Mitä NLP oikein on?

NLP on käytännöllinen tietoisuuden kasvattamisen väline ja sisältääkin runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja sujuvaan vuorovaikutukseen. Sitä käytetään ja sovelletaan mm. koulutuksessa, valmentamisessa, terapiassa, asiakaspalvelussa, myynnissä, esimiestyössä ja johtamisessa – unohtamatta kunkin omaa henkilökohtaista kasvua.

 

NLP on käytännöllinen malli siitä, miten aivomme toimivat, miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme. NLP: tä kuvataan usein onnistumisen psykologiaksi.

 

NLP on tehokas menetelmä ja asenne, joka auttaa kehittämään omia resursseja. NLP: n avulla voit kehittää ja mallittaa omaa kokemistasi, osaamistasi ja ajatteluasi. Menetelmä avaa tien mielen mahdollisuuksiin.NLP myös auttaa sinua kehittämään henkisiä resurssejasi sekä parantamaan vuorovaikutuksen taitojasi ja lisäämään.NLP tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neuro -lingvistinen ohjelmointi.NLP: n avulla saammekin optimaalisia tuloksia hyödyntämällä tehokkaammin omia sisäisiä voimavarojamme.

 

NLP maksuton valmennusilta

Kuvittele. miltä elämäsi näyttäisi, jos kykenisit ajattelemaan asioista uudella tavalla, oppisit johtamaan tunnetilojasi paremmin sekä osaisit kommunikoida vaikuttavammin? Maksuton NLP-tutustumis- ja valmennusilta on kaikille, jotka haluavat tietää, mitä NLP on, miten se toimii sekä saada kokemuksen siitä, mitä sillä voi tehdä.

 

NLP:ssä on kyse mm. ajattelun, tunteiden ja vuorovaikutuksen kehittämisestä.  Jos olet kiinnostunut mielestä ja sinun potentiaalista? Siitä miten hyödyntää intuitiota, rakentaa onnistujan asennetta ja poistaa turhia jarruja omasta elämän tarinasta? Siitä miten löytää vaikuttavan ja arvostavan vuorovaikutuksen, niin NLP on kenties sinua varten. Se sisältää paljon asennetta sekä työkaluja saavuttaa omaa tasapainoa sekä kukoistusta.

 

Maksuttoman NLP illan

Tutustumme NLP:hen taustaan, teknologiaan ja teemme interaktiivisia NLP-harjoituksia. NLP siirtää ajatteluamme ja toimintaamme mitä-tiedosta miten-tietoon eli miten teemme sen mitä teemme. Tietoisuuden jälkeen on myös helpompi hyväksyä, ymmärtää ja muuttaa sitä miten ajattelemme, tunnemme sekä  teemme.

Mitä NLP sisältää?

NLP sisältää tehokkaita tekniikoita ja menetelmiä mm. siihen kuinka

 

 • voi muuttaa omaa ajatteluaan
 • luodaan ja pidetään yllä hyvä kontakti sekä tunneyhteys
 • opitaan huomaamaan ja ymmärtämään ihmisten erilaisuus
 • hallitaan omia tunnetiloja
 • muutetaan rajoittavia uskomuksia mahdollistaviksi
 • motivoidutaan ja motivoidaan parhaiten
 • tavoitteet kannattaa asettaa ja miten ne saavutetaan
 • muutetaan kielteinen kokemus myönteiseksi

Milloin seuraava maksuton NLP ilta järjestetään?

Seuraava tutustumis- ja valmennusillat:

Paikka: Peilikuja 7 A, 02780 Espoo

Aika: Syksy 2020- aika tarkentuu  lähemmin. Voit käydä tutustumassa NLP webinaariin täältä. Webinaari pidettiin 15.7.2020.

 

Tutustumisillan aikana kuulet myös tulevista NLP koulutuksistani.

Ilmoita itsesi mukaan Jaanan iltaan tai kysy lisää:

jaana.hautala@oivaltamaan.fi tai  050 34 06 288

Seurava NLP Practitioner koulutus käynnistyy 14.8. Lue täältä lisää.

NLP Practitioner 16 pv

Kenelle?

NLP-peruskoulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. NLP on onnistumisen taito ja tietoisuuden kasvattamisen väline. Se on yksi parhaimpia työkaluja, kun haluat saavuttaa parempia tuloksia joko työssä tai yksityiselämässäsi.

 

Seuraava 16 päivän NLP Practitioner koulutus käynnistyy 14.8.2020

NLP on yksi tehokkaimmista menetelmistä itsensä kehittämisessä ja valmennuksessa. NLP:n käytännöllisyys tekee koulutuksesta hauskana matkan!

 

NLP Practitioner – laaja peruskurssi ja matka oivallusten äärelle

NLP Practitioner on kattava ja perusteellinen koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Koulutus on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen koulutus mm. itsetuntemuksesta, vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista, tunnetaidoista, ihmisten erilaisuuden ymmärtämisestä ja omasta kehittymisestä.

NLP on työkalu johtajille, esimiehille, yrittäjille, liike-elämän ammattilaisille, huippu-urheilijoille ja kaikille ihmisille, jotka haluavat tutustua mielen mahdollisuuksiin ja voida hyvin.

