Tietoisuusillat – avaa tietoisuutesi uudelle tasolle ke 22.5 alkaen, Helsinki

120,00 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
+ Avaa kuvaus

EES- tila auttaa sinua laskeutumaan syvään, palauttavaan rentoutumisen tilaan. Se kuljettaa syvälle sekä auttaa hiljentämään kohisevan ja vauhdikkaan mielen. Vaikutusta lisää alun äänihoito, jossa äänimaljojen ja muiden soitinten värähtely auttaa kehoasi, mieltäsi ja sydäntäsi palautumaan, olemaan itsensä puolella. Sisäisesti lempeästi hieroen ja avaten.

Ihminen toimii yli 90 % ajasta automaattiohjauksella, tiedostamattoman mielen ohjauksessa. Toistaen historiaa, eilispäivän rutiineja sekä opittuja ajattelu-, reagointi- ja toimintamalleja. Osa näistä on meille yksilöinä, tiimeinä ja yhteisöinä toimivia ja hyvää tekeviä tässäkin hetkessä. Paljon on myös sellaista, joka vaatisi pysähtymistä, tarkempaa tarkastelua ja tietoisia valintoja toimia toisin. Rakentaa uutta.

Hypnoosi on kehon luonnollinen tila. Syvärentoutumisen tila, jossa olemme luonnostamme illalla juuri ennen nukahtamista ja aamulla silloin kun emme ihan täysin ole vielä hereillä. Näissä hetkissä ja tässä tilassa on mahdollista vaikuttaa tiedostamattomaan mieleemme. Kuljetamme sinut lempeällä ohjauksella tähän olemisen tilaan. Itsesi syvempiin kerroksiin. Sinulle positiivisessa ja hyvää tekevässä tarkoituksessa. Tämä mahdollistaa upealla tavalla oman tietoisuutesi avautumisen sekä laajentumisen. Sinulla on mahdollisuus saada vahvempi yhteys intuitioosi eli sisäiseen viisauteesi, löytää luontaiset voimavarasi sekä potentiaalisi ja vaikuttaa positiivisella tavalla omaan energian johtamiseen sekä tiedostamattoman mielen ohjaukseen.

Tule syvärentoutumaan kehon luonnollisia palautumis- ja itsehoitomekanismeja aktivoivaan matrix-tilaan eli kvanttienergiahuoneeseen ja samalla laskeutumaan lempeässä ohjauksessa oman tiedostamattoman mielen äärelle – kasvamaan lempeästi ihmisenä, olemaan oman tietoisuuden laajentamisen äärellä. Nämä illat on rakennettu hyvin monikerroksellisesti hyvää tekeviksi ja niissä yhdistyvät kahden ohjaajan vuosikymmenien osaaminen ja kokemus.

Valmentajasi

Jaana Hautala on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaana on kirjoittanut kolme kirjaa mielen potentiaalista sekä hyvinvoinnista. Jaanan intohimo onkin psyykkinen valmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, ajattelu- ja tunnetaidot sekä viisas vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle.

Jaanan tapa kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen sekä hän tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn. Viimeisen viidentoista vuoden aikana Jaana on ollut sadoissa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä.

Jaana oivalluttaa holistisen hyvinvoinnin äärelle sekä tuo inhimillisyyttä elämään. Ikuisena innostujana Jaana opiskellut NLP:tä kansainvälisesti jo 16 vuotta sekä on koulutukseltaan myös rentoutus-ja hypnoosiohjaaja sekä joogaopettaja. Tällä hetkellä Jaana opiskelee lisää osaamista toiminnallisen neurotieteen sekä systemaattisen perhekonstellaation parissa.

Anniina Hukari on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija, coach sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen.

Anniina on erittäin kokenut esihenkilöiden, tiimien ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach. Anniinalla on yli 20 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, business coach master (PCC), opettaja, hypnoterapeutti, NLP-trainer, Senso Coach sekä stressinhallinta- ja palautumisvalmentaja.

Valmentajana Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, palautuminen, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä johtajien sekä esihenkilöiden työote. Anniina yhdistää tietoisen mielen kanssa työskentelyn, tiedostamattoman mielen kanssa työskentelyyn yhdistämällä valmennuksiin haluttaessa mm. hypnoterapiaa.

TIETOISUUSILLAT

Sisäisen viisauden eli intuition kuuleminen

Ke 22.5, kello 18-20

Palautuminen ja oman voiman vahvistaminen

Ke 12.6, kello 18-20

Hinta: 120 € / ilta.

Sijainti: Tilkankatu 3, Helsinki

Varaa paikkasi ajoissa sillä mukaan iltaan otetaan ainoastaan 10 henkilöä!

Ohjaajinasi Jaana Hautala ja Anniina Hukari www.voimakkuus.fi

Lisätietoja hoitohuoneesta: www.nordicquantumenergy.com

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietoisuusillat – avaa tietoisuutesi uudelle tasolle ke 22.5 alkaen, Helsinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *