Ensimmäiset webinaarimme olen pitänyt Anniina Hukarin kanssa kuusi vuotta sitten, joten nyt on jo yli hyvää tekevää webinaaria tullut pidettyä tuhansille ihmisillä, ja on ilo kutsua sinut mukaan vuoden 2025 webinaarehin!
Tulevat webinaari:
Pe 24.2. klo 09-09.45: Mielen hyvinvointi ja henkinen vahvuus – Ilmoittaudu mukaan!
Epävarmuus on osa työnarkea tällä hetkellä, mutta onko meillä taitoa käsitellä muutoksen tuomaa psyykkistä ja kognitiivista kuormitusta. Epävarmuuden ja tiedon puutteen keskellä psyykkisen suorituskyvyn vaatimukset kasvavat koko ajan, ja myös mielen hyvinvointi on noussut tärkeään rooliin.
Muutoksessa mielen hyvinvointi on mm. muutosten tuomien ajatusten sekä tunteiden ymmärtämistä sekä ihmisten erilaisten toimintamallien tukemista. Ymmärrämmekö mielen hyvinvoinnin todellista merkitystä ja otammeko riittävästi ihmisiä mukaan kehittämän muutoksiin tuomia haasteita ja mahdollisuuksia?
Webinaarin sisältöä muun muassa:
-Mielen hyvinvointi
-Psyykkisen ja kognitiivisen kuorman vaikutus
-Miten tuemme ihmisiä muutosten keskellä?
Innostu mukaan oivalluttavaan webinaariin, jossa saat tutkittua tietoa ja konkreettisia käytännön työkaluja.
Menneet webinaarit:
Tammikuun 2025 1. webinari: NLP:n hyödyt työelämässä – Webinaaritallenne katsotavaksi
Neurolingvistinen ohjelmointi on käytännönläheinen ja toimiva työkalu hyvinvoinnin vahvistamiseen sekä työelämän inhimillistämiseen. NLP on tietoisuuden lisäämisen työkaluja ja teknologia, jolla oppii viisaampaa vuorovaikutusta, uudenlaisia ajattelumalleja sekä näkökulmia, vahvempaa intuition käyttöä, erilaisten ihmisen ymmärtämistä sekä yhteyden rakentamisen taitoa haastavissakin tilanteissa.
World Economic Forumin raportissa vuonna 2023 nousevat työelämätaidot ovat: Analyyttinen ajattelu, luova ajattelu, johtajuus ja sosiaaliset taidot, resilienssi ja joustavuus, uteliaisuus ja elinikäinen oppiminen, motivaatio ja itsetuntemus, empatia ja aktiivinen kuuntelua sekä tekoäly ja teknologia ymmärrys. NLP tekniikoilla voidaan kehittää sekä tutkia juuri Future of Jobs raportin työelämätaitoja.
Koska NLP-tekniikat keskittyvät kielen, ajatusmallien ja käyttäytymisen väliseen suhteeseen, ne voivat auttaa parantamaan viestintää, motivaatiota ja yleistä suorituskykyä ja hyvinvointia.
-Kuvittele itsesi kohdallasi tilanteita, joissa löydät uusia näkökulmia sekä ajattelumalleja tai huomaat käyttäväsi viisaampia kommunikointitapoja, jolloin viesti menee perille paremmin.
-Kuvittele, että opit säätämään tunteita niissä hetkissä, jolloin reaktiivisuus alkaa viedä mukanaan, mutta huomaatkin tunneälykkäästi reakoivan tilannetajuisesti.
NLP avulla saat selville mm. miten aivosi prosessoi informaatiota, miten voit rakentaa uusia ajattelumalleja ja uskomuksia sekä kuinka voit vaikuttaa omaan sisäiseen tilaasi ja motivoitumiseesi. NLP työkaluilla opit vahvistamaan omia voimavaroja stressaavissakin tilanteissa sekä resilienssiä sekä opit uteliasta ja luovaa ajattelua. Tutustumalla NLP:n saat tietoisuutta, työkaluja ja tekniikoita, joilta on kehitetty jo yli 50 vuotta.
Marraskuun webinaari: Haastavat vuorovaikutustilanteet tiimityössä – Webinaaritallenne katsottavaksi!
Onko yhteistyö töissä hankalaa? Huono ilmapiiri? Vaikeita tyyppejä? Haastava tilanne?
Käännä konflikti mahdollisuudeksi.
Haastavat vuorovaikutustilanteet ovat meille kaikille tuttuja. Vuorovaikutus on tasapainoilu ja epäselkeä viestintä ja väärin tulkittu ele vie helposti metsään. Jatkuvassa muutoksessa, kiire ja stressi on usein myös läsnä ja me emme aina arvota aikaa siihen. miten luodaan yhteys toiseen ihmiseen tai miten vahvistetaan tiimin sisällä luottamuksellista yhteyttä.
Webinaarin sisältöä:
- Miten lisätään dialogia, ja saadaan uusia näkökulmia haastaviin tilanteisiin?
- Psykologisen turvan ja luottamuksen merkitys.
- Konflikti: Uhka vai mahdollisuus
- Rohkeus puuttua vaikeisiin asioihin ja tekijöihin.
Lokakuun 2. webinaari: Myönteisyys voimavaroiksi tiimeissä – miten taltuttaa ajan kyynisyys – Webinaaritallenne katsottavaksi
Tämä aika haastaa meidän ajatteluamme sekä niitä silmälaseja, joilla katsomme maailmaa ja ympäristöämme. Ei ole niin helppo nähdä resursseja tai myönteisyyttä ympärillä tällä hetkellä, vaan näemme helpommin ympäristön uhkia ja kauhukuvia, jotka voivat saada meidät ylireagoimaan sekä sitä kautta väsymään.
Myös kyynisyys on kasvava ongelma meillä. Kyynisyys on sitä epäluuloa, jolla kyynikko suojaa itseään. Kyyninen ihminen voi ei näe välttämättä työkavereista hyvää vaan sättii ympärillä olevia. Tänä aikana tarvitsemme kuitenkin lisää myönteisyyttä ja vahvuuksia tiimien vuorovaikutuksessa.
Kun ihminen käyttää myönteisyyttä ja vahvuuksiaan elämässään, hän on energisempi, tavoitteellinen ja kokee itsensä hyvinvoivaksi. Myönteisyys avaa epäluuloa enemmän näkemään uusia mahdollisuuksia sekä vaihtoehtoja asioissa.
Lokakuun 1.webinaari: Psyykkinen kuormitus ja mielen hyvinvointi
Epävarmuus on osa työnarkea tällä hetkellä, mutta onko meillä taitoa käsitellä muutoksen tuomaa psyykkistä kuormitusta. Epävarmuuden ja tiedon puutteen keskellä psyykkisen suorituskyvyn vaatimukset kasvavat koko ajan, ja myös mielen hyvinvointi on noussut tärkeään rooliin.
Muutoksessa mielen hyvinvointi on mm. muutosten tuomien ajatusten sekä tunteiden ymmärtämistä sekä ihmisten erilaisten toimintamallien tukemista. Ymmärrämmekö mielen hyvinvoinnin todellista merkitystä ja otammeko riittävästi ihmisiä mukaan kehittämän muutoksiin tuomia haasteita ja mahdollisuuksia?
Syksyn ensimmäinen webinaari pidettiin aiheesta miten johtaa omaa energiaa optimaalisesti.
Webinaarissa aiheina mm::
-Miten optimaalisen energian johtamisella mahdollistaa keskittyneen toimintakyvyn?
-Hyvä suorituskyky syntyy palautumisen ja kuormituksen tasapainosta – miten se tehdään?
-Miten minimoit kuormittavia asioita, jotka heikentävä toimintakykyä?
-Kuinka opit tiedostamaan ne uskomukset ja ajattelumallit, jotka estävä optimaalista energian johtamista?
Kesällä pidimme webinaarin mielen hyvinvointi muutoksen keskellä. Löydät webinaaritallenteen täältä!
Webinaarissa aiheina mm:
-Mielen hyvinvointi muutoksen keskellä
-Muutos prosessin vaiheet ja siihen liittyvät tunteet
-Ihmisten erilaiset ajattelu ja toimintamallit muutoksiin
-Miten tuemme ihmisiä muutosten keskellä?