Tilaa Oivaltamaan uutiskirje!

Inhimillisen työelämän aamukahviwebinaarit jatkuvat pe 11.10

NLP Kouluttajat Jaana ja Anniina.

Ensimmäiset webinaarimme olen pitänyt  Anniina Hukarin kanssa yli viisi vuotta sitten, joten nyt on jo 60 hyvää tekevää webinaaria tullut pidettyä tuhansille ihmisillä, ja on ilo kutsua sinut mukaan syksyn 2024 webinaarehin!

Lokakuussa pidämme kaksi webinaaria:

Pe 11.10 klo 09.00–09.45: Psyykkinen kuormitus ja mielen hyvinvointi – webinaari

Epävarmuus on osa työnarkea tällä hetkellä, mutta onko meillä taitoa käsitellä muutoksen tuomaa psyykkistä kuormitusta. Epävarmuuden ja tiedon puutteen keskellä psyykkisen suorituskyvyn vaatimukset kasvavat koko ajan, ja myös mielen hyvinvointi on noussut tärkeään rooliin.

Muutoksessa mielen hyvinvointi on mm. muutosten tuomien ajatusten sekä tunteiden ymmärtämistä sekä ihmisten erilaisten toimintamallien tukemista. Ymmärrämmekö mielen hyvinvoinnin todellista merkitystä ja otammeko riittävästi ihmisiä mukaan kehittämän muutoksiin tuomia haasteita ja mahdollisuuksia?

Innostu mukaan!

pe 25.10 klo 09.00–09.45: Myönteisyys voimavaroiksi tiimeissä – miten taltuttaa ajan kyynisyys

Tämä aika haastaa meidän ajatteluamme sekä niitä silmälaseja, joilla katsomme maailmaa ja ympäristöämme. Ei ole niin helppo nähdä resursseja tai myönteisyyttä ympärillä tällä hetkellä, vaan näemme helpommin ympäristön uhkia ja kauhukuvia, jotka voivat saada meidät ylireagoimaan sekä sitä kautta väsymään.

Myös kyynisyys on kasvava ongelma meillä. Kyynisyys on sitä epäluuloa, jolla kyynikko suojaa itseään. Kyyninen ihminen voi ei näe välttämättä työkavereista hyvää vaan sättii ympärillä olevia. Tänä aikana tarvitsemme kuitenkin lisää myönteisyyttä ja vahvuuksia tiimien vuorovaikutuksessa.

Kun ihminen käyttää myönteisyyttä ja vahvuuksiaan elämässään, hän on energisempi, tavoitteellinen ja kokee itsensä hyvinvoivaksi. Myönteisyys avaa epäluuloa enemmän näkemään uusia mahdollisuuksia sekä vaihtoehtoja asioissa.

Innostutaan yhdessä webinaarissa!

Syksyn ensimmäinen webinaari pidettiin aiheesta miten johtaa omaa energiaa optimaalisesti. Webinaaritallenne on tulossa!

Webinaarissa aiheina mm::
-Miten optimaalisen energian johtamisella mahdollistaa keskittyneen toimintakyvyn?
-Hyvä suorituskyky syntyy palautumisen ja kuormituksen tasapainosta – miten se tehdään?
-Miten minimoit kuormittavia asioita, jotka heikentävä toimintakykyä?
-Kuinka opit tiedostamaan ne uskomukset ja ajattelumallit, jotka estävä optimaalista energian johtamista?

Kesällä pidimme webinaarin mielen hyvinvointi muutoksen keskellä. Löydät webinaaritallenteen täältä!

Webinaarissa aiheina mm:

-Mielen hyvinvointi muutoksen keskellä

-Muutos prosessin vaiheet ja siihen liittyvät tunteet

-Ihmisten erilaiset ajattelu ja toimintamallit muutoksiin

-Miten tuemme ihmisiä muutosten keskellä?