Innostavia uutisia – olen lähtenyt omistajaksi ja sijoittajaksi mukaan Kuullaksen tiimiin mieltä kehittämään.

Intohimoni Oivaltamaan yrittäjänä on ollut mielen hyvinvoinnin kehittäminen, psyykkinen suorituskyky ja työelämän inhimillistäminen jo lähes 15:sta vuoden ajan. Vuosien saatossa olen saanut olla mukana monissa hyvinvointia ja ajattelua tukevissa hankkeissa. Kun kuulin Kuullaksen Irina Krohnin ja Saara Rantanen ajankohtaisesta liikeideasta tuoda lisää mielen hyvinvointia ennakoivasti kaikkien käyttöön, innostuin heti.

Tarvitsemme lisää systemaattista ymmärrystä sekä niin uudenlaista ajattelua kuin rohkeutta muuttaaksemme vallitsevaa kulttuuria.

On merkityksellistä liittyä osaksi Kuullaksen joukkoa omistajana, sijoittajana sekä hallituksen jäsenenä. Meitä on nyt huima Kuullaksen tiimissä porukka, jossa yhdistyy moninainen osaaminen sekä valtavan suuri sydän ja rohkeus luoda tulevaisuutta, jossa mielen proaktiivinen valmennus on mukana aktiivisesti lisäämässä työntekijöiden hyvinvointia ja kyvykkyyttä sekä ennaltaehkäisemässä mielen haasteita.

Tarvitsemme rohkeutta pysähtymiseen ja uudenlaisia näkökulmia, jotta löydämme selkeyttä päiviin ja osaamme käyttää piilevää potentiaaliamme. Siksi Kuullas.

Kuullas tarjoaakin yritysten työntekijöille uudenlaista mielen valmennusta joustavana digipalveluna. Kuullaksen mielen valmennus mahdollistaa, että työntekijät (niin yksilöt kuin tiimitkin) pystyvät kehittämään tämän ajan tärkeimpiä taitoja, kuten keskittymiskykyä, sosiaalista älykkyyttä, mielen joustavuutta ja tunnetaitoja.

Kuullaksen alustaratkaisun kautta työntekijöiden käytettävissä on joukko sertifioituja mielen ammattilaisia helposti ja joustavasti etäyhteyden kautta saavutettavissa.

Täältä pääset tutustumaan paremmin Kuullakseen!

#kuullas #mieltäkehittämässä #oivaltamaaan