Selkäkipu ja mielen voima

22,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,
+ Avaa kuvaus

Selätä kipu uusin keinoin – mielen ja liikkeen avulla

 

Lähes jokainen suomalainen kärsii selkäkivusta jossain vaiheessa elämää. Selkäkivun hoitoon liittyy monenlaisia myyttejä, jotka on jo aika purkaa.

Selkäkivun moderni hoitaminen huomioi kehon ja mielen kokonaisvaltaisesti. Kirjassa tarinoiden ja harjoitusten avulla syntyy omia uusia oivalluksia ja ymmärrystä selkäkipuun.

Selkeä opas neuvoo selän kuntoutuksessa ja antaa uusinta tietoa kokeneilta asiantuntijoilta.

 

Eroon selkäkivusta:

Kirjan toinen  Jaana Hautala on toiminut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kouluttaja, valmentaja sekä puhujana yli 10 vuotta. Jaana on loputtoman kiinnostunut ihmisten mielestä, henkisestä hyvinvoinnista sekä meidän omasta potentiaalistamme eli sisäisestä voimasta. Hänen kiinnostuksensa mielentaitoihin alkoi jo 1980-luvun loppupuolella oman kilpaurheilun myötä. Systemaattinen opiskelu mielen vaikutuksesta niin terveyteen, onnellisuuteen kuin potentiaalin valjastamiseen vahvistui 2000-luvulla. Jaana on kohdannut tuhansia ihmisiä valmentaen ja kouluttaen mielentaitoihin ja hän opiskelee jatkuvasti lisää mielentaitoja yhdistäen siihen myös neurotieteen. Jaana kertoo kirjassan myös oman selviytymistarina miten eroon selkäkivusta.

 

Jaana Hautala on koulutukseltaan muun muassa NLP Master Trainer, Life Coach Trainer, ratkaisukeskeinen valmentaja, hyvinvointikoordinaattori, rentoutus- ja joogaohjaaja. Jaana haluaan tuoda kirjallaan rohkeutta, uutta ajattelua ja näkemystä meidän kaikkien henkisen hyvinvoinnin kehittämiseen sekä oman voiman kuuntelemiseen.

 

Kirjan toinen kirjoitta Jerry Ketola on urheiluhieroja ja osteopaatti. Hänellä on lisäksi yliopistotutkinto liikuntalääketieteessä ja personal trainerin koulutus.  Vuosina 2003-2016 toimin osteopatian opettajana Metropolian ammattikorkeakoulussa. Lue lisää Jerryn koulutuksistani täällä (bio/CV).

Kirja Black Friday ja vuoden 2022 joululahjahinta on 15  € + postikulut (7 €) eli 22 €

 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Selkäkipu ja mielen voima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *