Rohkeiden aikuisten kirja&  Selkäkipu ja mielen voima

LÖYDÄ LISÄÄ SISÄISTÄ VOIMAA, LÄSNÄOLOA JA HYVINVOINTIA

Kaksi upeaa tietokirjaa mielentaidoista, itsensä kehittämisestä ja kasvusta.

Rohkeiden aikuisten kirja – vapaudu uskomusten kahleista

Julkaistiin marraskuussa 2019 Readme kustantamana. Kirja  toimii matkaoppaanasi, jotta kuulet paremmin omaa sisäistä ääntäsi ja uskallat pysähtyä rohkeasti sinun elämäsi äärelle. Kaikkien elämä on täynnä niitä uskomusesteitä, jotka ohjaavat elämäämme meidän itsemme sitä tiedostamatta. Kirjan avulla voit luoda elämääsi uudelleen kuin myyttinen feenikslintu. Elämä on ainutlaatuista, ja jokainen meistä voi rakentaa siitä oman näköistä. Kirjan voit tilata oivaltamaan verkkokaupasta.

 

Selkäkipu ja mielen voima

Jaanan ensimmäisen tietokirja, jonka Jaana kirjoitti yhdessä osteopaatti ja terveystiedon maisteri Jerry Ketolan kanssa. Jaana avasi kirjaan myös omaa 25 vuotta kestänyt selkäkiputarinaa, joka on saanut jo onnellisen lopun.

Selkäkipu ja mielenvoima kirja on kaikille selkäkivusta joskus kärsineille. Selkäkipu aihettaa vuosittain yli sadan miljoona euron kustannukset yhteiskunnalle ja työnantajille. Kirja esittelee mielen voiman, kehon ja liikunnan yhteisvaikutuksesta, jota soveltaen kipua voidaan lievittää tai päästä siitä kokonaan eroon. Kirjan esimerkkitarinat ja havainnolliset kuvitukset auttavat ymmärtämään moderniakiputiedettä. Selkipu ja mielen voima kirja sopii myös kivun hoidon parissa työskenteleville ammattialaisille. Kirja julkaisi Otava lokakuussa 2017.

Rohkeiden aikuisten kirja - Jaana Hautala