NLP Practitioner 16 pv, Espoo – alkaen 14.8.2020, varausmaksu – 1 paikka jäljellä

100,00 

Sertifioitu kuudentoista päivän NLP Practitioner on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa myönteisesti. Koulutuksen aiheita ovat mm. vuorovaikutus, viestintä, ajattelun taidot ja oma kehittyminen.

Koulutus koostuu tiedosta, tutkimisesta sekä omakohtaisesta oivaltamisesta. NLP-koulutus sisältää lukuisia mielenkiintoisia ja toimivia menetelmiä, joita voi soveltaa työelämässä, kouluttamisessa, valmentamisessa, esimiestyössä ja kaikessa ihmisten välisessä kanssakäymisessä.

NLP on aivojen käyttöopas, joka avaa tien mielen mahdollisuuksiin: miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme.

Kouluttaja, Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on toiminut  Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja vuosina 2013-2017. Jaanalla on yli 10 vuoden kokemus sekä koulutus NLP:stä niin suomalaisten kuin kansainvälisten kouluttajien opissa. NLP koulutus sisältää laajan joukon mielenkiintoisia ja toimivia menetelmiä sekä n. 180 sivuisen materiaalin.

 

Klikkaa tuotekuvauksesta, niin saat lisätietoa päivistä ja hinnasta sekä maksuaikataulusta.

NLP-yhdistyksen kriteerit koulutuksille

Suomen NLP-yhdistys on luonut kriteerit koulutuksen keston, kouluttajan, sisällön ja poissaolojen osalta. Kriteerit ovat muodostuneet yhdistyksen lähes 30 vuoden koulutushistorian aikana ja ne pohjautuvat kansainvälisiin pitkiin NLP-koulutuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että koulutukset sisältävät tunnetuimmat ja käyttökelpoisimmat NLP-mallit, joilla saadaan haluttuja muutoksia aikaan. Koulutusten pituus ja jaksotus pohjautuu prosessiajatteluun. Prosessi etenee ja syvenee myös koulutuspäivien välillä ja osallistujat voivat heti vapaasti hyödyntää NLP:tä arjessaan.

Yhdistyksen kriteerien mukaisista NLP-koulutuksista saa sertifikaatin, jota ei tarvitse uusia.

Yhdistys on lähes 30-vuoden kokemuksella kehittänyt ja kouluttanut NLP:tä ja on aktiivisesti yhteydessä muihin kansainvälisiin NLP vaikuttajiin ja kehittäjiin. Mainittakoon mm. Richard Bolstadt ja Lucas Derks, Robert Dilts, Deborah Bacon Dilts, Judith DeLozier ja Suzie Smith (NLPU).

Mitä Suomen NLP-yhdistys tekee?

Suomen NLP -yhdistys edistää korkeatasoisen NLP:n tunnettuutta, soveltamista ja kehittämistä Suomessa. Lisäksi yhdistys tiedottaa NLP:n alaan kuuluvista asioista ja julkaisee NLP Mielilehteä. Yhdistys järjestää vuosittain ison NLP -kongressin tai muun vastaavan tapahtuman. Yhdistys toimii alansa asiantuntijana tavoitteenaan tukea eri sovellusalojen ja NLP -kouluttajatahojen työtä ja verkottumista.

NLP ja NLP™ ?

John Grinderin ja Richard Bandlerin tiet erosivat 80-luvun alussa. NLP:n kehitys on kuitenkin ollut nopeaa ja laaja-alaista. Kehittäjiä löytyy eri maista: Iso-Britannia, Uusi-Seelanti, Alankomaat, Kanada ja Yhdysvallat. Yksi merkittävimmistä edelleen kehittäjistä on Robert Dilts (NLPU)

NLP:n perusajatukset ja rakenteet kaikissa nykyisissä NLP yhteisöissä ovat samoja jotka luotiin alkuaikoina ja mikään ei kumoa jo sitä mikä on luotu vaan uusi tuo aina lisää syvyyttä ja ulottuvuutta NLP:hen.

