Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Referenssit

Kiitos kaikille teille sadoille asiakkaille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä viimeisen 15 vuoden aikana. Alta löytyy muutamia referenssejä, ja voit tarvittaessa kysyä rohkeasti lisää.

Luentojen/työelämävalmennusten referenssit
NLP-koulutusten referenssit

NLP-ryhmäläisiä kuvattavana.

Luennot / työelämävalmennukset

Prosessipäivät seminaari
Read More
"Ajatuksia herättävä ja tässä hetkessä oleva luento. Näistä pehmeistä asioista puhutaan ihan liian vähän organisaatiotasolla. Esityksestä saan monta arvokasta vinkkiä kokeiluun. Erittäin ajankohtainen aihe ja kullanarvoisia käytännön vinkkejä. Suuri kiitos esityksestä! Tästä sai monta ajatusta eteenpäin vietäväksi. Kiitos! Herätti miettimään, ja lisäksi antoi myöskin työkaluja mitä voisin tehdä tiimissä tunneilmapiirin parantamiseksi."
Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä Tuija Sulonen
Read More
"Vuorovaikutusvalmennus osastonhoitajille oli hyvin kasattu ja vastasi juuri meidän tarpeisiin. Asiantuntijan rauhallisuus sai rauhoittumaan asian äärelle ja asiantuntija toi erinomaisia käytännön esimerkkejä ja työkaluja oman esihenkilö työn hallintaan. Käytännön harjoitukset olivat hyviä, joita voi hyödyntää käytännössä."
Espoon kaupunki, henkilöstönkehittäminenTero Lohimäki
Read More
”Haluamme lämpimästi suositella Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautalaa, joka piti organisaatiollemme inspiroivan parempaa palautumista ja stressinhallintaa asiantuntijaluennon. Jaanan lähestymistapa auttoi tilaisuuteen osallistuneita ymmärtämään oman palautumisen merkityksen, tarjoten käytännön työkaluja stressinhallintaan ja palautumiseen. Jaanan rauhallinen, mutta mukaansatempaava esiintymisensä sai erinomaista palautetta koko henkilöstöltämme.”
Lapin kirjastopäivät
Read More
"Ihana koulutus vuorovaikutuksesta ja aivan loistava sekä innostava puhuja! Tuli paljon tukea ja ajatuksia vuorovaikutuksen kehittämiseen. Todella tärkeää asiaa, joka herätti monia ajatuksia sekä halun kehittää heti omaa osaamista."
KiinkoKatri Janhonen
Read More
"Jaanaa on iloa kuunnella, hänellä vahva ja persoonallinen ote ja lähestymistapa aiheeseen ja kuulijoihin. Mielenkiinto pysyy yllä koko ajan."
Tehy Minna Räty
Read More
"Oikein ajankohtainen ja ajatuksia herättävä koulutus. Saimme pitkin iltaa keskustelua aikaiseksi ja tykättiin kovasti siitäkin. Aihe on niin laaja, että sen puristaminen 90 minuuttiin on todellinen taitolaji! Hieno ja innostava suoritus sinulta."
Työllisyysrahasto
Read More
"Paremman palautumisen luento oli kiinnostava, ja sitä olisi kuunnellut paljon enemmänkin. Jaana oli innostava sekä taitava puhuja, ja luennon toimivat harjoitukset herättivät paljon ajatuksia."
Patentti-ja rekisterihallitusDigitaloushanke
Read More
"Iltapäivän työhyvinvointiosuus oli aivan mahtavat ja oivallukset puhuttivat vielä aftereillakin. Jaanan tapa luennoida oli inspiroiva, jota olisi kuunnellut pidempääkin. Oli mukava saada avaimia omaan arkeen ja tiimityöhön."
Pfizerin asiakastilaisuusLisa Tuompo
Read More
"Olit puhujana juuri sitä, mitä halusimme. Onnistut luennollasi pitämään osallistujien kiinnostuksen vahvasti yllä ja luomaan heille lisäarvoa osaamisella, kokemuksella, oivalluksilla, menetelmillä eli asiakkaamme ovat ’hyvissä käsissä’ tuon iltapäivän aikana. Esiintymistapa ja -tyylisi on myös sellainen, jota hyvin mielellään kuuntelee ja katselee. Sinulla on samaan aikaan sekä rentouttava että voimaannuttava ulosanti, ja olit erittäin läsnä koko tilaisuuden aikana. Luentosi johti moneen oivallukseen, ja se tunne, oivaltamisen tunne, on arvokasta ja antoisaa. Silloin ollaan asian ytimessä."
Spotlight tapahtumat
Read More
"Jaanan puheenvuoro opiskelijoille suunnatussa tapahtumassamme oli ajatuksia herättävä sekä sopivasti yleisölle kohdennettu. Jaana puhui puheenvuorossaan ammattitaitoisesti sekä hän otti yleisön huomioon todella hyvin puheenvuoron aikana. Jaanan kokemuksen ammattipuhujana huomasi selkeästi niin puheenvuorossa kuin yhteistyössäkin. Jaanan kanssa työskentely on todella helppoa ja sujuvaa."
Etelä-Savon TYP-johtaja Helena Räisänen
Read More
"Aamupäivä oli ajatuksia herättävä, oman itsensä äärelle pysähtymisen hetki. Vaikka elämme epävarmuuden keskellä, meissä kaikissa on sisäisiä voimavaroja, joiden avulla voimme rakentaa sisäistä rauhaa. Luento antoi siihen hyviä eväitä ja teimme konkreettisia harjoituksia, jotka jäivät eri tavalla mieleen kuin pelkkä luennon kuunteleminen. Suosittelen lämpimästi!"
Business Campus TreKoottu palaute
Read More
"Oikein hyvä webinaari ja tärkeästä aiheesta, sai todellakin pohtimaan omia selviytymismalleja haastavassa tilanteessa! Todella hyvä koulutus ja erinomainen ja asiantuntevat puhuja. Jaana Hautala oli superhyvä esiintyjä. Vaikka osallistuinkin jo webinaariin, aion katsoa tämän vielä uudestaan ajan kanssa vielä läpi. Tämä oli todella hyvä seminaari, joka osui juuri ajan hermoon aihepiiriltään. Erittäin hyvä tilaisuus ja tästä saa esimiestyöhön työkaluja."
Artic Biomaterials OyMarjo Ketonen
Read More
"Työhyvinvointitiimimme löysi Jaanan Oivaltamaan koulutuksen. Jaana räätälöi meidän tarpeiden mukaisen interaktiivisen ja inspiroivan koulutuksen meille. Saimme tapahtuman, josta henkilöstö sai työkaluja, uutta näkökulmaa ja innostusta. Koulutus-luento sai paljon positiivista palautetta ja valitsemalla Jaanan myös työhyvinvointitiimimme sai onnistumiskokemuksen. Laatu ja kustannus kohtaavat erittäin kilpailukykyisellä tavalla. Jaanasta on moneksi."
Uudenmaan Elykeskuksen ylijohtajaPetri Knaatinen
Read More
"Jaana veti mainion kehittämispäivän aamupäivän Uudenmaan ELY-keskuksen E-vastuualueelle. Porukkaa osallistettiin hyvin ja poimittuihin lopputulemiin olimme erittäin tyytyväisiä. Jaana toteutti kokonaisuuden erinomaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suosittelen Jaanaa lämpimästi puhujaksi, fasilitaattoriksi kun toiminnan kehittämistä suunnittelette, vaikka suuremmallakin joukolla."
Täysii seminaariTamperetalo
Read More
Ihana, lämmin ja voimaannuttava. Upea puheenvuoro herätti ajattelemaan, mitä kaikkia uskomuksia itsestään sitä kantaa mukanaan. Pidin paljon Jaana pohdiskelevasta tyylistä. Tottunut ammattiesiintyjä. Jaanan puheenvuoro oli aivan loistava ja se oli tärkeästä aiheesta, johon jokaisen aikuisen kannattaa tutustua."
Alma Talent
Read More
"Jaanan esitys oli koko päivien paras – aivan ihanan luonteva ja rauhallinen ja sai kuulijan uskomaan ja oivaltamaan asioita jo ihan läsnäolollaan. Paljon yksinkertaisia ja arkeen helposti otettavia vinkkejä. 1,5 h meni ihan siivellä ja asiaa olisi ollut enemmänkin. Aivan loistava!"
LähitapiolaMaria Laaksonen
Read More
"Jaanan valmennus toimi isollekin kuulijakunnalle, tuntui, että puhuu ”juuri minulle”. Jaana on läsnä ja helposti lähestyttävän oloinen aikuinen nainen. Tyyli esiintyä oli todella miellyttävä ja omakohtaiset kokemukset toivat esitykseen luotettavuutta. Uskon, että mukaan tarttui paljon uusia ajattelemisen arvoisia asioita."
PAM palvelualojen ammattiliitto ryMerja Vihersalo
Read More
"Jaana onnistui vetämään luennon 200 hengen yleisölle luennon niin, että kokemuksesta tuli jokaiselle henkilökohtainen. Kiitokset!"
Talousseminaari
Read More
"Jaana on ravisteleva puhuja, joka auttaa kyseenalaistamaan omia tottumuksiaan. Inspiroiva ja asiantunteva, joka tuo tieteellistä faktaa arkeen vietävällä tavalla."

NLP-koulutukset

Asou Kawa
Read More
”Jaanan NLP koulutus on hyvin silmiä avaava kokemus joka opettaa oman voimavarojen löytämisen sekä niiden käyttämisen omaksi hyödykseen, kukin itselleen oikealla tavallaan! Pidin koulutusta hyvin antoisana sekä arvokkaana kokemuksena omassa kehitysprosessissani! Jaana osaa avata sydämmesi sekä mielesi oivaltamaan vanhoja traumoja, sytykkeitä sekä itseäsi rajoittavilla uskomuksillasi. Pääset tutkimaan monia oivalluksia itsestäsi ja tuntemaan itsesi merkittävästi uudella tavalla. Lämmin suositus kaikille, jotka haluavat edetä elämässään oikeilla työkaluilla ja muuttaa itseään ja ihmisiä ympärillään arvokkaalla tavalla!"
Minna Talvitie
Read More
”Jaanan ohjauksessa NLP:n pariin, ensin tutustuen ja innostuksesta lisää kouluttautuen saavuttaen työyhteisöön erinomaisia työkaluja tiimityön ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lämpimästi suosittelen Jaanaa mentaalivalmentajana, työyhteisön kouluttajana ja esihenkilövalmentajana sekä NLP:n Practitioner, Master ja Trainer kouluttajana. Henkilökohtaisesti olen saanut Jaanan avustuksella ja innostuksella loputtomasti mahdollisuuksia oman itsensä kohtaamiseen ja parempaan johtamiseen. Tärkeitä elementtejä ovat myös mentaalivalmennukset yksilö-ja tiimitason kilpailuharjoitteisiin. Jaanan rohkea valmentava ote, säteilevä persoona ja laaja ammattitaito opastavat kohti energisoivaa vuorovaikutusta ja parempaa tietoisuutta; ratkaisuhakuisesti kohti onnistumisia. Kiitos Jaana!"
Irina Krohn
Irina Krohn
Read More
”Kompastuin onnenkantamoisesti Jaanan NLP-koulutukseen syksyllä 2021. Olin aloittanut samoihin aikoihin Turun yliopistossa ratkaisukeskeisen valmentajakoulutuksen ja NLP osoittautui aivan loistavaksi työkaluksi ratkesin rinnalla. Näin jälkeenpäin olen super kiitollinen, että olin juuri vuoden 2022 Jaanan opeissa. Vuosi oli suurten muutosten vuosi ja NLP auttoi ottamaan muutokset paremmin vastaan. Sain vihdoin itselleni mielen työkaluja, joita olisin kaivannut jo parikymppisenä opiskellessani markkinointia Wienin yliopistossa ja myöhemmin työelämässä. Koen, että olen saanut Jaanan vetämien NLP practitioner ja NLP master practitioner koulutuksien kautta niin henkilökohtaiseen elämääni kuin myös työelämään erittäin tärkeitä mielen taitoja, joiden avulla minun on mahdollista kasvaa rohkeasti ja läsnäollen. Kiitos Jaana huimasta henkisen kasvun vuodesta! Suosittelen Jaanan koulutuksia ja valmennuksia erittäin lämpimästi.”
Aino Karhu
Aino Karhu
Read More
”Hakeuduin NLP kurssille uteliaana ja kurssit yllättivät minut täysin ammattitaidolla kootulla monipuolisella sisällöllä. Kurssi oli täynnä innostavia näkökulmia mm. intuition käyttö, itsetuntemuksen kasvattaminen. Päiviin sisältyi paljon harjoitteita, jotka auttoivat laajentamaan ajattelua uudella tavalla ja tarjosivat loistavan mahdollisuuden reflektoida ryhmässä ja pareittain omaa kokemusta. NLP kurssi toimi minulle paikkana keskittyä ja pysähtyä tutkimaan omaa henkilökohtaista maailmaa. Minulle merkityksellistä oli se, että NLP on auttanut selkiyttämään omia tavoitteita ja löysin lisää rohkeutta mennä sinne, minne en ajatellut uskaltavani mennä, NLP kasvatti mielestäni piilo potentiaalia. Jaanan kursseilla oli rento, iloinen ja turvallinen ilmapiiri, osallistuin etänä; se antoi mahdollisuuden osallistua pitkästä välimatkasta huolimatta. Suosittelen lämpimästi Jaanan NLP kursseja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita syventämään omaa itsetuntemusta ja hankkimaan ajattelun taitoja.”
Kati Niemi
Kati Niemi
Read More
”Jaanalla on taito luoda rento, luottamuksellinen ja arvostava ilmapiiri toisilleen entisestään tuntemattomien ihmisten välillä. Hänen ohjauksessaan on turvallista tutkia, ihmetellä, epäröidä ja kokeilla monenlaisia NLP-tekniikoita, ja joka kerta oivaltaa omasta ajatusmaailmastaan ja itsestään jotain merkityksellistä. Olen ollut monessa Jaanan koulutuksessa mukana ja hänen innostamana jatkoin kouluttautumista aina NLP Traineriksi asti. NLP on tuonut paljon hyviä mielen apuvälineitä elämäni työkalupakkiin niin esimiestyöhön kuin yksityiselämään. Rajoittavien uskomusten purkuharjoitukset ja muiden ihmisten mallittaminen sekä elämänarvoihin liittyvät tutkistelut kiinnostivat kovasti myös oman avioeron keskellä. Osin niistä saamiin oivalluksiin pohjautuu kirjani Rakkauden (r) evoluutio. Kirjan liki 60 harjoitukseen, olen saanut inspiraatiota myös Jaanalta. Suosittelen Jaanan koulutuksia lämpimästi kaikille!”
Minna Koski
Minna Koski
Read More
”Kymmenvuotisen kasvupolkuni käänteentekevin löytö on ollut NLP. NLP oli jäänyt mieleeni opinnoissani vuonna 2003, ja keskellä henkilökohtaista kasvua 2018, löysin Jaanan valmennukset. Jaanan turvallisessa ja luottamuksellisessa ohjauksessa olen saanut runsaasti eväitä omien mielentaitojen ja ajattelutaitojen parantamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen arvojen kirkastumisen kautta. Kohtaamis- ja johtamistaidoissa on tapahtunut muutosta rakentavampaan suuntaan. Tiiviissä ryhmissä olen päässyt näkemään monta kaunista kasvutarinaa. NLP on nykyään niin vahvasti osa omaa ajattelua ja toimintaa, että olen jatkanut polkuani Traineriksi saakka. Jaanasta huokuu ihana energia ja lämmin läsnäolo valmennuksissa ja kaikissa kohtaamisissa. Jaana saa ihmisistä parhaan esille. Suosittelen vahvasti Jaanan valmennuksia kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.”
Tiina Thure-Toivonen
Tiina Thure-Toivonen
Read More
”Lähdin uteliaan innostuneesti Jaanan vetämään NLP-practitioner koulutuksen. Halusin löytää työkaluja esimiestyöhöni, kiireen kesyttämiseen ja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutus oli minulle ennen kaikkea matka omaan itseeni. Ensimmäistä kertaa elämässäni pystyin antamaan aikaa 16 päivää oman toimintani, vahvuuksieni, uskomuksien, toiveideni, pettymysten, menneisyyteni, nykyisyyteni ja tulevaisuuteni tarkasteluun. Jaanan luennot ja harjoitteet olivat hyvin laadittu kokonaisuus. Kiire kesyyntyi ja löysin uusia työvälineitä myös esimiestyöhöni. Voin vilpittömästi suositella Jaanan osaamista oman tai työyhteisönne kehittämisen tueksi.”
Sanabox Oy
Sanabox OySara Rouvinen
Read More
Jaana on yksi Suomen parhaista NLP valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.
Sohvi Nyman
Sohvi Nyman
Read More
”Jaana on lempeä ja intuitiivinen valmentaja, jonka opissa oli todella miellyttävää ja turvallista olla. Odotin jokaista koulutuspäivää innoissani ja tämä koulutus on huikea matka oivalluksia sekä kasvua itsensä kanssa. Pidin Jaanan tavasta ohjata ja kouluttaa ryhmää, hän loi luottamuksen ryhmään heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja koulupäivät olivat ihanan kiireettömiä. Päivän teemojen harjoituksia päästiin heti testaamaan opiskelukaverien kanssa ja se oli hyvä, kun sai heti vietyä opit käytäntöön, mikä toi itselle lisää varmuutta valmentajana. Innostuin NLP:stä joitakin vuosia sitten, kun minua oli sillä valmennettu ja Life coach opintojen ohella halusin NLP:n täydentämään valmentajan osaamistani. Muistan vieläkin hetken, kun yksi NLP harjoitus toi huikeamman lopputuloksen kuin vuoden terapia samasta aiheesta. NLP vei mukanaan ja master opinnot kutsuvat. Jaana on alansa ammattilainen ja suosittelen Jaanan koulutuksia kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.”