Voi paremmin ja menesty! Haluatko eroon potentiaalin rajoitteista: Stressinhallinta- ja rentousvalmennukset, uskomusten purku ja mentorointi.

Mentaalivalmennus: matka hyvään oloon ja menestykseen

Omat oivallukset synnyttävät myönteistä virettä, joka vaikuttaa energisyyteen ja motivaatioon. Autan asiakkaitani pysähtymään omaan potentiaalin äärelle ja kasvamaan seuraavalla tasolle.

Sisältä alkava kasvu synnyttää pysyvää muutosta! Innostuneena, energisenä ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivana johdat itseäsi ja vaikkapa työssäsi muita. Suositut luennot sekä NLP-koulutukset myös tarjoavat työkaluja muutokseen.

Varaa aikasi henkilökohtaiseen mentaalivalmennukseen ja mentorointiin.

Espoon Lasilaaksossa aikoja Jaana Hautalan mentaalivalmennukseen ja mentorointiin: myös stressinhallinta- ja rentoutumisvalmennus. Valmennustila sijaitsee Espoossa: Peilikuja 7, 02780 Espoo. Varaa aikasi varauskalenterista. 

Oivaltamaan-rentoutusäänitteet katkaisevat myös kiireen, lievittävät kehon jännitystiloja, parantavat unen laatua ja lisäävät tietoista läsnäoloa. Rentous luo tasapainoa, harmoniaa ja tuottaa hyvän olon tunnetta. Rentoutukset ovat pituudeltaan 13-20 minuuttia.

Kuuntele ilmainen rentoutus ja klikkaa itsesi Oivaltamaan-kauppaan!

NLP-valmennus ja -koulutus antavat avaimia tasapainoon ja onnellisuuteen

NLP Practitioner
16 pv

NLP-koulutuksista NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Sertifioitu NLP-koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa myönteisesti.

NLP Master Practitioner
16 pv

NLP Master Practitioner on sertifioitu jatkokoulutus, joka syventää NLP-osaamista. Koulutuksessa syvennytään NLP:n käyttöön harjoitellen, ihmetellen ja oivaltaen, sekä yhdessä pienryhmässä että itsenäisesti. Aktivoidaan intuitiivista mieltä ja avarretaan omaa maailmaa samalla, kun Practitioner-tason taitojen käyttö edistyy.

Mielen Voimaa ja Tasapainoa -illat

NLP-oivalluttavat harjoitteluillat on kaikille jo vähintään NLP -peruskoulutuksen käyneille. Jos kaipaat mielen ja tasapainon-harjoittelua innostavassa ryhmässä, tervetuloa mukaan voimaannuttaviin iltoihin. Iltoihin mahtuu max 14 osallistujaa. Kaikkien iltojen aikana on hieman teoriaa teeman mukaisesti ja paljon syventäviä NLP-harjoituksia. Jokaiseen iltaan voi osallistua myös erikseen.

Syksyn 2019 tulevat teemat ovat:

  • Intohimo, tarkoitus ja luovuus
  • Intuition voima ja sydämen viisaus
  • Luo itsesi uudelleen – uskomusten energia

Aika: Syksyn illat tullaan päivittämään syys-marraskuun 2019 aikana. Oivaltamaan facebook sivuilta löydät aina uusimmat tiedot avoimista valmennuksista ja tapahtumista.

Paikka

Lasilaakson koulutustila, Peilikuja 7, 02780 Espoo

Hinta

40 € / ilta tai 100 € kaikki kolme iltaa ( sis. alv)

Lisätietoa illoista:

Intohimo, tarkoitus ja luovuus 

Illan aikan työkennellään sisäisten voimavarojen ja potentiaalin lähteilä. Harjoitellaan kehon ja mielen tasapainoa kohti rentoutta. Luodaan omat tavoitteet syksyyn sekä aktivoidaan omaa luovuutta.

Intuition voima ja sydämen viisaus

Intuitiivisia taitoja voi ja kannattaa systemaattisesti harjoittaa. Illan aikana pysähdytään kuulemaan sisäistä viisautta sekä sydämen ääntä. Virittäydytään intuition äärelle sekä tehdään intuitiivisia harjoituksia.

Luo itsesi uudelleen – uskomusten energia

Jokainen meistä voi päästä irti piintyneistäkin ajattelumalleista ja tunnereaktioista sekä luoda elämäänsä uudelleen. Illan aika puretaan jarruttavien uskomusten energiaa ja luodaan uudenlaista tulevaisuutta.

Valmennusillat koostuvat kokoontumisista, joissa kehitetään omaa henkistä potentiaalia, etsitään piileviä voimavaroja, innostutaan ja rauhoitutaan eri työkalujen avulla. Jokaisesta illasta saat välineitä arkeen vietäväksi.

NLP-iltojen sarja on tulossa syksyllä 2019. Voit osallistua yksittäiseen iltaan tai kaikkiin iltoihin mielenkiinnon mukaan!

Henkilökohtainen mentaalivalmennus

Henkilökohtainen mentaalivalmennus auttaa pysähtymään: mieli rauhoittuu ja keskityt elämään tässä hetkessä.

Valmennustapaamiset ovat kohtaamisia, joissa pääset oivaltamaan itse erilaisten harjoitusten avulla. Käytän valmennuksessa ratkaisukeskeisiä ja NLP-menetelmiä, positiivista psykologiaa sekä erilaisia rentoutusmenetelmiä.

Valmentajana olen mahdollistaja, oivalluttaja, mentori ja tsemppari. Yksilöllinen ja luottamuksellinen valmennus lähtee aina Sinun tarpeistasi.