NLP-webinaarisarja 5 osaa – Katso tallenteet

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaari-sarjaan hakemaan työkaluja hyvinvointisi tasapainon ylläpitoon sekä resurssiesi ja voimavarojesi vapauttamiseen. Webinaari-sarjassa saat oivalluksia siitä, miten lisätä luottamusta arjen haasteisiin sekä vaativampiin vuorovaikutustilanteisiin.

NLP, eli neurolingvistinen ohjelmointi, on ajattelutapa ja toimintamalli, joka auttaa sinua uudistumaan. NLP auttaa kehittämään osaamista ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. NLP on tietoisuuden lisäämisen ja itsetuntemuksen työkalu, jolla voimme valmentaa meidän mieltämme onnistumaan sekä vahvistamme keho-mieliyhteyttämme sekä läsnäoloamme.

Pääset tutustumaan NLP-maailmaan myös webinaari-sarjan aikaisempien webinaarien myötä myötä. Webinaari-sarjasta on jo neljä teemaa tallenteena. Jokaisessa webinaarissa kuulet hieman NLP:n taustateoriaa teemaan liittyen ja pääset kokeilemaan NLP-työkalujen vaikuttavuutta.

Jo pidetyt webinaarit löydät tallenteena alta:

Ke 7.12 klo 09-10.00       NLP – itsetuntemus ja tietoisempi itsensä johtaminen.

Ke 21.12 klo 09-10.00       NLP – uskomusjärjestelmä sekä muut mielen kahleet ja voimavarat.

Ke 25.1 klo 09-10.00         NLP – nonverbaalinen-kehoviestintä ja arvostava vuorovaikutus. 

Ke 8.2 klo 09-10.00           NLP – hyväksyminen, uudistuminen ja luovuuden kehittäminen. 

Ke 16.3 klo 09.00-10.00  NLP – kasvu ja tunneäly

Intohimoni on ihmisyyden tutkiminen ja kohtaamiset. Työni kautta haluan tutkia ja kehittää itsetuntemusta, henkistä suorituskykyä, ajattelu- ja tunnetaitoja sekä vuorovaikutusta kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Haastan ihmisiä pysähtymään heidän oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle lempeästi oman oivaltamisen ja tietoisuuden kautta.

NLP on yksi sydämen intohimoistani, ja valmistuin myös 2019 Kalifornian NLPU:sta NLP-Master-Traineriksi. Kokeneen NLP kouluttajana takanani on jo kolmekymmenviisi 16-päivän NLP-koulutusta ja verkostoidun sekä syvennän  jatkuvasti osaamistani myös kansainvälisesti.

Jos NLP herättää kiinnostusta, seuraava NLP Practitioner (16 päivän peruskoulutus) käynnistyy 24.4.2023! Vielä 3 paikkaa jäljellä.

Tervetuloa mukaan oivaltamaan webinaareihin kanssani lisää NLP:stä ja tietoisuuden kasvattamisesta!  Jaana