Avoimet koulutukset

Kuluneet vuodet ovat olleet poikkeuksellisia, ja nyt jos koskaan tarvitsemme työkaluja oman itsemme sekä työyhteisömme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä henkisen suorituskyvyn löytämiseen.

 

Oivaltamaan tarjoaa avoimia koulutuksia sekä rakentaa yhteistyökumppaneiden kanssa uusia verkkovalmennuksia niin palautumiseen, ajattelutaitoihin kuin henkiseen suorituskykyyn. Koulutukset ja verkkovalmennukset ovat työkaluja kestävään muutokseen. On tärkeä kyky osata olla läsnä hetkessä sekä kasvaa ja kehittyä ihmisenä, asiantuntijana, esihenkilönä ja kumppanina. Oman ja yhteisen viisauden ja potentiaalin aktivointi lähtee pysähtymisestä ja ajatuksesta. Hyvä elämäkin on seurausta taitavammasta ajattelusta.

 

Tervetuloa ilmoittautumaan suosittuihin NLP-koulutuksiin tai muihin valmennuksiin, jotka kiinnostavat sinua. Voit tilata verkkovalmennuksia tai klikata koriisi myös palauttavia rentoutusäänitteitä. Löydät kaupasta myös maksuttomia äänitteitä luomaan hyvää oloa elämääsi.

 

Emme voi ennalta määritellä, millaisia käänteitä kohtaamme. Jokainen meistä tarvitseekin tästä syystä kykyä palautua muutosten keskellä sekä taitoja suoriutua epävarmuuden ja paineiden äärellä.

 

Tervetuloa mukaan innostaviin, inspiroiviin ja oivalluttaviin koulutuksiini ja valmennuksiini! –Jaana