Mentaalivalmennus on tie huippusuoritukseen ja hyvinvointiin. Miten löytää tasapainoa ja vapauttaa piilevää potentiaali käyttöön? Mentaalivalmennuksella kehitetään muun muassa paineensietokykyä, keskittymiskykyä sekä mielen ja kehon optimaalista yhteispeliä.

Mentaali­valmennus

Mentaalivalmennus on parhaimmillaan toiminnallista ja käytännönläheistä. Mentaalivalmennus lähtee aina yksilöllisestä kohtaamisesta sekä 100 % luottamuksen rakentamisesta. Mentaalivalmennuksiin tuon mukaan työkaluja ja tekniikoita, joita on helppo siirtää heti omaan arkeen. Mentaalivalmennus kehittää ja vahvistaa henkisiä voimavaroja, vuorovaikutustaitoja ja tunteiden hallintaa.

 

Valmennuksesta saa apua elämän muutostilanteisiin. Usein hyvinvoinnin esteenä voi olla jumiutuneet ajattelu-, tunne- ja toimintamallit sekä uskomukset. Käytänkin valmennuksissa coaching-menetelmien sekä psykologian ohella myös NLP:tä, mindfulnessia, rentoutusmenetelmiä ja halutessasi hypnoosia.

 

Joskus alitajuiset uskomukset tai erilaiset pelkotilat tai fobiat ovat estämässä optimaalisen hyvinvoinnin potentiaalin löytymistä. Erilaiset rentoutusmenetelmät ja hypnoosi auttavat uskomusten sekä alitajuisten pelkotilojen poistamiseen. Varaa aika sähköpostilla jaana.hautala@oivaltamaan.fi ja poista esteet sinun potentiaalisi edestä !

Valmennukset urheilijoille ja valmentajille

NLP for Sports

Mikä tekee sen todellisen eron urheilussa, kun fyysiset rajat tulevat vastaan? Miten luodaan voittajia? NLP for Sports on tiivis urheilijoille, valmentajille, personal trainereille ja hyvinvointialan ammattilaisille suunniteltu kokonaisuus mentaalityökaluihin.

 

Jaanan NLP for Sports -valmennus oli kevääni kohokohta. Kurssilta jäi fiilis, että nyt on matskunipussa sellainen työkalusetti urheilun ja elämän pelikentälle, että uskaltaa tähdätä vaikka kuuhun.
– Aapo Summanen

Urheilijan mentaalivalmennus

Urheilija pyrkii optimaaliseen suoritustilaan. Flow’n sekä myötä urheilija saa käyttöönsä voimavaroja, joiden olemassaolosta on kenties aiemmin ollut vain aavistus!

Mentaalivalmennus tähtää mielen ja kehon saumattomaan yhteispeliin ja oikeanlaiseen keskittymiskykyyn. Työkalut ovat toiminnallisia ja helposti vietävissä harjoituskentille ja kilpailuihin. Käytän valmennuksissa ratkaisukeskeisiä ja NLP-menetelmiä, positiivista psykologiaa sekä erilaisia rentoutusmenetelmiä.

Valmentajana olen mahdollistaja, oivalluttaja, opas ja tsemppari. Yksilöllinen ja luottamuksellinen valmennus lähtee aina Sinun tarpeistasi.

Huipulta hallittuun tyhjiöön®

Mitä tapahtuu, kun urheilu-ura päättyy? Uran jälkeinen tyhjiö on asia, josta puhutaan avoimesti vielä liian vähän.

Huipulta hallittuun tyhjiöön® on konsepti, joka auttaa urheilijaa löytämään elämän askelmerkit urheilu-uran jälkeen. Valmennus tähtää pysyvään muutokseen ja innostuksen löytymiseen. Valmennus myös kokoaa yhteen eri lajien urheilijoita ja luo näin puitteet uudelle lajiliitot yhdistävälle vertaisryhmälle.

Top2Top Akatemia ja Huipulta hallittuun tyhjiöön® pilottivalmennus toteutettiin onnistuneesti vuonna 2015-2017 Opetusministeriön tukemana. Kerron mielläni onnistuneesta projektista lisää.

Syvärentoudella parempaan palautumiseen ja huippusuoritukseen

Syvärentoutumisella ja  hypnoosiharjoituksilla voidaan kehittää ja vahvistaa monia henkisiä voimavaroja. Harjoitukset parantavat keskittymiskykyä sekä auttavat palautumisessa. Syvärentoutumisen tilassa tai hypnoositilassa voidaan  esimerkiksi vahvistaa tavoitteita ja motivaatiota, käsitellä jännitystä, edistää rentoutumisesta tai stressin hallintaa.

Syvärentoutusharjoittelu ohjaten on monella vielä käyttämätön voimavara. Erilaiset syvärentoutusmenetelmät – ja hypnoosi auttavat myös uskomusten sekä pelkotilojen poistamiseen. Varaa aika varauskalenterista ja tule tutustumaan!