Voi paremmin ja menesty elämässäsi! Haluatko eroon potentiaalin rajoitteista? Stressinhallinta- ja rentousvalmennukset, uskomusten purku ja mentorointi.

Mentaalivalmennus – oivalluksia hyvään oloon ja menestykseen

Omat oivallukset synnyttävät myönteistä virettä, joka vaikuttaa energisyyteen ja motivaatioon. Autan asiakkaitani pysähtymään omaan potentiaalin äärelle ja kasvamaan seuraavalla tasolle.

 

Sisältä alkava kasvu synnyttää pysyvää muutosta! Innostuneena, energisenä ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivana johdat itseäsi ja vaikkapa työssäsi muita. Suositut luennot sekä NLP-koulutukset myös tarjoavat työkaluja muutokseen.

 

Valmennuskokemuksia ja palautteita:

“Oot aina täysin läsnäkeskusteluissa ja aidosti välität sekä haluat auttaa. Taitava kyky asettua toisen asemaan ja löytää keinoja/harjoitteita jotka auttavat. Lämmin ihminen ja helposti  lähestyttävä” KIITOS! Emma Laine

 

Jaana on ollut minulle loistavana tukena jo useamman vuoden ajan: ensin huippu-urheilijana uran lähestyessä loppua Olympiakomitean ja eri lajiliittojen yhteisessä ”Huipulta hallittuun tyhjiöön”-projektissa, uran loputtua työnhakuprosessissa (sain juuri sen työn minkä halusinkin, yli sadan hakijan joukosta) sekä minut valittiin Palloliiton 1.varapuheenjohtaksi (ensimmäisenä naisena Palloliiton historiassa). Jaana omaa mahtavan kyvyn saada juuri Sinun parhaat puolesi esiin, yhdessä pohtien mutta samalla myös vahvasti rohkaisten ja valaen uskoa unelmiin. Rautaiseen asiantuntemukseen kun lisätään vielä hänen aurinkoinen& empaattinen persoonansa, niin yhtälö on täydellinen näihin hommiin. Iso kiitos siis sinulle Jaana!!- Katri Matsson

 

”Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.” Sara Rouvinen, yrittäjä

 

“Jaanan tietämys ja taito mentaalivalmennukseen liittyen ovat käsittämättömän suuria. Lisäksi arvostan kovasti hänen avarakatseisuuttaan ja suvaitsevaisuuttaan niin ihmisten, tilanteiden, asioiden kuin valmennuksenkin suhteen. Vankka kokemus näkyy ja tuntuu – suosittelen Jaanaa todella lämpimästi!” Riina Laaksonen Start up yrittäjä
”Onnistuit todellakin avaamaan mun “uintilukot” ja löytämään ilon ja rentouden uintiin.  Kiitos vielä kovasti. Teet todella arvokasta työtä ja olet varmasti yksi edelläkävijä Suomessa.” Kirsi triatlonin harrastaja
Jaanan valmennus toimi isollekkin kuulijakunnalle, tuntui, että puhuu ”juuri minulle”.  Jaana on läsnä ja helposti lähestyttävän oloinen aikuinen nainen. -Lähitapiola, Maria Laaksonen

Varaa aikasi henkilökohtaiseen mentaalivalmennukseen ja mentorointiin.

Espoon Lasilaaksossa aikoja Jaana Hautalan mentaalivalmennukseen, coachingiin ja mentorointiin: myös stressinhallinta- ja rentoutumisvalmennus. Valmennustila sijaitsee Espoossa: Peilikuja 7, 02780 Espoo.

 

Oivaltamaan-rentoutusäänitteet katkaisevat myös kiireen, lievittävät kehon jännitystiloja, parantavat unen laatua ja lisäävät tietoista läsnäoloa. Rentous luo tasapainoa, harmoniaa ja tuottaa hyvän olon tunnetta. Rentoutukset ovat pituudeltaan 13-20 minuuttia.

Kuuntele ilmainen rentoutus ja klikkaa itsesi Oivaltamaan-kauppaan!

NLP-valmennus ja -koulutus antavat avaimia tasapainoon ja onnellisuuteen

NLP Practitioner
16 pv

NLP-koulutuksista NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Sertifioitu NLP-koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa myönteisesti.

NLP Master Practitioner
16 pv

NLP Master Practitioner on sertifioitu jatkokoulutus, joka syventää NLP-osaamista. Koulutuksessa syvennytään NLP:n käyttöön harjoitellen, ihmetellen ja oivaltaen, sekä yhdessä pienryhmässä että itsenäisesti. Aktivoidaan intuitiivista mieltä ja avarretaan omaa maailmaa samalla, kun Practitioner-tason taitojen käyttö edistyy.

Mielen Voimaa ja Tasapainoa -illat

NLP-oivalluttavat harjoitteluillat on kaikille jo vähintään NLP -peruskoulutuksen käyneille. Jos kaipaat mielen ja tasapainon-harjoittelua innostavassa ryhmässä, tervetuloa mukaan voimaannuttaviin iltoihin. Iltoihin mahtuu max 16 osallistujaa. Kaikkien iltojen aikana on hieman teoriaa teeman mukaisesti ja paljon syventäviä NLP-harjoituksia. Jokaiseen iltaan voi osallistua myös erikseen.

 

Iltoja tullaan jatkamaan syksyllä 2020 teemoilla:

  • Ikigai, Intohimo, tarkoitus ja luovuus
  • Intuition voima ja sydämen viisaus
  • Luo itsesi uudelleen – uskomusten energia

 

Aika: Syksyn illat tullaan päivittämään kesän 2020 aikana. Oivaltamaan facebook sivuilta löydät aina uusimmat tiedot avoimista valmennuksista ja tapahtumista.

 

Paikka:Lasilaakson koulutustila, Peilikuja 7, 02780 Espoo

 

Hinta:40 € / ilta tai 100 € kaikki kolme iltaa ( sis. alv)

 

Lisätietoa illoista:

Intohimo, tarkoitus ja luovuus 

Illan aikan työkennellään sisäisten voimavarojen ja potentiaalin lähteilä. Harjoitellaan kehon ja mielen tasapainoa kohti rentoutta. Luodaan omat tavoitteet syksyyn sekä aktivoidaan omaa luovuutta.

 

Intuition voima ja sydämen viisaus

Intuitiivisia taitoja voi ja kannattaa systemaattisesti harjoittaa. Illan aikana pysähdytään kuulemaan sisäistä viisautta sekä sydämen ääntä. Virittäydytään intuition äärelle sekä tehdään intuitiivisia harjoituksia.

 

Luo itsesi uudelleen – uskomusten energia

 

Jokainen meistä voi päästä irti piintyneistäkin ajattelumalleista ja tunnereaktioista sekä luoda elämäänsä uudelleen. Illan aika puretaan jarruttavien uskomusten energiaa ja luodaan uudenlaista tulevaisuutta.

 

Valmennusillat koostuvat kokoontumisista, joissa kehitetään omaa henkistä potentiaalia, etsitään piileviä voimavaroja, innostutaan ja rauhoitutaan eri työkalujen avulla. Jokaisesta illasta saat välineitä arkeen vietäväksi.

 

NLP-iltojen sarja on tulossa syksyllä 2020. Voit osallistua yksittäiseen iltaan tai kaikkiin iltoihin mielenkiinnon mukaan!

Henkilökohtainen mentaalivalmennus

Henkilökohtainen mentaalivalmennus auttaa pysähtymään: mieli rauhoittuu ja keskityt elämään tässä hetkessä enemmän.

 

Valmennustapaamiset ovat kohtaamisia, joissa pääset oivaltamaan itse erilaisten harjoitusten avulla. Käytän valmennuksessa ratkaisukeskeisiä valmennus- ja NLP-menetelmiä, positiivista psykologiaa sekä erilaisia tietoisuus- ja rentoutus menetelmiä.

 

 

Valmentajana olen mahdollistaja, oivalluttaja, mentori ja tsemppari. Yksilöllinen ja luottamuksellinen valmennus lähtee aina Sinun tarpeistasi.