Bandler halusi lisensoida NLP koulutuksensa ja perusti 1978 The Society of NLP™:n. Lisensioitua NLP® -kouluttaja on sitoutunut noudattamaan The Society of NLP™:n kansainvälistä koulutusohjelmaa. Nämä sertifioidut NLP-kurssit kestävät seitsemän päivää. Suomen NLP-yhdistyksen koulutukset pohjautuva kansainväliset kriteerit täyttäviin pitkiin NLP-koulutuksiin.

NLP Practioner-koulutuksen sisältö

 • Kontaktin luominen, samauttaminen ja tunneyhteys
 • Kalibrointi – Miten tunnistat ja luet toisen ihmisen sisäisen tilan muutoksia oikein?
 • Miellejärjestelmät – Miten ihmiset rakentavat kokemuksensa?
 • Mielle-editoinnit – Miellepiirteet ovat kuin aivojen viivakoodeja, joita mielemme lukee ja rakentaa kunkin koodin mukaisen kokemuksen. Kun koodi muuttuu, muuttuu kokemuskin.
 • Tavoitteet – Miten haluamasi tavoitteen saavuttaminen onnistuu?
 • Metamalli – Miten opit käyttämään kieltä siten, että ymmärrät nopeasti toisen ihmisen ajatusmaailman rakenteen?
 • Uskomukset ja uskomusten muuttaminen – Syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme ohjaavat uskomukset ja käsitykset, joita meillä on itsestämme, toisistamme ja elämästämme.
 • Loogiset tasot – Kun tutkimme toimintaa monella eri tasolla, voimme oivaltaa ongelma- tai kehittämiskohteita ja saavuttaa tasapainon eri tasojen välillä.
 • Erottelutyylit – Miten ihmiset motivoituvat? Miten hyödynnät erottelutyylejä esimerkiksi vuorovaikutuksessa?
 • Ankkurointi, ankkurien ketjutus – Ankkurien avulla ohjelmoit aivosi ja mielesi siten, että saat tarvittaessa käyttöösi erilaisia resursseja.
 • Swish – Miten saat hankalassakin tilanteessa käyttöönsä voimavaroja?
 • Nopea fobianhoito – Miten vapaudut peloista ja pitkään jatkuneiden pelkoa tuottavien kokemusten vaikutuksesta?
 • Metataitojen kirkastaminen –Ajattelutaidot, tunnetaidot, paineensietotaitoa sekä intuition kirkastaminen. Läsnäolon ja rentoudentaidot.

 

Klikkaa tuotekuvauksesta, niin saat lisätietoa päivistä ja maksuaikataulusta.

Palautteita kurssilaisilta:

Koulutuksesta sanottua:

””Minulle NLP Practitioner oli oman kehittymiseni varmistamista ja vahvistamista. Johdan start up -yritystä ja uusia asioita tulee koko ajan. Oman täyden potentiaalini hyödyntämisen varmistan sillä, että voin hyvin ja johdan tehokkaasti omaa energiaani. Kaikessa tässä auttoi NLP Practitioner, ja toi myös konkreettisia työkaluja arkeen.” Riina Laaksonen, Hyvinvointistudio Lupaus

”Oivaltamaan Oy:n NLP Practioner oli todella hyvin rakennettu ja toimiva koulutuskokonaisuus. Se antoi runsaasti eväitä sekä omaan kasvuun että muiden ihmisten kanssa toimimiseen. Jaana on äärimmäisen hyvä kouluttaja, joka hitsasi ryhmän upealla tavalla yhteen. Hänellä on valmentajana mielettömän osaamisen ja kokemuksen lisäksi mahtava läsnäolemisen ja kuuntelun taito.Suosittelen koulutusta erittäin lämpimästi ihan kaikille. Erityisen tärkeä koulutus olisi jokaiselle johtajalle, esimiehelle, kouluttajalle ja coachille.” Anniina Hukari, Muutos- ja kehittämisasiantutija, kouluttaja, Business coach, Taito Training Oy

”Jaana on yksi Suomen parhaista valmentajista. Hänen aito läsnäolonsa, asiantuntemuksensa ja antautumisensa valmentajan työhön on hämmästyttävän hienoa. Jaana on saanut minut uskomaan uudestaan unelmiini ja hänen ansiostaan olen haastanut itseäni tilanteisiin, jotka ennen pelottivat. Jaana on jättänyt minuun ikuisesti positiivisen jäljen ja olen siitä todella kiitollinen.” Sara Rouvinen, Esiintymisen ja äänenkäytön valmentaja, Sanabox Oy