 

Teoria, tutkiminen ja omakohtainen oivaltaminen muodostavat koulutuksesta voimaannuttavan kokonaisuuden. Koulutuksessa käytettävät menetelmät ovat toimivia ja ne voidaan vaivattomasti soveltaa käytäntöön!

 

Pääkouluttaja, Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala toimi Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja 2013-2017. Seuraava NLP koulutus on jo Jaanan 25. koulutus. NLP koulutus sisältää laajan joukon mielenkiintoisia ja toimivia menetelmiä sekä n. 180 sivuisen materiaalin.

 

Jaanasta ja Jaanan NLP-koulutuksista kurssilaisten mietteitä:

 

” Minulle NLP edustaa huikeaa mielentaitojen työkalupakkia, joka on jokaisen halutessaan helposti ja kätevästi saatavilla ja opeteltavissa. NLP on muuttanut omassa elämässäni asioita ja monta kertaa! Valmistuin NLP Trainer/kouluttajaksi keväällä 2019. Viimeisen kouluttajakoulutuksen oppivuoteni sain viettää Jaanan ammattitaitoisessa valmennuksessa osallistumalla hänen vetämiinsä NLP Practioner ja NLP Master koulutuksiin. Suosittelen lämmöllä Jaanan valmennuksia, koska hänen koulutuksensa ja esiintymisensä on ammattitaitoista, mielenkiintoista ja monipuolista. Jaanalla on taito luoda oppimiselle hyvä, luotettava ja avoin ilmapiiri.” Pia Ekström

 

“Jaana on lämminhenkinen kouluttaja, joka haastaa ajattelemaan ja pohtimaan asioita, kannustaa luovuuteen ja intuition käyttöön. NLP koulutus, jälleen kerran, sai minut ihmettelemään ihmisen mieltä ja herätti halun tutkia asioita yhä syvemmältä. Jotta ymmärtäisin meitä ihmisiä enemmän. Käytän itse NLP:tä arjessa (sekä asiakkaille)
säännöllisesti. ” Ansku Saariaho

 

”Minulle NLP Practitioner oli oman kehittymiseni varmistamista ja vahvistamista. Johdan start up -yritystä ja uusia asioita tulee koko ajan. Oman täyden potentiaalini hyödyntämisen varmistan sillä, että voin hyvin ja johdan tehokkaasti omaa energiaani. Kaikessa tässä auttoi NLP Practitioner, ja toi myös konkreettisia työkaluja arkeen.” Riina Laaksonen, Hyvinvointistudio Lupaus

 

”Oivaltamaan Oy:n NLP Practioner oli todella hyvin rakennettu ja toimiva koulutuskokonaisuus. Se antoi runsaasti eväitä sekä omaan kasvuun että muiden ihmisten kanssa toimimiseen. Jaana on äärimmäisen hyvä kouluttaja, joka hitsasi ryhmän upealla tavalla yhteen. Hänellä on valmentajana mielettömän osaamisen ja kokemuksen lisäksi mahtava läsnäolemisen ja kuuntelun taito.Suosittelen koulutusta erittäin lämpimästi ihan kaikille. Erityisen tärkeä koulutus olisi jokaiselle johtajalle, esimiehelle, kouluttajalle ja coachille.” Anniina Hukari, Muutos- ja kehittämisasiantutija, kouluttaja, Business coach, Taito Training Oy

 

”Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.” Sara Rouvinen, Esiintymisen ja äänenkäytön valmentaja, Sanabox Oy

 

NLP Practitioner -koulutuksen sisältö

 • Kontaktin luominen, samauttaminen ja tunneyhteys
 • Kalibrointi – Miten tunnistat ja luet toisen ihmisen sisäisen tilan muutoksia oikein?
 • Miellejärjestelmät – Miten ihmiset rakentavat kokemuksensa?
 • Mielle-editoinnit – Miellepiirteet ovat kuin aivojen viivakoodeja, joita mielemme lukee ja rakentaa kunkin koodin mukaisen kokemuksen. Kun koodi muuttuu, muuttuu kokemuskin.
 • Tavoitteet – Miten haluamasi tavoitteen saavuttaminen onnistuu?
 • Metamalli – Miten opit käyttämään kieltä siten, että ymmärrät nopeasti toisen ihmisen ajatusmaailman rakenteen?
 • Uskomukset ja uskomusten muuttaminen – Syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme ohjaavat uskomukset ja käsitykset, joita meillä on itsestämme, toisistamme ja elämästämme.
 • Loogiset tasot – Kun tutkimme toimintaa monella eri tasolla, voimme oivaltaa ongelma- tai kehittämiskohteita ja saavuttaa tasapainon eri tasojen välillä.
 • Erottelutyylit – Miten ihmiset motivoituvat? Miten hyödynnät erottelutyylejä esimerkiksi vuorovaikutuksessa?
 • Ankkurointi, ankkurien ketjutus – Ankkurien avulla ohjelmoit aivosi ja mielesi siten, että saat tarvittaessa käyttöösi erilaisia resursseja.
 • Swish – Miten saat hankalassakin tilanteessa käyttöönsä voimavaroja?
 • Nopea fobianhoito – Miten vapaudut peloista ja pitkään jatkuneiden pelkoa tuottavien kokemusten vaikutuksesta?

 NLP-sertifointi

Koulutuksesta saa sertifioinnin: NLP Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen, sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen sisältö, kesto- ja kouluttajavaatimukset.