssilla mielen menestymisen sekä hyvinvoinnin työkalut integroituvat syvemmin arkeesi. Koulutus on voimaannuttava ja ainutlaatuinen kokemus, joka poistaa rajoittavia mielen malleja. Herätät piileviä kykyjäsi, luot viisaampaa vuorovaikutusta sekä aktivoit intuitiivista mieltäsi. Practitioner-tason taitojen käyttö edistyy ja löydät lisää tärkeitä elämän metataitoja. NLP Master koulutuksessa opit myös hiljaisen tiedon mallittamista.

Koulutuspäivät ovat inspiroivia ja voimaannuttavia kokonaisuuksia turvallisessa ympäristössä. Kurssin lopuksi huomaat, miten paljon sinä omaat työkaluja mieleen ja vuorovaikutukseen. Olet laajentanut näkemystä itsestäsi sekä maailmasta, ja elämä tuntuu entistä paremmalta.

Kenelle NLP Master sopii?

Oivaltamaan NLP Master Practitioner on kansainvälinen tutkinto ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa, jota sovelletaan työ-ja liike-elämässä, opettamisessa, kouluttamisessa ja coachauksessa, terapiassa, terveydenhuoltoalalla, urheiluvalmennuksessa sekä oman itsetuntemuksen, henkisen kasvun ja vuorovaikutustaitojen kehittymisen välineenä.

NLP Master Practitioner koulutukseen osallistuminen edellyttää NLP Practitioner koulutuksen suorittamista.

Työryhmäläisiä ulkona.

Seuraavan sertifioidun NLP Master Practitioner koulutuksen aikataulu

Koulutuspäivät: 6.-8.9.2024, 28.-29.9, 26.-27.10, 16.-17.11, 7.-8.12, 18.-19.1 ja 31.-1.2.2025.

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-16:15.

Extrabonuksena kaikille halukkaille kurssilaisille maksuton systeemisen perhekonstellaation päivä 3.11.2024.

 • Syvennetään NLP Practitionerilla opittua – aiheina mm. erottelutyylit, miellestrategiat, tavoitteet, tunneyhteys, ankkurointi, motivoituminen (linkki NLP Practitioner).
 • Meta-arvojen kirkastaminen ja muokkaaminen.
 • Työelämän NLP ja vuorovaikutus sekä neuvottelutilanteet.
 • Luovuus-strategiat – Walt Disney -malli.
 • Intohimon, vision ja elämän missioon syventyminen.
 • Kognitiiviset prosessit, mielleketjut ja uudenlaiset toimintatavat.
 • Kieli – Hypnoottiset kielimallit, Milton-malli.
 • Uskomukset – eri tapoja muuttaa uskomuksia ydintasolla.
 • Uudenlaista työskentelyä aikajänteellä.
 • Metaforat ja narratiivinen työskentely.
 • Näkökulmainterventioita ja menetelmiä ristiriitatilanteisiin.
 • Hyvän vuorovaikutuskentän rakentaminen ja ylläpitäminen sekä esittämisentaito.
 • Työskentely identiteetin tasolla ja persoonallisuuden eri puolet.
 • Egon ja sielun yhteistyön vahvistaminen.
 • Energiajohtamisen elementit – kehon energiatasapainon ja hyvinvoinnin lisääminen, voimaantuminen, EFT ja TRE.
 • Kehollisuuden vahvistaminen ja keho voimavarat.
 • Intuition lukukyvyn vahvistaminen.
 • Hiljaisen tiedon tietoinen mallittaminen sekä mallitustyökalujen oppiminen.
 • Oman mallitustyön tekeminen ja ryhmälle esittäminen.

Koulutus järjestetään pienryhmissä (maks. 16 henkilöä per ryhmä). Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen sekä äänitteitä omaan käyttöön. Koulutustila sijaitsee Espoossa luonnon keskellä ja lähellä merenlahtea. Lasinen koulutustila herää henkiin keväällä luonnon tuoksuista ja syksyllä takkatulen räiskinnästä. Hyödynnämme myös luonnon voimaannuttavaa sekä oivalluttavaa energiaa harjoituksissamme.

Peilikuja 7, Espoo, tai etänä zoomin välityksellä.

Koulutuspäiviin on mahdollisuus osallistua myös digitaalisen oppimisympäristön kautta ympäri maailmaa. Zoomin kautta osallistuessa on yhtä hyvin mahdollisuus osallistua keskusteluun, tehdä harjoituksia pareittain sekä työskennellä pienryhmissä

1750€ + alv 24%

Juhlavuoden hinta
Ennakkovaraajan hinta 1650 €, eli 1331 € + alv 24% (normaali 1650 € + alv 24 %).  Koulutus on Oivaltamaan 41. koulutus, ja juhlavuoden hinta 1331 € (+alv 24%) on voimassa koulutukseen 31.7.2024 asti. Vahvistat paikkasi maksamalla 100 euron varausmaksun. Koulutuksen muu laskutus tapahtuu syyskuusta 2024 alkaen.

Osamaksu
Voit maksaa koulutuksen kuukausittain ilman lisäkuluja viidessä tai jopa kahdeksassa erässä. Kirjoita varausmaksun yhteyteen “osamaksu” ja näin tämä huomioidaan laskutusten yhteydessä.

NLP on aivojen käyttöopas, joka avaa tien mielen mahdollisuuksiin: miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme.

Vahvistetun kurssipaikan voi peruuttaa maksutta kuukausi ennen koulutuksen alkamista. Kaksi viikkoa ennen kurssin alkua peruutetuista kurssipaikoista veloitetaan 70 % ja viikkoa ennen peruutetuista 100 %.

Koulutuksesta saa sertifioinnin: NLP Master Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä.

Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen niin sisältö-, kesto- kuin kouluttajasuositukset.

Tyytyväisiä kurssilaisia on jo satoja. Lue tai katso videolta lisää kurssilaisten kokemuksia.

Oivaltaminen on asioiden välisten kytkösten ja merkitysten ymmärtämistä. Se on kuin uusi ikkuna avautuisi talossa, jossa on ikänsä asunut, tai valokiila, joka näyttää suunnan kohti uusia mahdollisuuksia.

Keltaiseen seinään nojaillen.

Kouluttaja

Jaana Hautala, NLP-kouluttaja, työelämäkehittäjä, mentaalivalmentaja, tietokirjailija sekä hypnoosi- ja rentoutusohjaaja. Syksyllä 2024 Jaana valmistuu myös systeemisen konstellaation ohjaajaksi. Jaana toimi myös Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017.

Jaana on yksi Suomessa pisimpään NLP:tä kouluttaneista – kokemusta on yli 12 vuotta ja 40. NLP-kurssia. Jaana systemaattisesti päivittää osaamistaan kansainvälisten kouluttajien opissa ja suoritti syksyllä 2019 Robert Diltsin opeissa tasokkaan NLP Master Trainer tutkinnon Kalifornian Santa Cruz -yliopistoalueella.