Voi paremmin ja menesty! Haluatko eroon potentiaalin rajoitteista: Stressinhallinta- ja rentousvalmennukset, uskomusten purku ja mentorointi.
NLP-valmennus on tie menestykseen ja onnellisuuteen!

Mentaalivalmennus: matka hyvään oloon ja menestykseen

Omat oivallukset synnyttävät myönteistä virettä, joka vaikuttaa energisyyteen ja motivaatioon. Autamme asiakkaitamme pysähtymään omaan potentiaalin äärelle ja kasvamaan seuraavalla tasolle.

Sisältä alkava kasvu synnyttää pysyvää muutosta! Innostuneena, energisenä ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivana johdat itseäsi ja vaikkapa työssäsi muita. Suositut luennot sekä NLP-koulutukset myös tarjoavat työkaluja muutokseen.

Varaa aikasi henkilökohtaiseen mentaalivalmennukseen ja mentorointiin.

Espoon Lasilaaksossa aikoja Jaana Hautalan mentaalivalmennukseen ja mentorointiin: myös stressinhallinta- ja rentoutumisvalmennus sekä hypnoosiohjaus. Valmennustila sijaitsee Espoossa: Peilikuja 7, 02780 Espoo. Varaa aikasi varauskalenterista. 

Oivaltamaan-rentoutusäänitteet katkaisevat myös kiireen, lievittävät kehon jännitystiloja, parantavat unen laatua ja lisäävät tietoista läsnäoloa. Rentous luo tasapainoa, harmoniaa ja tuottaa hyvän olon tunnetta. Rentoutukset ovat pituudeltaan 13-20 minuuttia.

Kuuntele ilmainen rentoutus ja klikkaa itsesi Oivaltamaan-kauppaan!

NLP-valmennus ja -koulutus antavat avaimia tasapainoon ja onnellisuuteen

NLP Practitioner
16 pv

NLP-koulutuksista NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Sertifioitu NLP-koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa myönteisesti.

NLP Master Practitioner
16 pv

NLP Master Practitioner on sertifioitu jatkokoulutus, joka syventää NLP-osaamista. Koulutuksessa syvennytään NLP:n käyttöön harjoitellen, ihmetellen ja oivaltaen, sekä yhdessä pienryhmässä että itsenäisesti. Aktivoidaan intuitiivista mieltä ja avarretaan omaa maailmaa samalla, kun Practitioner-tason taitojen käyttö edistyy.

Mielen Voimaa ja Tasapainoa -illat

NLP-oivalluttavat harjoitteluillat on kaikille jo vähintään NLP -peruskoulutuksen käyneille. Jos kaipaat NLP-harjoittelua innostavassa ryhmässä, tervetuloa mukaan voimaannuttaviin iltoihin. Iltoihin mahtuu max 14 osallistujaa. Kaikkien iltojen aikana on hieman teoriaa teeman mukaisesti ja paljon syventäviä NLP-harjoituksia. Jokaiseen iltaan voi osallistua myös erikseen.

Syksyn 2018 teemat ovat:

  • Intohimo, tarkoitus ja luovuus  to 6.9
  • Intuition voima ja sydämen viisaus ke 10.10
  • Luo itsesi uudelleen – uskomusten energia to 8.11

Aika

Klo 17.30-20.00. Kahvi ja teetä on tarjolla klo 17.00 alkaen, joten tervetuloa verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Paikka

Lasilaakson koulutustila, Peilikuja 7, 02780 Espoo

Hinta

40 € / ilta tai 100 € kaikki kolme iltaa ( sis. alv)

Lisätietoa illoista:

Intohimo, tarkoitus ja luovuus to 6.9

Illan aikan työkennellään sisäisten voimavarojen ja potentiaalin lähteilä. Harjoitellaan kehon ja mielen tasapainoa kohti rentoutta. Luodaan omat tavoitteet syksyyn sekä aktivoidaan omaa luovuutta.

Intuition voima ja sydämen viisaus ke 10.10

Intuitiivisia taitoja voi ja kannattaa systemaattisesti harjoittaa. Illan aikana pysähdytään kuulemaan sisäistä viisautta sekä sydämen ääntä. Virittäydytään intuition äärelle sekä tehdään intuitiivisia harjoituksia.

Luo itsesi uudelleen – uskomusten energia to 8.11

Jokainen meistä voi päästä irti piintyneistäkin ajattelumalleista ja tunnereaktioista sekä luoda elämäänsä uudelleen. Illan aika puretaan jarruttavien uskomusten energiaa ja luodaan uudenlaista tulevaisuutta.

Varaa paikkasi hyvissä ajoin.

Valmennusillat koostuvat kokoontumisista, joissa kehitetään omaa henkistä potentiaalia, etsitään piileviä voimavaroja, innostutaan ja rauhoitutaan eri työkalujen avulla. Jokaisesta illasta saat välineitä arkeen vietäväksi.

Teemoja esimerkiksi:

  • Oman energian johtaminen
  • Uskomukset ja omat voimavarat
  • Mielen voima ja intuition intuition
  • Vaikuttava vuorovaikutus

NLP-iltojen sarja on menossa syksyllä 2018. Voit osallistua yksittäiseen iltaan tai kaikkiin iltoihin mielenkiinnon mukaan!

Henkilökohtainen mentaalivalmennus

Henkilökohtainen mentaalivalmennus auttaa pysähtymään: mieli rauhoittuu ja keskityt elämään tässä hetkessä.

Valmennustapaamiset ovat kohtaamisia, joissa pääset oivaltamaan itse erilaisten harjoitusten avulla. Käytän valmennuksessa ratkaisukeskeisiä ja NLP-menetelmiä, positiivista psykologiaa sekä erilaisia rentoutusmenetelmiä.

Valmentajana olen mahdollistaja, oivalluttaja, mentori ja tsemppari. Yksilöllinen ja luottamuksellinen valmennus lähtee aina Sinun tarpeistasi.