”Tämä on ollut mieletön matka mieleen ja kehoon. Miten muuttaa omaa toimintaa, kokemuksia ja tunteita. Työkaluja on paljon, joten on helppo jatkaa itsekseen. Valmentaja olet huippu. Tuo koulutukseen niin ihmisyyden, yritysmaailman kuin urheilumaailman näkökulman sinun pitkän kokemuksen kautta.” NLP kurssilainen 2016

”Asiantunteva, avoin, arvostava, läsnäoleva, lämmin ja rohkaiseva. Kiitos NLP-matkasta.” NLP kurssilainen 2016

”Suurten asioiden äärelle. Osaat hyvin konkretisoida asioita ja tuot osaamistasi kivasti meidän kaikkien hyödynnettäväksi. Huippua miten paljon aktivoitiin intuitiota NLP-kurssin aikana.” NLP kurssilainen 2016

”Asiantunteva, avoin, arvostava, läsnäoleva, lämmin ja rohkaiseva. Kiitos NLP-matkasta.”

”Suurten asioiden äärelle. Osaat hyvin konkretisoida asioita ja tuot osaamistasi kivasti meidän kaikkien hyödynnettäväksi. Huippua miten paljon aktivoitiin intuitiota NLP-kurssin aikana.”

NLP-sertifointi

Koulutuksesta saa sertifioinnin: NLP Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen, sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen sisältö, kesto- ja kouluttajavaatimukset.

 

+ Avaa kuvaus

NLP Practitioner 16 pv

Paikka

Peilikuja 7, Espoo

Aika

pe-su 14.-16.8, la-su 5.-6.9, la-su 26.-27.9, la-su 24.-25.10, la-su 7.-8.11, la-su 28.-29.11 ja pe-su 11.-13.12

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-16:15

Kouluttaja: Jaana Hautala, NLP kouluttaja, yritys- ja mentaalivalmentaja, tietokirjailija ja hypnoosi- sekä rentoutusohjaaja. Jaana toimi Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017.

Tutustu Jaanan paremmin videoilta.

Koulutustila ja koulutusryhmä

Koulutus järjestetään pienryhmissä maks.16 henkilöä/ryhmä. Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen sekä äänitteitä omaan käyttöön. Koulutustilaa kutsuvat edelliset kurssilaiset Lasilaakson helmeksi. Koulutustilamme sijaitsee Espoossa luonnon keskellä ja lähellä merenlahtea. Lasinen koulutustila herää henkiin keväällä luonnon tuoksuista ja syksyllä takkatulen räiskinnästä. Käytämme myös luonnon voimaannuttavaa sekä oivalluttavaa energiaa harjoituksiin.

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta 1550€ + alv 24%.

Earlybird ennakkovaraajan alennukset: 

Saat 300 euron alennuksen koulutuksesta, kun vahvistat koulutuksen 1.8.2020 mennessä. Tällöin koulutuksen kokonaishinta on: 1250 + alv 24%. Koulutuksen voit vahvistaa varausmaksun maksamlla. Koulutksen muut laskutus tapahtuu syksyllä 2020.

Osamaksu

Voit maksaa koulutuksen kuukausittain ilman lisäkuluja viidessä osassa. Näin osamaksut ovat 100 euron varausmaksun jälkeen kuukausittain 364,40 € (sisältäen alv.)  (elo, syys, loka, marras, joulu).Voit varausmaksun yhteyteen kirjoittaa osamaksu, näin tämä huomioidaan laskutusten yhteydessä.

Varausehdot: Vahvistetun kurssipaikan voi peruuttaa maksutta 1 kuukausi ennen. 2 viikkoa tai myöhemmin peruutetuista kurssipaikoita veloitetaan 70 % ja viikkoa ennen 100 %.

Koulutusmateriaali

N. 180 sivuinen työkirja harjoituksineen

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NLP Practitioner 16 pv, Espoo – alkaen 14.8.2020, varausmaksu – 1 paikka jäljellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *