Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

NLP Trainer

NLP Trainer on sinulle, joka haluat ottaa oman sisäisen johtajuuden käyttöösi sekä kehittää vaikuttavia esiintymis-, kohtaamis- ja kouluttajataitoja. Kehittymismatkan kesto on noin 8 kuukautta ja se sisältää 21 koulutuspäivää, välityöskentelyä omien oppimisprojektien parissa sekä Mastermind- ryhmissä toimimista. Viimeinen koulutusjakso (2pv) on retriittimuotoinen, sisältäen yöpymisen sekä ateriat.

NLP Trainer koulutukseen kuuluu myös oma BigFive- persoonallisuusprofiili ja sen purku ryhmässä. Koulutuksen kaikkia teemoja käsitellään suhteessa omaan itseensä sekä muihin ihmisiin. Oivaltamaan NLP Trainer koulutus on vaikuttava yksilöllinen ja yhteisöllinen kasvumatka. Tutustu NLP Trainer koulutuksen pääteemoihin!

Koulutuksen hinta on 3250 € + alv 24%. Varaa paikkasi maksamalla nyt 100 € + alv 24% varausmaksu.

100,00  (sis. alv)

Koulutuksen muoto

Tuleva NLP Trainer aikataulu: Pe-su 14.-16.3, la-su 12.-13.4, la-su 17.-18.5, la-su 14.-15.6, la-su 16.-17.8, la-su 13.-14.9, la-su 25.-26.10, la-su 15.-16.11, la -su 13.-14.12, ja päätösretriitti 24.-25.1.2025.

Koulutukset järjestetään pienryhmissä (maks. 18 henkilöä per ryhmä). Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen sekä äänitteitä omaan käyttöön. Koulutustila sijaitsee Espoossa luonnon keskellä.

 

Hinta

3250 € (+alv 24 %). Hinta sisältää 21 koulutuspäivää, majoituksen ja ruokailun päätösretriitillä sekä BigFive- persoonallisuusprofiilin. NLP Trainer uusijoille hinta on -50 %. Varaamme muutaman paikan NLP Trainerin käyneille, jotka haluat tulla mukaan toiseen NLP Traineriin erikoishintaan.

Koulutuksen Earlybird-hinta on 2950 € (+alv24%). Hinta on voimassa 30.9.2024 asti.

Osamaksu
Voit maksaa koulutuksen kuukausittain ilman lisäkuluja viidessä tai jopa kahdeksassa erässä. Kirjoita varausmaksun yhteyteen “osamaksu” ja näin tämä huomioidaan laskutusten yhteydessä.

Varausehdot
Vahvistetun kurssipaikan voi peruuttaa maksutta kuukausi ennen koulutuksen alkamista. Kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista peruutetuista kurssipaikoista veloitetaan 70 % ja viikkoa ennen peruutetuista 100 %.

Varaa paikkasi klikkaamalla ostoskoriin varausmaksu.

 

Kouluttajat

Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on kouluttanut NLP:tä Suomessa yli 12 vuotta. Jaana on valmistunut Kalifornian NLPU:sta NLP Master Traineriksi vuonna 2019. Jaanalla on kouluttajana takanaan jo 40. pitkää NLP-koulutusta (joko NLP Practitioner tai NLP Master Practitioner koulutusta). NLP:n ohella Jaana toimii myös työelämäkehittäjänä, henkisenä valmentajana sekä on tietokirjailija

Toisena kouluttaja koulutuksessa toimii Anniina Hukari. Anniina on oppimisen ja kasvun valmentaja sekä business coach. Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus tuloksellisesta osaamisen kehittämisestä sekä vaikuttavista muutos- ja kehittämisprojekteista. Koulutukseltaan Anniina on diplomi-insinööri, Business coach master sekä NLP Trainer & Consultant (NLPU). Anniinalla on myös pedagoginen opettajanpätevyys.

 

NLP-sertifointi

Koulutuksesta saa sertifioinnin: NLP Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista, johtamisesta ja omasta kehittymisestä.

Tyytyväisiä kurssilaisia on jo satoja. Lue tai katso videolta lisää kurssilaisten kokemuksia.