NLP työkalut esihenkilöille

Uusi aika, uusi sukupolvi ja uudet osaamiset edellyttävät uudenlaisia taitoja. Itsensä parempi johtaminen on avain vaikuttavaan johtamiseen, jossa työn merkityksellisyys, itsetuntemus ja yhteistyötaidot korostuvat. Esihenkilöksi ei synnytä, vaan siihen kasvetaan. 

 

NLP (Neuro Linguistic programming) on työkalu tietoisuuden kasvattamiseen sekä ajattelun ja toiminnan muuttamiseen aivojen neuroplastisuutta hyödyntämällä. Sanoilla, teoilla ja ajatuksilla me luomme sen todellisuuden eli maailman missä elämme. NLP tarjoaa käytännönläheisiä  tietoisuuden lisäämiseen  sekä sitä kautta oman todellisuuden muuttamiseen. NLP työkaluja käyttämällä voimme rakentaa parempaa vuorovaikutusta, tunneyhteyttä sekä psykologista turvallisuutta tiimiin sekä organisaatiomme. 

 

Esihenkilöille suunnattu NLP- koulutus syventää itsetuntemusta, lisää tunneälyä sekä antaa monipuoliset työkalut omien taitojen sekä vuorovaikutuksen kehittämiseen myös haastavissa tilanteissa. Käytännönläheisiä työkaluja voi heti hyödyntää suhteessa itseesi, omaan tiimiisi sekä koko organisaation toimintakulttuuriin. Kun tunnistaa omia ajatus,- tunne ja toimintamalleja itsessä, huomaa ne helpommin myös muissa. Koulutuksessa saa oivalluksia erilaisten ihmisten parempaan ymmärtämiseen, kohtaamisen sekä vaikeidenkin johtamistilanteiden kääntämiseen mahdollisuuksiksi. 

Haluatko työkaluja ja harjoituksia 

 • itsetuntemuksen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen?
 • tunneilmapiirin rakentamiseen ja haastaviin johtamistilanteisiin
 • voimavarojen ja hyvinvoinnin  vahvistamiseen 

Kenelle

Tämä valmennuskokonaisuus on kaikille jotka johtavat työssään ihmisiä erilaisissa rooleissa toimien 

Valmennuksen rakenne

Tämä valmennus koostuu kahdesta  valmennuspäivästä sekä verkkomateriaalista (luennoista ja harjoituksista). Valmennus järjestetään pääkaupunkiseudulla ja päivät sisältävät aamu- ja iltapäiväkahvin. 

Koulutus päivien sisältöä 

Ajattelun johtaminen ja uskomustyöskentely

 • Arvot/Uskomukset -> ajattelu -> tunteet -> käyttäytyminen -> tulokset  
 • Kasvun mindset ja fokuksen selkeys
 • Uteliaan ja luovan ajattelun vahvistaminen 

Tunneäly organisaation voimavarana

 • Tunteiden tunnistaminen, käsittely ja muokkaaminen 
 • Tunneilmapiirin rakentaminen ja johtaminen
 • Tilannetaju ja sen kehittäminen 

 Minä esihenkilönä – tunne itsesi

 • Esihenkilönä toimiminen: Ennakkoajattelu, kielimallit ja yhteys 
 • Erilaisuuden kohtaaminen ja luottamuksen rakentaminen
 • Vahvistavan palautteen antamisen kielimallit 

  Me yhdessä – rakenna yhteistyötä

 • Voimavarat paremmin näkyväksi ja käyttöön 
 • Muutosvoimaa epävarmuuden keskellä
 • Syvällisempää ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta ja paremman kontaktin luomisesta 
 • Yhteisen ajattelun avartumista näkökulmia ja oivalluksia 

 

Aikataulu

Tällä hetkellä valmennus toteutetaan räätälöitynä organisaatioille.

 

Yritykset-sivulle takaisin

Valmentajat: 

Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on kokenut NLP kouluttaja ja hänelle on kouluttajana takanaan jo 34 pitkää NLP koulutusta ( 16 päivän NLP Practitioner tai NLP Master Practitioner koulutusta ) Jaana on valmistunut Kalifornian NLPU:sta NLP Master Traineriksi 2019 ja verkostuu sekä syventää NLP osaamista kansainvälisesti.  Jaana toimii myös ratkaisukeskeisen valmennuksen ja Life Coach`n kouluttajana ja puhujana. Jaana on kirjoittanut Otavan julkaiseman tietokirjan Mielen voimasta 2017 sekä toinen Jaanan tietokirja Rohkeiden Aikuisten kirja- Vapaudu Uskomusten kahleista julkaistiin marraskuussa 2019.   

Taito Training Oy:n  Anniina Hukari on oppimisen ja kasvun valmentaja sekä business coach, jonka intohimona on paremman työelämän rakentaminen. Anniina kouluttaa coachingtaitoja sekä toimii kansainvälisen ammatticoachien järjestön ICF:n Suomen jaoksen hallituksessa. Anniinalla on yli 20 vuoden kokemus tuloksellisesta osaamisen kehittämisestä, kasvun tuekmisesta sekä vaikuttavista muutos- ja kehittämisprojekteista. Koulutukseltaan Anniina on diplomi-insinööri, business coach master ja NLP Trainer & Consultant (NLPU). Anniinalla on myös pedagoginen opettajanpätevyys.