Maksuton NLP-tutustumisilta on kaikille, jotka haluavat tietää, mitä NLP on, miten se toimii sekä saada kokemuksen ja kuvan siitä, mitä sillä voi tehdä.

Jos olet kiinnostunut mielestä, kehosta ja sinun potentiaalista? Miten hyödyntää intuitiota, rakentaa onnistujan asennetta ja poistaa turhia jarruja omasta tarinasta. Miten löytää vaikuttavan ja arvostavan vuorovaikutuksen, niin NLP on sinua varten. Se sisältää paljon asennetta sekä työkaluja saavuttaa omaa tasapainoa sekä kukoistusta.

Illan aikana tutustumme NLP:hen monen eri näkökulman kautta ja teemme interaktiivisia NLP-harjoituksia. NLP siirtää ajatteluamme ja toimintaamme mitä-tiedosta miten-tietoon, miten teemme sen mitä teemme. Tietoisuuden jälkeen on myös helpompi muokata sitä miten ajattelemme, tunnenne,  teemme eli muokata toimintastrategioitamme.

Seuraava tutustumisilta:

Paikka: Peilikuja 7, Espoo

Aika: tiistaina 18.7.2017 klo 17.30-20.00

Ilmoittautumiset: jaana.hautala@oivaltamaan.fi / 050 34 06 288

 

Elokuussa järjestän seuraavan tutustumisillan:

Aika: tiistain 15.8.2017 klo 17.30-20.00

Paikka: Peilikuja 7, Espoo

NLP Practitioner 16 pv

Kenelle?

NLP-peruskoulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. NLP on onnistumisen taito; se on yksi parhaimpia työkaluja, kun haluat saavuttaa parempia tuloksia joko työssä tai yksityiselämässäsi.

NLP on yksi tehokkaimmista menetelmistä itsensä kehittämisessä ja valmennuksessa. NLP:n käytännöllisyys tekee koulutuksesta hauskana matkan!

 

NLP Practitioner – laaja NLP:n peruskurssi ja matka oivallusten äärelle

NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Koulutus on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen, sertifioitu koulutus mm. vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä.

 

NLP on työkalu johtajille, esimiehille, yrittäjille, liike-elämän ammattilaisille, huippu-urheilijoille ja kaikille ihmisille, jotka haluavat tutustua mielen mahdollisuuksiin ja voida hyvin.

 

Luennot, tutkiminen ja omakohtainen oivaltaminen muodostavat koulutuksesta voimaannuttavan kokonaisuuden. Koulutuksessa käytettävät menetelmät ovat toimivia ja ne voidaan vaivattomasti soveltaa käytäntöön!

Kouluttaja, Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja. NLP koulutus sisältää laajan joukon mielenkiintoisia ja toimivia menetelmiä sekä n. 150 sivuisen materiaalin.

NLP Practitioner -koulutuksen sisältö

 • Kontaktin luominen, samauttaminen ja tunneyhteys
 • Kalibrointi – Miten tunnistat ja luet toisen ihmisen sisäisen tilan muutoksia oikein?
 • Miellejärjestelmät – Miten ihmiset rakentavat kokemuksensa?
 • Mielle-editoinnit – Miellepiirteet ovat kuin aivojen viivakoodeja, joita mielemme lukee ja rakentaa kunkin koodin mukaisen kokemuksen. Kun koodi muuttuu, muuttuu kokemuskin.
 • Tavoitteet – Miten haluamasi tavoitteen saavuttaminen onnistuu?
 • Metamalli – Miten opit käyttämään kieltä siten, että ymmärrät nopeasti toisen ihmisen ajatusmaailman rakenteen?
 • Uskomukset ja uskomusten muuttaminen – Syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme ohjaavat uskomukset ja käsitykset, joita meillä on itsestämme, toisistamme ja elämästämme.
 • Loogiset tasot – Kun tutkimme toimintaa monella eri tasolla, voimme oivaltaa ongelma- tai kehittämiskohteita ja saavuttaa tasapainon eri tasojen välillä.
 • Erottelutyylit – Miten ihmiset motivoituvat? Miten hyödynnät erottelutyylejä esimerkiksi vuorovaikutuksessa?
 • Ankkurointi, ankkurien ketjutus – Ankkurien avulla ohjelmoit aivosi ja mielesi siten, että saat tarvittaessa käyttöösi erilaisia resursseja.
 • Swish – Miten saat hankalassakin tilanteessa käyttöönsä voimavaroja?
 • Nopea fobianhoito – Miten vapaudut peloista ja pitkään jatkuneiden pelkoa tuottavien kokemusten vaikutuksesta?

 NLP-sertifointi

Koulutuksesta saa sertifioinnin: NLP Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen, sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen sisältö, kesto- ja kouluttajavaatimukset.

NLP-sivulle takaisin

[LoginRadius_Share]