LÖYDÄ LISÄÄ SISÄISTÄ VOIMAA, LÄSNÄOLOA JA HYVINVOINTIA

Kaksi upeaa tietokirjaani jo julkaistu mielentaidoista, itsensä kehittämisestä ja kasvusta. Kolmannessa kirjassa olin mukana muiden alan asiantuntijoiden kanssa ja kirjoitin osuudessani metatataidoista inhimillisen työelämän ytimessä. Kirjan voit käydä tilaamassa.

Rohkeiden aikuisten kirja – vapaudu uskomusten kahleista

Julkaisin marraskuussa 2019 Readme’n kustantamana ensimmäisen aivan oman kirjani. Kirja toimii matkaoppaanasi luomaan paremman yhteyden omaa sisäiseen äänesi ja auttaa sinua löytämään rohkeutta pysähtyä vapaasi oman potentiaalisi äärelle. Jokaisen meistä elämämme on täynnä uskomusesteitä, jotka ohjaavat päiviämme ilman, että itse sitä edes tiedostamatta. Kirjan avulla voit herättää elämäsi uuteen loistoon ja nousta ylös kuin myyttinen feenikslintu. Jokaisen meistä elämämme on ainutlaatuinen ja me kaikki voimme rakentaa siitä oman näköisemme. Kirjan voit tilata oivaltamaan verkkokaupasta.

 

Selkäkipu ja mielen voima

Ensimmäisen tietokirjani, jonka kirjoitin yhdessä osteopaatin ja terveystiedon maisterin sekä ystäväni Jerry Ketolan kanssa. Avasin kirjassa myös omaa 25-vuotta kestänyttä selkäkiputarinaani, joka on jo lähes historiaa.

 

Selkäkipu ja mielenvoima on kaikille selkäkivusta kärsineille. Selkäkipu aihettaa vuosittain yli sadan miljoona euron kustannukset yhteiskunnalle ja työnantajille. Kirja esittelee mielen voiman, kehon ja liikunnan yhteisvaikutuksesta, jota soveltaen kipua voidaan lievittää tai päästä siitä kokonaan eroon. Kirjan esimerkkitarinat ja havainnolliset kuvitukset auttavat ymmärtämään modernia kiputiedettä. Selkipu ja mielen voima kirja sopii myös kivun hoidon parissa työskenteleville ammattialaisille. Kirja julkaisi Otava lokakuussa 2017.

 

Voit löytää molemmat kirjat myös äänikirjoina lähes kaikista palveluista. Luin jopa itse kirjani Vapaudu uskomusten kahleista!

Rohkeiden aikuisten kirja - Jaana Hautala